Euroliigan valmentajat

Moni valmennusura alkaa Euroliigasta


Euroliigatoiminta on matalan kynnyksen harrastejalkapalloa, ja pyrimme saamaan pelaajien vanhemmista lasten jalkapallosta kiinnostuneita innokkaita valmentajia. Myös HyPSin juniorit toimivat valmentajina.

Etsimme Euroliigaan uusia valmentajia, ja tarjoamme koulutusta kaikille valmennukseen mukaan lähteville.

Valmennuspestiä ei pidä säikähtää, ja sen voi ottaa kesäharrastuksena – ja samalla kokeilla muutaman kuukauden ajan, olisiko itsestä valmentajaksi. Varsinkin nuorimmissa ikäluokissa valmentaja on lähinnä innostaja ja oman ryhmän organisaattori.

Valmentajaksi voit hakea lapsesi ilmoittautumisen yhteydessä valitsemalla ilmoittautumislomakkeesta halukkuutei valmentajaksi tai olemalla yhteydessä seuran toimistoon.

Valmentajana toimivien euroliigalaisten vanhempien lapsen (1 lapsi/vanhempi) Euroliiga-toiminta on maksutonta.

Valmentajan tehtävät ja koulutus

Euroliigan valmentajat ovat usein pelaajien isiä ja äitejä, joilla ei välttämättä ole aikaisempaa kokemusta jalkapalloilusta. Riittää, että he omaavat sopivasti innostusta ja haluavat osaltaan olla tekemässä nuorisotyötä laajemminkin kuin vain oman lapsensa kanssa.

Valmentajan keskeinen tehtävä on vetää joukkueen harjoitukset etukäteen tulevien valmiiden harjoitusohjelmien mukaan sekä joukkueen ohjaus otteluissa. Valmentaja myös päättää joukkueen peluuttamisesta ja suorittaa otteluissa pelaajavaihdot.

Valmentajien tulee lisäksi täyttää osallistujakorttia jokaisen tapahtuman yhteydessä ja toimittaa osallistujakortit seuran toimistolle Euroliiga-kauden jälkeen.

HyPS antaa euroliigavalmentajille peruskoulutuksen, ja Suomen Palloliitto yhdessä piirien kanssa kouluttaa vuosittain satoja valmentajia. Valmennuskoulutusta voi saada perusteista aina huipputasolle asti. Euroliigavalmentajien koulutus järjestetään kesä-heinäkuussa, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Aineistoa valmentajille:

Liity Euroliigan 2020 valmentajien whatsapp-ryhmä: LIITY RYHMÄÄN

Lisätiedot:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
Hyvinkään Palloseura
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat