HyPS Perhefutis


Hyps perhefutis


HyPS Perhefutis on tarkoitettu 2018-2020 -syntyneille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa.

Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi tai muu tuttava/sukulainen. Keskeisenä teemana on lapsen ja aikuisen vuorovaikutuksen kehittäminen pelein ja leikein.

HyPS Perhefutis toimii talvisin Wanhan Areenan sisähallissa ja kesäisin Villa Parkilla (Kankurin tekonurmi).

Ryhmiin mahtuu talvikaudella noin 40 lapsi-aikuinen-paria ja kesäkaudella 60 lapsi-aikuinen-paria.

Kausi 2023 alkaa tammikuussa

Talvikausi 2023 alkaa tammikuussa 8.1.2023 klo. 11.00 - 12.00 Wanhan Areenan sisähallissa. Toimintaa järjestetään kerran viikossa sunnuntaisin klo 11.00 - 12.00. Vko 8 toiminta on tauolla. Jakso sisältää 14 tapahtumaa.

Kesäkausi alkaa 7.5.2023 johon ilmoittaudutaan erikseen. Ilmoittautuminen kesäkaudelle avataan keväällä 2023. Kesällä toimintaa järjestetään sunnuntaisin klo 10:00 - 11:00 Kankurin liikuntapuistossa. Joista 10.00-10.45 on ohjattua toimintaa, viimeinen 15min omatoimista pelailua.

Toiminnan ohjauksesta vastaa Jonna Kallio (p. 040 041 3332) yhdessä seuran ohjaajien kanssa.

Osallistumismaksut ja lisätuotteet

Talvijakso: 95€
8.1 - 16.4.2023 14 tapahtumaa.

SuperPark Sveitsi tarjoaa talvikaudelle osallistuneille perheille yhden 4h sisäänpääsyyn oikeuttavan lipun maksutta.

Kesäkausi: Tarkentuu kevääseen mennessä.
Hinnat sisältävät ohjauksen ja kenttämaksut. Hinnat eivät sisällä vakuutusta, josta jokaisen osallistujan tulee huolehtia omatoimisesti.

Lisämaksusta voi ilmoittautumisen yhteydessä tilata pallon (koko 3) ja harjoituspaidan (lyhythihainen tekninen paita):

Pallo - 25 euroa (Puma, koko 3)

Harjoituspaita - 15 euroa (tekninen t-paita)

Toiminta laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuaika 14 vrk.

Ilmoittautuminen myClub-järjestelmässä

Ilmoittautuminen talvikaudelle on nyt avoinna. Tällä hetkellä ilmoittautua voi talvikaudelle. Kesäkauden ilmoittautuminen avataan keväällä.

Lasku toiminnasta muodostuu ilmoittautumisessa valittujen tuotteiden mukaan.

Ilmoittautuminen vaatii lapsen huoltajalta myClub-tilin luomista, koska toiminnan laskutus tapahtuu myClub-järjestelmän kautta ja kirjautuminen vahvistaa laskutustiedot. Aiemmin luotu myClub-tili käy myös seuramme toiminnassa Mikäli teillä on ongelmia kirjautumisen tai ilmoittautumisen kanssa, olkaa epäröimättä yhteydessä: krista.rosendahl@hyps.fi

ilmoittaudu Talvikaudelle 2023 »

Volkswagen-stipendi harrastamisen kulujen tueksi – Haku käynnissä 16.4. saakka

Tukea voi hakea kaikkeen seuran harrastustoimintaan, sekä välttämättömiin varustehankintoihin. Tukea voivat hakea seuran toiminnassa jo mukana olevat harrastajat sekä toimintaan liittyvät harrastajat. Tuki tulee hakemuksessa pystyä kohdentamaan tiettyyn käyttötarkoitukseen ja hakemukseen tulee merkitä haettava summa.

Tukea haetaan seuran Harrastamisen tukirahaston hakemuslomakkeen kautta. Päätökset tehdään tukirahaston periaatteiden ja prosessin mukaisesti.

Tukea voivat hakea myös he, jotka ovat saaneet tukea jo kausimaksimin verran tämän kauden aikana, mutta hakemuksia tullessa runsaasti, asetetaan uudet, perustellut, hakemukset etusijalle.

Haku on käynnissä 24.4. saakka, minkä jälkeen seuran johtokunta käsittelee ne ja tekee päätökset. Tukea voi hakea myöhemmin alkavaan toimintaan, mm. Euroliigaan tai HyPS Perhefutikseen.

Mikäli tukea haetaan avoimeen laskuun ja hakemuksessa on ilmoitettu laskun numero, laskulle lisätään eräpäivää huhtikuun loppuun, eli laskun päätymisestä perintään ei tarvitse huolehtia ennen sitä.

Ilmoittaudu mukaan:


Talvikausi 2023 »

Lisätiedot:


Jonna Kallio
Nappulavastaava
(toiminnan sisältö)
jonna.kallio@hyps.fi
0400 413 332


Krista Rosendahl
Seurakoordinaattori
(ilmoittautuminen & laskutus)
krista.rosendahl@hyps.fi
040 183 0595


Perhefutiksen pääyhteistyökumppani:

Image