HyPS Perhefutis


HyPS Perhefutis on tarkoitettu 2017-2019 -syntyneille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa.

Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi tai muu tuttava/sukulainen. Keskeisenä teemana on lapsen ja aikuisen vuorovaikutuksen kehittäminen pelein ja leikein.

Kesäksi uudistunut HyPS Perhefutis toimii talvisin Wanhan Areenan sisähallissa ja kesäisin Villa Parkilla (Kankurin tekonurmi).

Ryhmiin mahtuu noin 40 lapsi-aikuinen-paria

Kesäkausi 2022 alkaa toukokuussa

Kesäkausi 2022 alkaa toukokuusssa ja kesän toiminta järjestetään kahdessa jaksossa, joille voi ilmoittautua erikseen tai pakettihinnalla.

Kesällä toimintaa järjestetään sunnuntisin klo 10:00-11:00 Kankurin liikuntapuistossa. Joista 10.00-10.45 on ohjattua toimintaa, viimeinen 15min omatoimista pelailua.

Ensimmäinen jakso alkaa sunnuntaina 15.5. ja päätyy sunnuntaina 19.6. Jakso sisältää kuusi tapahtumaa.

Toinen jakso alkaa sunnuntaina 24.7. ja päättyy 25.9. Toimintaa ei järjestetä sunnuntaisin 7. ja 14.8. kenttien ollessa varattuina junioriturnauksille. Toinen jakso sisältää siis 8 tapahtumaa.

Toiminnan ohjauksesta vastaa Emma Karttunen (040 525 3882).

Osallistumismaksut ja lisätuotteet

1. jakso: 40€
- 15.5.-19.6., kuusi tapahtumaa

Koko kesäkausi: 80€ 
- 15.5.-19.6. & 24.7.-25.9. (6 + 8 tapahtumaa)

Loppujakso 22.8. - 25.9.2022 40€

Hinnat sisältävät ohjauksen ja kenttämaksut. Hinnat eivät sisällä vakuutusta, josta jokaisen osallistujan tulee huolehtia omatoimisesti.

Lisämaksusta voi ilmoittautumisen yhteydessä tilata pallon (koko 3) ja harjoituspaidan (lyhythihainen tekninen paita):

Pallo - 15 euroa

Harjoituspaita - 15 euroa

Toiminta laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuaika 14 vrk.

Ilmoittautuminen myClub-järjestelmässä

Ilmoittautuminen kesäkaudelle on nyt avoinna. Tällä hetkellä ilmoittautua voi joko ensimmäiselle jaksolle tai koko kesäkaudelle.

Lasku toiminnasta muodostuu ilmoittautumisessa valittujen tuotteiden mukaan.

Ilmoittautuminen vaatii lapsen huoltajalta myClub-tilin luomista, koska toiminnan laskutus tapahtuu myClub-järjestelmän kautta ja kirjautuminen vahvistaa laskutustiedot. Aiemmin luotu myClub-tili käy myös seuramme toiminnassa Mikäli teillä on ongelmia kirjautumisen tai ilmoittautumisen kanssa, olkaa epäröimättä yhteydessä: krista.rosendahl@hyps.fi

ilmoittaudu kesäkaudelle 2022 »

Volkswagen-stipendi harrastamisen kulujen tueksi – Haku käynnissä 24.4. saakka

Tukea voi hakea kaikkeen seuran harrastustoimintaan, sekä välttämättömiin varustehankintoihin. Tukea voivat hakea seuran toiminnassa jo mukana olevat harrastajat sekä toimintaan liittyvät harrastajat. Tuki tulee hakemuksessa pystyä kohdentamaan tiettyyn käyttötarkoitukseen ja hakemukseen tulee merkitä haettava summa.

Tukea haetaan seuran Harrastamisen tukirahaston hakemuslomakkeen kautta. Päätökset tehdään tukirahaston periaatteiden ja prosessin mukaisesti.

Tukea voivat hakea myös he, jotka ovat saaneet tukea jo kausimaksimin verran tämän kauden aikana, mutta hakemuksia tullessa runsaasti, asetetaan uudet, perustellut, hakemukset etusijalle.

Haku on käynnissä 24.4. saakka, minkä jälkeen seuran johtokunta käsittelee ne ja tekee päätökset. Tukea voi hakea myöhemmin alkavaan toimintaan, mm. Euroliigaan tai HyPS Perhefutikseen.

Mikäli tukea haetaan avoimeen laskuun ja hakemuksessa on ilmoitettu laskun numero, laskulle lisätään eräpäivää huhtikuun loppuun, eli laskun päätymisestä perintään ei tarvitse huolehtia ennen sitä.

Ilmoittaudu mukaan:


kesäkausi 2022 »

Lisätiedot:


Jonna Kallio
Nappulavastaava
(toiminnan sisältö)
jonna.kallio@hyps.fi
0400 413 332


Krista Rosendahl
Seurakoordinaattori
(ilmoittautuminen & laskutus)
krista.rosendahl@hyps.fi
040 183 0595


Perhefutiksen pääyhteistyökumppani:

Image