Nuorten harrastefutis


Nuorten Harrastefutis on matalan kynnyksen futista 2005-2012-syntyneille. Toiminta on suunnattu jalkapallosta kiinnostuneille 2005-2012-syntyneille nuorille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa ilman sitoutumista korkeisiin kustannuksiin tai useaan harjoitukseen viikossa.

Hyvinkään Palloseuran talvella 2021-2022 aloitettu uusi matalan kynnyksen harrastefutistoiminta nuorille saa jatkoa kesällä 2022!

Harjoituksia järjestetään kerran viikossa vuoden ympäri, aina sunnuntaisin.


ilmoittaudu kesäkaudelle 2022 »

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2022 nyt käynnissä

Toiminnan kesäkausi käynnistyy sunnuntaina 15.5.2022.

Harjoituksia järjestetään kerran viikossa, aina samana päivänä ja samassa paikassa – sunnuntaisin Kankurin liikuntapuiston tekonurmella Villa Parkilla. Kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun pääsääntöisesti harjoitellaan klo 17:00-18:00. Toiminnasta vietetään kesälomaa neljä viikkoa, 26.6. - 24.7.2022.

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2022 (15.5.-16.10.) on nyt käynnissä!

Euroliigaan osallistuminen erikseen on mahdollista 2011-2012-syntyneille ja harrastetoiminta tarjoaakin oivallisen lisätapahtuman Euroliigaan osallistuville.Jalkapalloliikuntaa matalalla kynnyksellä

Toimintaan osallistuja voi olla jalkapalloharrastuksen lopettanut tai toiminnan kautta uuden harrastuksen pariin tuleva. Toiminnan pitävät turvallisena ja mielekkäänä ohjaajina toimivat seuran miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajat sekä seuran ammattivalmentajat.

Toiminta painottuu pelaamiseen ja liikunnallisten taitojen harjoitteluun.

Osallistujat jaetaan ikävaiheiden mukaan ryhmiin, jotta harrastaminen on mielekästä jokaiselle. Ryhmiä käynnistetään sitä mukaan, kun ilmoittautumisia on riittävästi.

Varustus Harrastefutiksessa: Säänmukainen liikunnallinen asuste, vesipullo ja jalkapallo sekä tekonurmelle sopivat jalkineet (nappikset tai lenkkarit).

Kussakin ryhmässä tulee olla vähintään 15 osallistujaa, jotta toiminta voidaan käynnistää. Ikäluokassa voi olla korkeintaan kolmen eri syntymävuoden harrastajia.

Ryhmät eivät osallistu sarjatoimintaan, mutta mikäli osallistujien parissa on riittävästi kiinnostusta ja osallistujia, voidaan ryhmästä muodostaa joukkueita turnauksiin, mm. seuran järjestämään Eloturnaukseen elokuun alussa.

Toimintaa järjestetään vuoden ympäri kahdessa kuuden kuukauden jaksossa marraskuusta huhtikuulle ja toukokuulta lokakuulle. Mukaan voi liittyä milloin tahansa, mutta ilmoittautuminen sitoo liittymishetkestä käynnissä olevan kauden loppuun.

Uudet pelaajat voivat tulla kokeilemaan toimintaa maksutta yhden kerran. Kokeilusta tulee sopia ennakkoon toiminnan koordinaattorin kanssa.

Hinnat:

25 €/kk

Toimintaan tulee sitoutua koko talvi- tai kesäkaudeksi aloitushetkestä lähtien. Toiminta laskutetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen toimintakuukauden aikana.

Lisäksi kerran vuodessa osallistujan tulee maksaa rekisteröintimaksu 9€ (2012-synt.) tai 28 € (2011-synt. ja vanhemmat), jolla kustannetaan harrastajalle Palloliiton pelipassi ja pelipassivakuutus (vakuutuskausi alkaa 1.12.2021 ja vakuutus on voimassa 31.12.2022).

Ilmoittautua mukaan voi milloin tahansa. Laskutus alkaa joko aloituskuukaudesta (liittyminen ennen 15. päivää) tai seuraavan kokonaisen kuun alusta (liittyminen 15. päivä tai myöhemmin). 

Ilmoittautuminen vaatii lapsen huoltajalta myClub-tilin luomista, koska toiminnan laskutus tapahtuu myClub-järjestelmän kautta ja kirjautuminen vahvistaa laskutustiedot. Aiemmin luotu myClub-tili käy myös seuramme toiminnassa

Mikäli teillä on ongelmia kirjautumisen tai ilmoittautumisen kanssa, olkaa epäröimättä yhteydessä: krista.rosendahl@hyps.fi


Hinnat:


25 €/kk*
Lisäksi rekisteröitymismaksu:
9 € (2012-synt.)
28 € (2011- ja aiemmin synt.)

*Koko toiminta laskutetaan toiminnan aluksi.


Ilmoittaudu mukaan:

Ilmoittautuminen kesäkaudelle avoinna:

Kesäkausi 2022 »

Lisätiedot:


Tomppa Vainio
tomppa.vainio@hyps.fi
040 610 6384