Nuorten harrastefutis


Nuorten Harrastefutis on matalan kynnyksen futista 2005-2012-syntyneille. Toiminta on suunnattu jalkapallosta kiinnostuneille 2005-2012-syntyneille nuorille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa ilman sitoutumista korkeisiin kustannuksiin tai useaan harjoitukseen viikossa.

Hyvinkään Palloseura aloittaa kaudella 2021-2022 täysin uuden nuorille suunnatun matalan kynnyksen harrastetoiminnan.

Harjoituksia järjestetään kerran viikossa vuoden ympäri, aina sunnuntaisin.

Talvikausi harjoitellaan ensimmäiseksi käynnistyvän ryhmän kanssa klo 13:00-14:00 Wanhan Areenan sisähallissa Villatehtaalla ja kesäkausi klo 11:00-12:00 Villa Parkilla, Kankurin liikuntapuistossa. Jouluna, kesällä ja lokakuussa vietetään lomajaksot erikseen ilmoitetusti.

Ryhmiä ei ole vielä ilmoittautumistilanteen vuoksi pystytty käynnistämään, mutta toiminta käynnistetään heti, kun ryhmiin saadaan riittävästi osallistujia, jotta ryhmän toiminta olisi elinvoimaista.

2010-2012-syntyneiden poikien ryhmään tarvitsemme vielä pari ilmoittautumista, jotta toiminta saadaan käynnistymään. Ilmoittaudu mukaan!

Muihin ryhmiin (2005-2006 ja 2007-2008 pojat ja tyttöjen ryhmät) tarvitsemme vielä lisää ilmoittautumisia, mutta käynnistämme niin ikään ryhmät heti, kun ilmoittautumisia on riittävästi.

Mikäli talvella käynnistyy useampi, kuin yksi ryhmä, harjoittelevat myöhemmin käynnistyvät ryhmät ulkotekonurmella Villa Parkilla, kankurin liikuntapuistossa klo 12:00-13:00.

Toimintaan osallistuja voi olla jalkapalloharrastuksen lopettanut tai toiminnan kautta uuden harrastuksen pariin tuleva. Toiminnan pitävät turvallisena ja mielekkäänä toiminnan ohjaajina toimivat seuran miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajat.

Toiminta painottuu pelaamiseen ja liikunnallisten taitojen harjoitteluun.

Osallistujat jaetaan ikävaiheiden mukaan ryhmiin, jotta harrastaminen on mielekästä jokaiselle.

Kussakin ryhmässä tulee olla vähintään 15 osallistujaa, jotta toiminta voidaan käynnistää. Ikäluokassa voi olla korkeintaan kolmen eri syntymävuoden harrastajia.

Ryhmät eivät osallistu sarjatoimintaan, mutta mikäli osallistujien parissa on riittävästi kiinnostusta ja osallistujia, voidaan ryhmästä muodostaa joukkueita turnauksiin, mm. seuran järjestämään Eloturnaukseen elokuun alussa.

Toimintaa järjestetään vuoden ympäri kahdessa kuuden kuukauden jaksossa marraskuusta huhtikuulle ja toukokuulta lokakuulle.

Hinnat:

25 €/kk

Toimintaan tulee sitoutua koko talvi- tai kesäkaudeksi aloitushetkestä lähtien. Toiminta laskutetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen toimintakuukauden aikana.

Lisäksi kerran vuodessa osallistujan tulee maksaa rekisteröintimaksu 9€ (2012-synt.) tai 28 € (2011-synt. ja vanhemmat), jolla kustannetaan harrastajalle Palloliiton pelipassi ja pelipassivakuutus (vakuutuskausi alkaa 1.12.2021 ja vakuutus on voimassa 31.12.2022).

Ilmoittautua mukaan voi milloin tahansa. Laskutus alkaa joko aloituskuukaudesta (liittyminen ennen 15. päivää) tai seuraavan kokonaisen kuun alusta (liittyminen 15. päivä tai myöhemmin). 

Ilmoittautuminen vaatii lapsen huoltajalta myClub-tilin luomista, koska toiminnan laskutus tapahtuu myClub-järjestelmän kautta ja kirjautuminen vahvistaa laskutustiedot. Aiemmin luotu myClub-tili käy myös seuramme toiminnassa Mikäli teillä on ongelmia kirjautumisen tai ilmoittautumisen kanssa, olkaa epäröimättä yhteydessä: janne.bruun@hyps.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN

Hinnat:


25 €/kk
Lisäksi rekisteröitymismaksu:
9 € (2012-synt.)
28 € (2011- ja aiemmin synt.)


Ilmoittaudu mukaan:

talvikausi 2021-2022 »

Lisätiedot:


Tomppa Vainio
tomppa.vainio@hyps.fi
040 610 6384