UEFA Playmakers


UEFA Playmakers on tarinallinen jalkapallokerho 5-8-vuotiaille tytöille. Toiminta perustuu Disneyn Vaiana -tarinan yhdistämiseen jalkapalloliikuntaan.

Disneyn ja UEFA:n Palloliitolle lisensoimassa Playmakers-toiminnassa 2014-2017-syntyneet tytöt tutustuvat jalkapalloon Disneyn tutun Vaiana -elokuvan tarinoiden parissa.

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Vaiana -elokuvaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Seuraava Playmakers-jakso järjestetään syksyllä 30.10 - 18.12.2022. Ilmoittautumiset ovat avoinna.

Toiminta sisältää kahdeksan Playmakers-harjoitusta, joista yhden jalkapalloharjoitteluun syvemmin paneutuvan harjoituksen.

Toiminnan ohjauksesta vastaa Playmakers-koulutuksen saanut pääohjaaja apunaan seuran kouluttamat nuoret apuohjaajat.

Ilmoittautuminen vaatii lapsen huoltajalta myClub-tilin luomista, koska toiminnan laskutus tapahtuu myClub-järjestelmän kautta ja kirjautuminen vahvistaa laskutustiedot. Aiemmin luotu myClub-tili käy myös seuramme toiminnassa Mikäli teillä on ongelmia kirjautumisen tai ilmoittautumisen kanssa, olkaa epäröimättä yhteydessä: krista.rosendahl@hyps.fi

Osallistumismaksu sisältää ohjauksen ja kenttämaksut. Perheiden tulee itse huolehtia lapsensa riittävästä vakuutusturvasta.

Lisämaksusta voi ilmoittautumisen yhteydessä tilata pallon (koko 3) ja harjoituspaidan (lyhythihainen tekninen paita):

Pallo - 15 euroa

Harjoituspaita - 15 euroa

Laskutamme toiminnan ilmoittautumisen yhteydessä.

Image

Ilmoittaudu mukaan:


ILMOITTAUTUDU jaksolle  »

Lisätiedot:


Jonna Kallio
Nappulavastaava
0400 413 332