Kauden tapahtumat ja aikataulut

Euroliigakauden 2021 tapahtumat

Euroliiga-toiminnan runkona ovat viikoittaiset ottelu- ja harjoitustapahtumat. Lisäksi Euroliigan ohjelmaan kuuluvat avajaisturnaus, lopputurnaus ja päätöstilaisuus.

Ilmoittautuminen

Toimintaan ilmoittaudutaan mukaan verkkolomakkeella.

Ensimmäinen hintaporras, Early Bird-ilmoittautuminen on käynnissä helmikuun loppuun, minkä jälkeen ilmoittautuminen jatkuu 25.4. saakka normaalihinnoin. Katso hinnasto ja peruutusehdot ilmoittautumissivustolla. 11.4. mennessä ilmoitetuille taataan koulualue- ja kevaritoiveiden huomioiminen. 12.-25.4. aikana ilmoittautuneiden toiveet pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin.

12.4. alkaen alkaa joukkueiden rakentaminen. Pelaajat jaetaan koulualueittain joukkueisiin ja kullekin joukkueelle määritetään valmentaja. Joukkueet valmentajineen pyritään vahvistamaan julkaisemaan noin viikon kuluttua ilmoittautumisen päätyttyä, eli vapun jälkeisellä viikolla.

Ilmoittautuminen on mahdollista myös varsinaisen ilmoittautumisajan (25.4.) päättymisen jälkeen, mutta silloin osanottomaksuun lisätään jälki-ilmoittautumismaksu. Jälki-ilmoittautuneet asetellaan oman ikäistensä joukkueeseen, jossa on eniten tarvetta/tilaa lisäpelaajille. Koulualue- ja laveritoiveita ei siis pystytä taata, näistä voi kuitenkin kysyä seuran toiminnanjohtajalta.

Lue lisää ilmoittautumisesta (mm. hinnasto ja peruutusehdot) ilmoittautumissivustolta.

Varusteiden jako Intersport Hyvinkään myymälässä toukokuun alkuviikoilla

Euroliiga-varusteiden jako tapahtuu perinteisesti Intersport Hyvinkään myymälässä ennen toiminnan käynnistymistä. Varusteita jaetaan:
  • 17.5. klo 14:00-18:00
  • 18.5. klo 12:00-16:00

Euroliiganmaksun sisältyvään varustukseen kuuluvat peliasu (paita + shortsit) ja pallo.

Peliasujen ja pallojen noudon yhteydessä onnistuu helposti myös muiden pelivarusteiden hankinta Intersportin hyvistä valikoimista.

Valmentajakoulutus

Valmentajakoulutus järjestetään 12. toukokuuta klo 18:00 Teams-koulutuksena. Valmentajat kutsutaan tilaisuuteen erikseen.

Koulutus on pakollinen kaikille valmentajiksi aikoville. Mikäli valmentaja on estynyt osallistumaan koulutukseen, on hänen sovittava koulutuksen poikkeuksellisesta toteutuksesta seuran toimihenkilön kanssa.

Koulutuksen vetää seuran henkilökunta ja se sisältää valmennuksellisen koulutuksen lisäksi Euroliigan sääntöjen, eettisten arvojen ja toimintatapojen koulutuksen.

Pelinohjaajakoulutus

Pelinohjaajakoulutus uusille pelinohjaajille järjestetään, kun koronarajoitukset mahdollistavat kokoontumisen koulutukseen. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Pelinohjaajaksi voivat hakea euroliigalaisten vanhemmat sekä Hyvinkään Palloseuran 2009- ja aiemmin syntyneet juniorit.

Koulutus on pakollinen kaikille pelinohjaajaksi aikoville. Mukaan on hyvä ottaa muistiinpanovälineet.

Koulutuksen lisäksi pelinohjaajille käydään läpi Euroliigan säännöt ja toimintatavat.

Harjoitukset

Euroliigan harjoittelu uudistuu kaudeksi 2021. 2013-syntyneet ja vanhemmat harjoittelevat jatkossa Hyvinkään Palloseuran ikäkausijoukkueiden mukana, kuitenkin pääosin omissa pienryhmissään. Harjoitusten tarkemman aikataulun löydät Euroliigan harjoittelu -sivulta. Harjoitukset suunnittelee seuran nappulavastaava Jonna Kallio.

