Talkoostartti 10.9.2022 PERUTTU!


Talkoostartti on juoksu- ja kävelytapahtuma, johon osallistumisen kynnys on asetettu erittäin matalalle.

Tapahtuman tavoitteena on saada hyvinkääläiset laajalla rintamalla liikkeelle paikallisen seuratoiminnan ja terveyden tueksi.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään lauantaina 10.9. Hyvinkään Sveitsin uljaissa maisemissa.

Lähtö- ja tapahtuma-alue ovat Hotel Sveitsin pihamaalla, jossa tapahtumapäivän aikana on luvassa seurojen ja yhteistyökumppaneiden aktivoivaa ohjelmaa koko perheelle.

"Kisamatkoina" ovat 5 km, 10 km ja puolimaraton (21,0975 km), mutta kilpailussa tärkeintä ei todellakaan ole menestyminen vaan osallistuminen.

Osallistua voi mille tahansa matkalle sekä talkoohengessä, että vähän vakavammin kisamielessä.

Jokaisesta ilmoittautumismaksusta lahjoitamme 5 euroa Hope Ry:lle vähävaraisten perheiden lasten harrastamisen mahdollistamiseksi.

Jokaiselle osallistujalle jaetaan noin 50 euron arvoinen osallistujan tuote- ja palvelupaketti.

Tapahtumassa tärkeintä ei todellakaan ole siis menestyminen, vaan osallistuminen.

Tapahtuman järjestävät Hyvinkään Palloseura ja Hyvinkään juoksijat järjestäjäyhteistyössä Hyvinkään kaupungin ja Hotel Sveitsin kanssa.


Työyhteisöjen kilometrikisa liikuttaa jo ennen tapahtumaa

Talkoostartin tavoitteena on liikuttaa myös laajemmin hyvinkääläisiä. Tässäkin uskomme leikkimielisen kilvanteon voimaan.

Työyhteisöjen kilometrikisan idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että ihmiset liikkuvat jalan, kävellen tai juosten, ja merkitsevät kulkemansa matkan verkkolomakkeeseen oman työnantajansa nimiin. Lomake avataan näillä sivuilla 1.4.

Lomakkeeseen merkitään harjoituksen päivämäärä, työyhteisö, kuljettu matka, sekä vapaavalintaisesti yhteisön sisäisesti sovittu tunniste, mikä mahdollistaa yhteisöjen sisäisetkin kilpailut, esimerkiksi osastojen, tiimien tai yksilöiden välillä.

Kilpailussa kerätään kilometrejä ennakkoon 1.4.-10.9., minkä lisäksi itse Talkoostartissa kuljetut kilometrit tuplataan.

Työyhteisöjen kilometrikisaan tulee yhteisö ilmoittaa kisaan erikseen, minkä jälkeen yhteisönne lisätään osallistujalistalle


Miksi ilmoittautuisit mukaan?
  • Tapahtuman tuotoilla tuetaan paikallista urheiluseuratoimintaa, mikä tuottaa vuosittain yhteiskunnalle yli 7-kertaisen hyödyn siihen käytettyihin investointeihin nähden
  • Jokaisesta osallistumismaksusta lahjoitetaan 5 euroa Hope ry:lle vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastusten tukemiseksi
  • Tapahtuman tuottaessa yli 15% voiton, lahjoitetaan loppusumma Hope ry:lle
  • Jokaiselle osallistujalle sisältyy osallistumismaksuun osallistujan tuotekassi, joka sisältää hyvinkääläisten yritysten, seurojen sekä kaupungin liikuntapalveluiden tuotteita ja aitoja etuja (arvo vähintään 50€)

Lisätietoja Talkoostartista


työyhteisöjen kilometrikisa »
Osallistujan  ohje »

Ilmoittaudu Talkoostarttiin:

hinnat & ilmoittautuminen »

Osallistumismaksut:


Harrastematka 5 km - 25 €
Harrastematka 10 km - 25 €
Kilpamatka 10 km - 35 €
Kilpamatka 1/2 maraton - 40 €
Harraste/perhe 5/10 km - 40 €


Jokaisesta ilmoittautumismaksusta lahjoitamme 5 euroa Hope Ry:lle vähävaraisten perheiden lasten harrastamisen mahdollistamiseksi.