OP Uusimaa jatkaa seuran pääyhteistyökumppanina

Uudenmaan Osuuspankin ja Hyvinkään Palloseuran yhteistyön juuret johtavat jo useamman vuosikymmenen päähän, ainakin 1980-luvulle saakka. Jälleen uudistetulla sopimuksella Uudenmaan Osuuspankki jatkaa seuran ja Euroliigan pääyhteistyökumppanina.

Hyvinkään Palloseuran ja Uudenmaan Osuuspankin monivuotinen yhteistyö Euroliigan parissa jatkuu taas tänä vuonna. Euroliigan pääyhteistyökumppanina OP Uusimaa tulee olemaan näkyvästi esillä sekä Euroliigan peliasuissa, että Euroliigan tapahtumissa.

Tänäkin kesänä kussakin Euroliiga-joukkueessa palkitaan kauden päätteeksi Hippo-pelaaja, joka on osoittanut kauden aikana reilua peliä ja toisten kannustamista sekä kunnioitusta, eli niin sanottua Euroliiga-henkeä.

Euroliiga-yhteistyön lisäksi OP Uusimaa on esillä seuran muissa tapahtumissa kauden aikana.

Erittäin konkreettisena tukena OP Uusimaa on aiempina vuosina toiminut myös nuorten työllistämisen mahdollistajana Kesäduuni OP:n piikkiin! -kampanjallaan, joka toistuu taas tänä vuonna. Viime vuonna OP:n tuella Hyvinkään palloseura palkkasi neljä nuorta leiriohjaajaa kesäleirilleen.

Hyvinkään Palloseuran pankkipalvelut on keskitetty Uudenmaan Osuuspankkiin.

– ”Upea juttu, että OP:n ja HyPS:in pitkä yhteistyö jatkuu! OP:n yhteyshenkilöiden kanssa on aina ollut mukava toimia ja olemme aina löytäneet Euroliigan lisäksi paljon muutakin yhteistä tekemistä. Kumppanuus OP:n kanssa on jo melkeinpä toveruutta, jossa molemmat auttavat ja tukevat aktiivisesti toisiaan”, iloitsee Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Myös OP Uusimaa on mielissään uudesta jatkosopimuksesta:

– ”Meille OP Uusimaassa on tärkeää olla paikallisesti luomassa yhteistä hyvää ja liikuttamassa lapsia ja nuoria. Odotamme taas ilolla yhteistä fudiskesää ja sen mukanaan tuomia tapahtumia – varsinkin Euroliiga-pelit ja -turnaukset ovat totta kai lähellä sydäntä”, kertoo asiakkuuspäällikkö Ulla-Kajsa Lemmetyinen OP Uusimaasta.

OP Uusimaa on Uudenmaan alueella toimiva osuuspankki, joka kuuluu valtakunnalliseen OP Ryhmään. OP:n tarkoituksena on harjoittaa jäsentensä omistamana osuuskuntamuotoisena talletuspankkina luottolaitostoimintaa jäsenten ja asiakkaiden taloudellisen menestyksen tukemiseksi. Osana toimintaansa ja markkinointistrategiaansa OP tukee toimialueensa eri toimintamuotoja, kuten kulttuuria ja urheilua.

Kuvassa: Jukka Virtanen (HyPS puheenjohtaja, vas.), Laura Tuurala (OP Uusimaa asiakkuuspäällikkö), Krista Rosendahl (HyPS varapuheenjohtaja), Ulla-Kajsa Lemmetyinen (OP Uusimaa asiakkuuspäällikkö) ja Janne Bruun (HyPS toiminnanjohtaja. Kuva: Laura Tuurala

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

Olemme aina avoinna uusille sponsoreille ja yhteistyökumppaneille. VOIMA-, TAHTO- ja SYDÄN-tasojen kumppanuuksistamme löytyy varmasti tapa kaikille yrityksille olla mukana tukemassa Hyvinkään suurinta ja vaikuttavinta urheiluseuraa.

Kysy lisää:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622