Harjoituksia järjestetään viikosta 20 viikkoon 23 saakka, ja kesäloman jälkeen taas viikosta 30 viikkoon 35. Ensimmäiset harjoituksen järjestetään kaikilla joukkueilla Torikadun liikuntapuistossa keskiviikkona 19.5.

Kesätauon aikana (vkot 26-29) seura tarjoaa mahdollisuuden tuettuun omatoimiseen harjoitteluun Perttulan nurmilla klo 17:30-18:30, jolloin paikalla on seuran ohjaaja mukanaan varusteita ja valmiita ideoita harjoitteluun. Mikäli osallistujia on riittävästi, saadaan myös pelit varmasti pystyyn.

YouMove-motoriikkaharjoitukset järjestetään YouMove Hyvinkään tiloissa (Suutarinkatu 2). YouMove-motoriikkaharjoitukset aloitetaan, kun/jos sisäharjoittelu taas mahdollistuu. Harjoitukset jatkuvat kunnes jokainen ryhmä on päässyt osallistumaan kertaalleen. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä toiminnan alkua.

Lue lisää harjoittelusta Euroliigan harjoittelu -sivulla

Avajaisturnaus 22.5.2021 - PERUTTU ja 19.6. siirretty tapahtuma PERUTTU

Euroliiga käynnistetään suurtapahtumassa lauantaina 22.5. Kankurin liikuntapuiston kentillä. Tapahtumassa jokaiselle joukkueelle tulee kaksi ottelua. Tapahtumassa on myös paljon muuta ohjelmaa ja tekemistä, mikäli koronarajoitukset sen mahdollistavat.

Avajaisturnauksen aikataulut julkaistaan noin kahta viikkoa ennen tapahtumaa.

Pelejä kerran viikossa - pelipäivinä maanantai ja tiistai

Euroliigan viikoittaiset ottelupäivät alkavat maanantaina 24.5. ja tiistaina 25.5. ja jatkuvat kevätkauden puolella maanantaihin 21.6./tiistaihin 22.6. saakka. Kesätauon jälkeen syyskausi käynnistyy maanantaina 2.8. ja viimeiset arkipelit pelataan maanantaina 30.8./tiistaina 31.8.. Jokaiselle joukkueelle tulee siis kymmenen peli-iltaa.

2014-2016-syntyneet tytöt ja pojat, sekä 2010--2011-syntyneet tytöt pelaavat maanantaisin ja muut sarjat pelataan tiistaisin.

OTTELUOHJELMA JA TULOKSET TORNEOPAL-SIVUSTOLLA

Otteluohjelma ja tulokset löytyvät Torneopal-sivustolta. Otteluohjelmat rakennetaan ensin kevätkaudeksi ja kevätkauden jälkeen syyskaudeksi. Kevätkauden jälkeen siirretään joukkueita tarpeen ja harkinnan mukaan ylempiin tai alempiin sarjoihin tasaisten otteluiden varmistamiseksi syyskaudella.

Kevätkauden otteluohjelma julkaistaan noin kahta viikkoa ennen otteluiden käynnistymistä.

Euroliigan lopputurnaus 4.9.

Euroliigan lopputurnaus pelataan lauantaina 4. syyskuuta. Lopputurnauksessa kullekin joukkueelle tulee 3-4 ottelua. Vanhin ikäluokka pelaa turnauksessa sijoituksista, muilla pyritään turnaukseen saamaan mahdollisimman tasaisia otteluita, jotka rakennetaan aiempien tulosten perusteella.

Lopputurnauksen otteluohjelma julkaistaan vähintään viikkoa ennen tapahtumaa.

Päätösmarssi ja päätöstilaisuus 7.9.

Euroliigan päätöstilaisuus päätösmarsseineen järjestetään tiistaina 7.9. klo 17-19:30 välillä. Tarkempi aikataulu ja toteutus tiedotetaan myöhemmin.

Mikäli rajoitukset ja poliisin luvat sen mahdollistavat, tilaisuus sisältää suorastaan legendaarisen marssin Hyvinkään keskustassa, sekä päätösjuhlan, jossa palkitaan kauden Hippo-pelaajat kustakin joukkueesta, sekä kauden valmentaja, joukkue ja pelinohjaaja.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Euroliigan merkittävän kumppanin Hyvinkään seurakunnan kanssa, mutta on vakaumukseton tilaisuus.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat