Aloita jalkapallo HyPSissä


Hyvinkään Palloseurassa jalkapalloa voi harrastaa taaperosta aikuisikään saakka, niin kilpailullisesti, kuin harrastemielessäkin. Tavoitteenamme on kehittää monimuotoisen harrastamisen mahdollisuuksia entisestään tulevaisuudessa.

Meille uudet harrastajat ovat aina tervetulleita.

Tällä hetkellä harrastuksen voi aloittaa helposti ilman aiempaa kokemusta aina 12-13-vuotiaaksi saakka, sekä aikuisiällä. Uudessa strategiassa tärkeänä tavoitteena on kehittää 14-19-vuoiaiden matalan kynnyksen harrastustoimintaa tuntuvasti tulevien vuosien aikana.

Uutena harrastajana, aiempaa jalkapallokokemusta omaavana tai omaamattomana pääset mukaan seuramme toimintaan helposti seuraavien toimintojen kautta.

Suurimmassa osassa toimintaamme on mahdollista kokeilla toimintaa kuluitta ja sitoumuksetta kokeilujakson verran.


Ikäkausitoiminta

Ikäkausijoukkuetoimintaa järjestetään 5-20-vuotiaille ympäri vuoden. Toimintakausi alkaa marraskuun alussa ja päättyy lokakuun lopussa.

Joukkueet osallistuvat turnauksiin ja sarjoihin. Sarjakausi on käynnissä huhti-toukokuusta syys-lokakuulle. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa.

Jokkuetoiminnassa toiminta jaetaan kahteen pelaajapolkuun; Siniseen (Kilpa) ja Punaiseen (Haaste). 

ikäkausitoiminta »

HyPS Perhefutis (3-5-vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa)

HyPS Perhefutis on tarkoitettu 2017-2019 -syntyneille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa.

Toimintaa järjestetään talvi- ja kesäkausissa, jotka molemmat sisältävät kaksi jaksoa.

HyPS Perhefutis »

UEFA Playmakers (5-8-vuotiaat tytöt)

UEFA Playmakers on tarinallinen jalkapallokerho 5-8-vuotiaille tytöille. Toiminta perustuu Disneyn Frozen 2 -tarinan yhdistämiseen jalkapalloliikuntaan.

Toimintaa järjestetään 8-10 viikon jaksoissa ympäri vuoden.

Uefa playmakers »

Euroliiga

Euroliiga on ikoninen, vuodesta 1986 alkaen Hyvinkäällä toiminut kesäinen jalkapalloharrastus 5-11-vuotiaille tytöille ja pojille

Toiminnassa lapset jaetaan ikäluokittain oman koulualueensa joukkueisiin, joissa lapset harjoittelevat ja pelaavat kesän aikana. Toiminnassa on mukana vuosittain yli 500 lasta.

Toimintaa järjestetään toukokuusta syyskuun alkuun.

euroliiga »

Talvi Euroliiga

Talvi Euroliiga on uusi eskari- ja vanhimpien päiväkoti-ikäisten (2015-2017-syntynet) lasten matalan kynnyksen harrastetoiminto talvikaudelle marraskuusta maaliskuuhun.

Toimintaa järjestetään kahdessa jaksossa, joista loppuvuoden (marras-joulukuu) Euroliiga Training Camp tutustuttaa lapsia lajiin, liikkumiseen ja ryhmässä toimimiseen ja alkuvuoden (tammi-maaliskuu) jaksolla mukaan tulevat pelitkin. Kevään jaksolla joka toinen viikko harjoitellaan ja joka toinen viikko pelataan.

talvi euroliiga »

Nuorten Harrastefutis

Nuorten Harrastefutis on matalan kynnyksen futista 2005-2012-syntyneille.

Toiminta on suunnattu jalkapallosta kiinnostuneille 2005-2012-syntyneille nuorille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa ilman sitoutumista korkeisiin kustannuksiin tai useaan harjoitukseen viikossa.

Palaajat jaetaan ryhmiin ikäluokkien mukaan.

Toimintaa järjestetään talvi- ja kesäkausissa.

nuorten harrastefutis »

Aikuisten Harrastefutis

Aikuisten harrasteryhmässä pääset nauttimaan jalkapallosta ja liikkumaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta tai siitä voi olla jo vaikka vuosia. Jostain olemme kaikki aloittaneet ja tähän ryhmään pääsevät kaikki.

Toimintaa järjestetään talvi- ja kesäkausissa.

aikuisten harrastefutis »