Ventoniemi kuljettaa HyPS:n joukkueita seuraavat kaksi vuotta

Hyvinkään Palloseura ja Ventoniemi ovat sopineet kaksivuotisesta yhteistyöstä. Sopimuksen ajan kaikki Hyvinkään Palloseuran joukkueet matkustavat bussimatkansa Ventoniemen busseilla. Lisäksi Ventoniemi on tukemassa seuran turnausten kuljetuksia.

Kaksi vahvaa hyvinkääläistä, Hyvinkään Palloseura ja Ventoniemi Oy ryhtyvät yhteistyöhön kuljettaakseen paikalliset jalkapallojoukkueet turvallisesti pelimatkoille ympäri Suomen.

Yhteistyön tärkeänä tavoitteena on myös vähentää yksityisautoilua vahvistamalla seuran turnausten joukkuelogistiikkaa sekä Hyvinkäälle saapuessa, että Hyvinkään sisällä turnausten aikana.

Yhteistyö kattaa kuluvan vuoden sekä ensi vuoden, joiden aikana kaikki Hvinkään Palloseuran joukkueiden bussimatkat kuljetaan Ventoniemen modernin kaluston kyydissä.

– Hyvinkään palloseura tekee arvokasta työtä hyvinkääläisen jalkapalloilun eteen. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä tällaisen seuran kanssa!, iloitsee Ventoniemi Oy:n toimitusjohtaja Ville Ventoniemi.

HyPS:n puheenjohtaja Jukka Virtanen (oik.) ja Ventoniemi Oy:n toimitusjohtaja Ville Ventoniemi ovat innoissaan uudesta yhteistyöstä.

Seuralla strateginen panostus varainhankintaan ja yhteistyökumppanuuksiin

Hyvinkään Palloseuran kumppanina yhtistyö tuottaa yhteiskunnalle 7,5-kertaisen hyödyn (UEFA SROI 2021).

Seura on rakentanut kolmitasoisen markkinointikumppanuusluokituksen:

VOIMA-tasolla vaikuttava ja vastuullinen sponsorointi on yritykselle helppoa ja onnistuu jo pienellä rahamäärällä. Yhteistyö perustuu vahvasti näkyvyyselementteihin, kuten logonäkyvyyteen seuran asusteissa, medioissa ja suorituspaikoilla.

TAHTO-tasolla kumppanin ja seuran välinen yhteistoiminta sisältää yhteisiä viestinnällisiä ja/tai tapahtumallisia toteutuksia, perinteisten näkyvyyselementtien lisäksi, yhteisen kohderyhmän tavoittamiseksi ja HyPS-yhteisen puhuttelemiseksi.

SYDÄN-tasolla ovat seuran pääyhteistyökumppanit, joiden kanssa yhteistyö perustuu pitkäjänteiseen yhteiseen suunnitteluun sekä yhdessä asetettuihin tavoitteisiin, joita seurataan yhteisin mittarein. SYDÄN-tason kumppanit vaikuttavat olennaisesti, paitsi seuramme toimintamahdollisuuksiin, myös yhteiskunnalliseen hyvinvointiin.

– Yhteistyön merkitys yrityksien kanssa on koko ajan kasvava ja sen myötä me Hypsissä haluamme olla myös tarjoamassa yhteistyökumppaneillemme liiketoiminnallista hyötyä kasvavassa määrin. Ventoniemen kanssa solmittu yhteistyösopimus on hieno alku tuomaan lisää ympäristövastuullisuutta osaksi harrastusta. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyön aloittamisesta ja innoissani ideoimassa lisää, miten yhdessä voimme kehittää toimintaamme”, kertoo Hyvinkään Palloseuran puheenjohtaja Jukka Virtanen.

Ventoniemen sopimus on toinen täysin uusi seuratason markkinointiyhteistyösopimus alkaneen vuoden aikana.

Uusien kumppaneiden, Ventoniemen (TAHTO-taso) ja Volkswagenin (SYDÄN-sydän), lisäksi, jatkosopimukset ovat syntyneet SYDÄN-tasolla Uudenmaan Osuuspankin, TAHTO-tasolla Hyvinkään Lämpövoiman, Konecranesin, Mainosketun, K-Market Hakalantorin, Laatukorun ja SuperPark Sveitsin sekä VOIMA-tasolla Titan24 kuntokeskuksen, SeikkailuSveitsin ja Teräskolmion kanssa.

Lisäksi pitemmät sopimukset jatkuvat vähintään tämän vuoden myös Intersport Hyvinkään (SYDÄN), Kauppakeskus Willan (SYDÄN), Hyrian (TAHTO) ja Imprimon (TAHTO) kanssa.

Lisäksi Euroliigalla ja seuran turnauksilla on omia konseptikohtaisia markkinointiyhteistyökumppaneitaan.

Seura tarjoaa mielellään yhteistyötä myös sinun yrityksellesi – ole yhteydessä:

Jukka Virtanen
Puheenjohtaja
040 728 3599
jukka.virtanen@hyps.fi