Yhteistyömme Hyvinkään Lämpövoiman kanssa syvenee

Olemme solmineet kahden vuoden jatkon yhteistyöhönne Hyvinkään Lämpövoiman kanssa. Sopimus syventää yhteistyötämme ja tekee HLV:sta tuoreimman TAHTO-tason kumppanimme.

Yhteistyömme tuo Hyvinkään Lämpövoiman entistä lähemmäksi seuramme tapahtumien keskiötä.

Sopimus sisältää yhteistyö mm. tiivistä yhteistyötä seuramme turnausten ja tapahtumien parissa. Seuramme järjestämä, äärimmäisen suosittu, tyttöjen elokuinen jalkapalloturnaus tunnetaan jatkossa HLV Ilo Cup ja kaikki normaalikokoiset kahvit myydää tapahtumissamme Hyvinkään Lämpövoiman tarjoamista kahvikupeista.

”Olemme todella iloisia, että yhteistyömme HyPSin kanssa sisältää jatkossa mm. merkittävän tapahtumallisen ja sosiaalisen median yhteistyön. On todella hienoa, että pitkäaikainen yhteistyömme jatkuu ja pystymme olla tukemassa lasten ja nuorten liikkumista pitkäjänteisesti”, iloitsee yhteistyön jatkumisesta Hyvinkään Lämpövoiman asiakkuus- ja verkostopäällikkö Sami Pesonen.

Tapahtuma- ja mediayhteistyön lisäksi yhteistyö sisältää vastuullisuus- ja seurakulttuurisisältöjä, jotka tulevat näkymään sekä Hyvinkään Palloseuran, että Hyvinkään Lämpövoiman toiminnassa tulevina vuosina.

”Oli hienoa huomata, että Hyvinkään Lämpövoima osoitti selkeästi halunsa luoda merkitystä yhteiselle hyvinkääläisyhteisöllemme – sama teema on seuramme toiminnan keskiössä. Yhteistyömme sisältää vuosittaisen vastuullisuuskampanja, minkä ensimmäisestä versiosta kuulette vielä tuota pikaa. Yhteistyön jatkuminen on huippu juttu!”, HyPSin toiminnanjohtaja Janne Bruun hehkuttaa.

Hyvinkään Lämpövoima Oy – alansa edelläkävijä

Hyvinkään Lämpövoima Oy on vuonna 1974 perustettu kaukolämpöalan edelläkävijäyhtiö. HLV on ollut Hyvinkään kaupungin kokonaan omistama perustamisesta lähtien.

Nykyisellään HLV:llä on yli 1900 kaukolämpöliittymää, joilla lämmitetään yli 12 000 kotia. Näissä kodeissa asuu yli 35 000 Hyvinkääläistä. Tämä tarkoittaa, että yli 80% Hyvinkään asukkaista asuu kaukolämmitetyissä kodeissa.

HLV:n toimintaa on koko sen olemassa olon ajan akitiivisesti kehitetty vastaamaan asiakkaiden tarpeita koskien rakennusten lämmittämistä. Tästä osoituksena olimme vuonna 2012 Suomen paras kaukolämpöyhtiö asiakastyytyväisyydellä mitattuna.

Yrityksen visiona on olla kehittyvä yritys ja toiminta-alueen paras energiakumppani.