Special Team Soveltava jalkapallo

Hyvinkään Palloseuran soveltava jalkapallo on erityisjalkapallojoukkuetoimintaa. Joukkueessamme harjoittelee pelaajia 12-vuotiaista aikuisiin. 

Toiminta on pelaajia varten joilla on liikunta- tai kehitysvamma tai jokin muu haitta, jonka takia he eivät voi pelata normaalijoukkueessa. Soveltava jalkapallo tarjoaa erityisnuorille ja -aikuisille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa joukkueessa, jossa jokainen saa olla erilainen oma itsensä. 

Soveltava jalka­pallo­ sopii motoriikan-, hahmotus­vaikeuksien tai kehitys­viiveen vuoksi erityis­tukea tarvitse­ville nuorille ja aikuisille, jotka liikkuvat itsenäisesti ilman apu­välineitä. Soveltava jalka­pallo sopii harras­tuksena eri terapia­muotojen (puhe-, toiminta- ja fysio­terapia) rinnalle tai jatkoksi terapian jo päätyttyä. Kunnon kohenemisen lisäksi lajin parista voi löytyä myös uusia kavereita.

Pelaamme jalkapalloa sovelletusti pelaajien erityis­piirteet huomioon ottaen, ”kaikki pelaa” peri­aatteen mukaisesti. Tavoitteena on peli-ilon, onnistumisen kokemusten ja peli­kavereiden kannustuksen innostamana uusien motoristen taitojen oppiminen sekä sosi­aalisten taitojen kehittyminen.

Alle 12-vuotiaan pelaajan osallistuminen on mahdollista yhteydenottomenettelyn mukaan.


Joukkuetoiminta

Joukkuetoiminta ja harjoittelu aloitetaan keväällä toukokuun alussa nurmikenttien auettua. Harjoittelemme kahdesti viikossa. Pelejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan, osallistumme myös turnauksiin. Kesällä pidämme taukoa heinäkuussa kahden viikon ajan.

Joukkuetta organisoi ja valmentaa Special Olympic valmentaja Tommi Wilenius.

Peliryhmien määrää tarkastelemme pelaajamäärän mukaisesti, jotta voimme taata kaikille optimaalisesti peliaikaa.

Joukkuetoimintaan liittyvä pelaaja hankkii jalkapallovarusteet (jalkapallokengät ja säärisuojat) itse. Seura hankkii joukkueelle peliasut ja harjoitusvälineistön.

Harjoitukset Perttulan nurmilla tiistaisin ja torstaisin klo 19.00 - 20.00.

JOUKKUETOIMINTAAN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen Special Team joukkueeseen tapahtuu ensisijaisesti seuran käyttämässä myClub-järjestelmässä.

Ilmoittautuessa tulee ilmoittajan luoda itselleen oma myClub-tili laskutusta varten. Lisäksi ilmoittautuessa tulee syöttää kaikki tarvittavat pelaajan tiedot.

Mikäli sinulla on jo myClub-tili, ilmoittautuminen onnistuu kätevästi samoilla tunnuksilla, joita käytät jo muussa seuramme tai jonkun muun myClubia käyttävän seuran toiminnassa.

Mikäli olet uusi käyttäjä, tulee sinun ensin luoda itsellesi myClub-tili ja sen jälkeen ilmoittaa pelaajan tiedot ilmoittautumislomakkeelle.

MyClub asioissa tarvittaessa tukena toimii krista.rosendahl@hyps.fi

Alle 12-vuotiaan ilmoittautuminen yhteydenottomenettelyn mukaisesti, yhteys Tommi Wileniukseen.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN


ILMOITTAUDU

LISÄTIEDOT:


Tommi Wilenius
Vastuuvalmetaja
tommi.wilenius@hyps.fi
040 764 8212


Image