Kilometrikisa & muut yrityspalvelut


Talkoostartti on juoksu- ja kävelytapahtuma, johon osallistumisen kynnys on asetettu erittäin matalalle. Tapahtuman tavoitteena on saada hyvinkääläiset laajalla rintamalla liikkeelle paikallisen seuratoiminnan ja terveyden tueksi.

Talkoostartin kovimmat kisat käydään kuitenkin jo ennen varsinaista kilpailupäivää, jotta silloin ei enää tarvitsisi naama irvessä vääntää.

Talkoostartin valmistautumisvaiheessa käydään työyhteisöjen kesken kilometrikisa, jossa suhteessa yhteisön kokoon eniten kilometrejä valmistautumisvaiheessa kerännyt työyhteisö palkitaan.

Talkoostartti sopii upeasti esimerkiksi työyhteisön syksyn ja kenties koko korona-ajan päätösjuhlaksi! Yhdessä Hotel Sveitsin ja Sveitsin alueen muiden yritysten kanssa pystymme takuulla tarjoamaan työyhteisöille kattavat ja huippulaadukkaat tapahtumapaketit kokous- ja saunatiloista majoituksiin ja ruokailuihin.


Kilometrikisa työyhteisöille

Talkoostartin tavoitteena on liikuttaa myös laajemmin hyvinkääläisiä. Tässäkin uskomme leikkimielisen kilvanteon voimaan.

Työyhteisöjen kilometrikisan idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että ihmiset liikkuvat jalan, kävellen tai juosten, ja merkitsevät kulkemansa matkan verkkolomakkeeseen oman työnantajansa nimiin. Lomake avataan tällä sivulla 1.5.

Kilpailussa kerätään kilometrejä ennakkoon 1.5.-10.9., minkä lisäksi itse Talkoostartissa kuljetut kilometrit tuplataan.

Työyhteisön kokoon suhteutettuna eniten kilometrejä kulkenut työyhteisö palkitaan kilometrikisan päätteeksi.

Kilometrilomakkeeseen voitte lisätä myös sisäisesti sopimamme tunnistetiedot, jolla voitte halutessanne luoda omia sisäisiä kilpailujanne. Tuloksia päivitetään tälle verkkosivustolle n. kuukauden välein, jossa näkyy työpaikat, sekä tunnistetiedot.

Työyhteisön kokoon suhteutettuna eniten kilometrejä kulkenut työyhteisö palkitaan kilometrikisan päätteeksi.


Ilmoittakaa työyhteisönne mukaan ja aloittakaa kilometrien kerääminen

Työyhteisöjen kilometrikisaan tulee yhteisö ilmoittaa kisaan erikseen, minkä jälkeen yhteisönne lisätään osallistujalistalle. 

Kilometrikisaan osallistuminen on työyhteisölle maksutonta, eikä sido osallistumaan itse Talkoostarttiin 10.9.

Jättäkää meille tietonne, niin kirjaamme teidät osallistujaksi työyhteisöjen kilometrikisaan ja lähetämme teille tarkat ohjeet kilometrikisasta, ryhmäilmoittautumisesta Talkoostarttiin, sekä muista työyhteisöpalveluistamme. 

Kilometrikisaan voi osallistua, vaikka ette itse Talkoostarttiin syyskuussa olisi osallistumassakaan.

Ilmoita  työyhteisönne Kilometrikisaan:  Ilmoita kilometrisi:
  (Kilometrikisa alkaa 1.5.)

  ilmoita kilometrisi »

  Kilometrikisan säännöt:


  kilometrikisan säännöt »

  Lisätiedot:


  hyps@hyps.fi