Euroliigan harjoittelu


Ilman harjoittelu ei tulla mestariksi. Euroliigan harjoituksissa lapsi oppii tärkeitä liike- ja lajitaitoja, sekä ryhmässä toimimista.

Harjoituksissa lapsia pyritään ohjaamaan oppimaan ryhmässä toimimista, sekä liikkumisen perustaitoja leikkien, pelien ja kisailujen kautta. 

Joukkueiden harjoitukset suunnittelee seuran ammattivalmentaja ja jokaisen joukkueen valmentaja vastaa joukkueen toiminnan turvallisuudesta ja mukavasta ilmapiiristä. Valmentajina käytetään sekä seuran nuoria jäseniä, että euroliigalaisten vanhempia.

 


Harjoitukset omassa Euroliiga-joukkueessa Perttulan pallokentällä

Euroliigan harjoitukset järjestetään oman Euroliiga-joukkueen kanssa, oman Euroliiga valmentajan ohjaamana. Harjoittelua varten joukkueille varataan oma paikka Perttulan pallokentältä.

Harjoitusvuorot:

Torstaisin klo 17.00 - 20.00


Ryhmäytymistreenit SuperPark Sveitsissä

Euroliigan kumppani SuperPark Sveitsi tarjoaa jokaiselle Euroliiga-joukkueelle mahdollisuuden hauskaan ja monipuolisesti liikuttavaan ryhmäytymistreeniin aktiviteettipuistossaan.

Seura jakaa kullekin joukkueelle oman harjoitusajankohdan (HUOM. saattaa poiketa normaalista treeniajankohdasta). SuperPark-treenejä järjestetään kesä- ja elokuussa.

SuperPark-treeneihin toivotaan pelaajien vanhempia valvojiksi. Jokainen vanhempi vastaa, että omalle lapselle on sovittu valvoja. Yksi aikuinen voi valvoa useampaa lasta aikuisen ja lapsen oman vanhemman suostumuksella.


Tuettu omatoimiharjoittelu heinäkuussa

Euroliigan pelien ja joukkueharjoittelun ollessa tauolla juhannuksesta heinäkuun lopulle, HyPS tarjoaa mahdollisuuden seuran tukemaan omatoimiharjoitteluun torstaisin kesätauon ajan Perttulassa klo 17:30-18:30.

Paikalla on seuran valmentaja lainaamassa tarvittaessa välineitä ja antamassa omatoimitreenivinkkejä.

Lisätiedot:


Joni Nurminen
Juniorivalmennuspäällikkö
joni.nurminen@hyps.fi
040 041 3332