HYVINKÄÄN PALLOSEURA ALOITTAA SOVELTAVAN JALKAPALLOTOIMINNAN

Hyvinkään Palloseuran soveltava jalkapallotoiminnan ja samalla joukkueen nimi on Special Team.

Toiminta on pelaajia varten joilla on liikunta- tai kehitysvamma tai jokin muu haitta, jonka takia he eivät voi pelata normaalijoukkueessa. Soveltava jalkapallo tarjoaa erityisnuorille ja -aikuisille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa joukkueessa, jossa jokainen saa olla erilainen oma itsensä. 

Soveltava jalka­pallo­ sopii motoriikan-, hahmotus­vaikeuksien tai kehitys­viiveen vuoksi erityis­tukea tarvitse­ville nuorille ja aikuisille, jotka liikkuvat itsenäisesti ilman apu­välineitä. Soveltava jalka­pallo sopii harras­tuksena eri terapia­muotojen (puhe-, toiminta- ja fysio­terapia) rinnalle tai jatkoksi terapian jo päätyttyä. Kunnon kohenemisen lisäksi lajin parista voi löytyä myös uusia kavereita.

Pelaamme jalkapalloa sovelletusti pelaajien erityis­piirteet huomioon ottaen, ”kaikki pelaa” peri­aatteen mukaisesti. Tavoitteena on peli-ilon, onnistumisen kokemusten ja peli­kavereiden kannustuksen innostamana uusien motoristen taitojen oppiminen sekä sosi­aalisten taitojen kehittyminen.

Toimintaan voi osallistua kaikki 12-vuotiasta aikuisiin. Alle 12-vuotiaan pelaajan osallistuminen on mahdollista yhteydenottomenettelyn mukaan.

Joukkuetoiminta ja harjoittelu aloitetaan keväällä toukokuun alussa nurmikenttien auettua. Harjoittelemme kahdesti viikossa. Pelejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan, osallistumme myös turnauksiin.

Joukkuetta organisoi ja valmentaa Special Olympic valmentaja Tommi Wilenius.

Lisätietoa
Soveltava jalkapallo | Hyvinkään Palloseura (hyps.fi)

TERVETULOA MUKAAN SPECIAL TEAM TOIMINTAAN.