Euroliigan harjoittelu

Harjoittelu on euroliigapelaajan etuoikeus

Euroliigan harjoittelu uudistuu kaudeksi 2021. 2014-syntyneet ja vanhemmat harjoittelevat jatkossa Hyvinkään Palloseuran ikäkausijoukkueiden mukana, kuitenkin pääosin omissa pienryhmissään. 2015- ja 2016-syntyneet harjoittelevat edelleen keskiviikkoisin Perttulan nurmilla. Harjoitukset suunnittelee seuran nappulavastaava Jonna Kallio.

Ensimmäiset Euroliigan lajiharjoitukset järjestetään kuitenkin keskitetysti Torikadun liikuntapuistossa keskiviikkona 19.5., jonka tarkoituksena on tutustua oman joukkueen pelikavereihin ja pelaamiseen yhdessä.

Ilmoittautuminen omalle valmentajalle nurmikentän päädyssä/asfalttialueella hiekkakentänpäädyssä. Tunnistat valmentajan joukkueen nimikyltistä. Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille noin viikkoa ennen toiminnan alkua.

Euroliigan harjoitukset kerran viikossa

Euroliigan lajiharjoitukset jatkuvat viikosta 20 (17.-23.5.) siten, että 2015- ja 2016-syntyneiden joukkueet harjoittelevat Perttulan isolla nurmialueella keskiviikkoisin klo 17:30-18:30 ja muut joukkueet HyPS:n oman ikäisten ikäkausijoukkueen mukana keskiviikkoisin, torstaisin tai perjantaisin, riippuen joukkueen harjoitusajoista. Joukkueiden harjoitusajat täsmentyvät maaliskuussa.

Harjoitukset jatkuvat viikkoon 23 (7.-13.6.) saakka, minkä jälkeen vietetään joukkueharjoittelusta kesätaukoa viikkoon 30 (26.7.-1.8.) saakka, jolloin joukkueharjoitukset taas jatkuvat.

Kesätauon aikana seura järjestää mahdollisuuden tuettuun omatoimiharjoitteluun Perttulan nurmilla keskiviikkoisin klo 17:30-18:30. Tällöin paikalla on seuran valmentaja/ohjaaja, joka tarvittaessa ohjeistaa ja antaa vinkkejä omatoimisen harjoittelun tueksi. Häneltä löytyy myös harjoitusvälineitä lainaan.

Euroliigan harjoitukset kestävät noin tunnin. Harjoitukset koostuvat leikkien ja kisojen avulla rakennetuista alkulämmittelyistä, lajitekniikkaharjoitteesta ja peliosuudesta. Nuorimpien lasten kohdalla on tärkeintä tutustuttaa pelaajat jalkapalloon ja ryhmässä toimimiseen.

Ilman harjoittelua ei tulla mestariksi. Hyväksi pelaajaksi tullaan suunnitelmallisen valmennusohjelman avulla ja oman itsensä kehittämisellä myös vapaa-aikana.

Varusteet lajiharjoituksissa

Harjoituksissa pelaaja tarvitsee liikuntaan sopivan asun (myös Euroliigan peliasua saa käyttää), jalkapallon, säärisuojat, pelisukat (pitävät säärisuojat paikallaan) ja jalkapallokengät. Myös juomapullo on syytä ottaa mukaan.

YouMove-motoriikkaharjoitukset

YouMove-motoriikkaharjoitukset järjestetään YouMoven Hyvinkään tiloissa (Suutarinkatu 2). YouMove-motoriikkaharjoitukset alkavat jo toukokuun alusta viikosta 18 (3.-9.5. alkaen. Harjoituksia järjestetään keskiviikkoisin alkuillasta ja yhdelle tunnin harjoitusvuorolle osallistuu neljä Euroliiga-joukkuetta.

Euroliiga-joukkueiden YouMove-motoriikkaharjoitusten aikataulut julkaistaan tällä sivustolla myöhemmin keväällä.

Ohjauksesta vastaavat YouMoven ohjaajat, apunaan joukkueiden omat valmentajat. Joukkueen omat valmentajat toimivat apuohjaajina YouMoven ohjaajien ohjeiden mukaisesti.

Varustuksena sisäliikuntavarustus paljain jaloin.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat