Volkswagen ja HyPS yhteistyöhön – Tavoitteena liikuttaa ja vaikuttaa

Hyvinkään Palloseura ja Volkswagen ovat sopineet yhteistyöstä vuodelle 2022. Sopimus sisältää option vuodesta 2023. Volkswagen on sopimuksen myötä Hyvinkään Palloseuran uusin SYDÄN-tason, eli pääyhteistyötason, kumppani.

Yhteistyön myötä Volkswagenista tulee myös uusi Euroliigan, HyPS Perhefutiksen ja muiden seuran Grass Roots-toimintojen pääyhteistyökumppani ja tuttu logo tullaan näkemään mm. ensi kesän Euroliiga-paidoissa. Lisäksi Volkswagen tulee olemaan merkittävästi esillä Euroliiga-tapahtumissa, muun muassa heti Euroliigan avajaisturnauksessa pääsee mm. koeajamaan uutta VW-sähköautovalikoimaa.

– Neuvottelut olivat todella hedelmälliset, sillä molemmat osapuolet osoittivat selkeää kiinnostusta toistensa toimintaa kohtaan ja ideointi kumppanuuden toteutuksille oli molemminpuolista aivomyrskyä. Voidaan todeta, että kumppanuus on kuin kimppakyyti – molemmat näkevät siinä vahvan hyödyn sekä itselleen, toisilleen, että toimintaympäristölle, kuvailee neuvotteluita ja yhteistyötä Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Volkswagen-stipendi harrastamisen kulujen tueksi – Haku käynnissä 24.4. saakka

Grass Roots-toimintojen liikuttajakumppanuuden lisäksi Volkswagen tukee 2 000 eurolla taloudellisesti haastavassa asemassa olevien perheiden lasten ja vanhempien liikkumista.

Sopimuksen julkistamisen myötä avataan Volkswagen-stipendihaku, jossa seuran harrastamisen tukirahaston kautta tuetaan seuran harrastustoimintaan osallistuvien kustannuksia heille, joille kustannukset muodostavat haasteen harrastuksen jatkumiselle.

Tukea voi hakea kaikkeen seuran harrastustoimintaan, sekä välttämättömiin varustehankintoihin. Tukea voivat hakea seuran toiminnassa jo mukana olevat harrastajat sekä toimintaan liittyvät harrastajat. Tuki tulee hakemuksessa pystyä kohdentamaan tiettyyn käyttötarkoitukseen ja hakemukseen tulee merkitä haettava summa.

Tukea haetaan seuran Harrastamisen tukirahaston hakemuslomakkeen kautta. Päätökset tehdään tukirahaston periaatteiden ja prosessin mukaisesti.

Tukea voivat hakea myös he, jotka ovat saaneet tukea jo kausimaksimin verran tämän kauden aikana, mutta hakemuksia tullessa runsaasti, asetetaan uudet, perustellut, hakemukset etusijalle.

Haku on käynnissä 24.4. saakka, minkä jälkeen seuran johtokunta käsittelee ne ja tekee päätökset. Tukea voi hakea myöhemmin alkavaan toimintaan, mm. Euroliigaan tai HyPS Perhefutikseen.

Tavoitteena syvällinen yhteistyö – tukea, toimintaa ja tekoja

HyPS:n ja Volkswagenin yhteistyön tavoitteena on muodostaa syvällinen yhteistyö, jossa sekä seuratoiminta, autobrändi että automyymälä ovat tyytyväisinä mukana. Olennaisena osana yhteistyötä on Hyvinkään K-Auto, joka vastaa vahvasti paikallisesta yhteistyöstä.

– Haluamme paikallisesti olla vahvasti läsnä Hyvinkäällä tukemassa jalkapallon harrastusmahdollisuuksia. Samalla haluamme tarjota mahdollisuuden HyPS:n tapahtumien yhteydessä esitellä laajaa tuotevalikoimaamme, niin sähköistettyjen kuin perinteisten polttomoottoriautojenkin saralla, joista jokainen jalkapalloa harrastava perhe varmasti voi löytää mieleisensä ja tarpeensa täyttävän menopelin, sanoo K-Auto Volkswagen Hyvinkään myyntipäällikkö Henri Metsola.

Uusi yhteistyö on Volkswagenille luonnollinen jalkautuminen ruohonjuuritasolle jalkapallon parissa, jossa he ovat mukana jo Palloliiton pääyhteistyökumppanina.

– Tavoitteenamme on että ”Volkswagen kuljettaa Suomen jalkapalloperhettä” ja siksi haluamme olla mukana tukemassa suomalaista jalkapalloa laaja-alaisesti kaikilla tasoilla, junioreista maajoukkueisiin asti. Kenties tärkeimpänä asiana näistä on tukea ja mahdollistaa lasten ja nuorten liikkumista hienon lajin parissa ja olla mukana rakentamassa edellytyksiä nuorille harrastaa jalkapalloa. Olemme innoissamme ja ylpeitä tästä yhteistyömahdollisuudesta HyPS:n kanssa, jonka arvot ja toimintatapa sopivat mielestämme mainiosti yhteen Volkswageninkin filosofian kanssa, toteaa Volkswagenin markkinointipäällikkö William Börman.   

Volkswagen aloittaa seuran SYDÄN-tason kumppanina välittömästi ja samalla käynnistyy Volkswagen-stipendihaku, mikä on käynnissä 24.4. saakka. Euroliigan, HyPS Perhefutiksen sekä kesäkauden muiden Grass Roots-toimintojen ilmoittautuminen käynnistyy 14.3.

Tutustu harrastamisen tukeen ja hae Volkswagen stipendiä harrastusmaksuihin 24.4. mennessä:

Harrastamisen tukirahasto