Euroliigan tapahtumat

Euroliigakauden 2020 tapahtumat


Euroliigalaiselle tärkeitä päiviä ovat kaikki harjoitus- ja pelipäivät, mutta Euroliigan tapahtumakalenterissa on myös joukko kaikille pelaajille yhteisiä tapahtumia.

Vuoden 2020 Euroliigan aikataulu on, koronaviruksen poikkeustilasta johtuvien viranomaismääräysten johdosta poikkeuksellinen. Seuraavat aikataulut koskevat vuotta 2020. Kaikki aikataulut ovat ehdollisia sille, että koronavirusepidemian poikkeustilan rajoitukset ja suositukset ovat poistuneet ja toiminnan järjestämien on mahdollista.

Ilmoittautumismaksuja ei peritä tai ne palautetaan, mikäli Euroliiga-kausi peruuntuu. Mikäli kausi lyhenee, seuran johtokunta käsittelee maksettujen osallistumismaksujen osapalautuksen määrän.

Ilmoittautuminen

Toimintaan ilmoittaudutaan mukaan verkkolomakkeella 30.6. mennessä: SIIRRY LOMAKKEESEEN

Ilmoittautuminen on mahdollista myös varsinaisen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta silloin osanottomaksu on 26 euroa korkeampi eikä lapselle voida taata paikkaa oman koulualueensa joukkueessa.

Varusteet jaetaan Intersport Hyvinkää -myymälässä ennen toiminnan alkua. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.


Valmentajakoulutus

Valmentajakoulutus järjestetään 21.7 klo 17:00 verkkokoulutuksena.

Koulutus on pakollinen kaikille valmentajiksi aikoville. Mukaan on hyvä ottaa muistiinpanovälineet.

Koulutuksen vetävät seuran ammattivalmentajat ja se sisältää valmennuksellisen koulutuksen lisäksi Euroliigan sääntöjen ja toimintatapojen koulutuksen.

HAE EUROLIIGA-VALMENTAJAKSI

Pelinohjaajakoulutus

Pelinohjaajakoulutus järjestetään kesä-heinäkuussa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Pelinohjaajaksi voivat hakea euroliigalaisten vanhemmat sekä Hyvinkään Palloseuran 2008- ja aiemmin syntyneet juniorit.

Koulutus on pakollinen kaikille pelinohjaajaksi aikoville. Mukaan on hyvä ottaa muistiinpanovälineet.

Koulutuksen lisäksi pelinohjaajille käydään läpi Euroliigan säännöt ja toimintatavat.

HAE PELINOHJAAJAKSI

Harjoitukset

Euroliigajoukkueiden yhteisharjoitukset pidetään Perttulan nurmikentillä kerran viikossa HyPSin palkkaaman ammattivalmentajan laatimilla harjoitteilla, Euroliiga-valmentajien johdolla.

Harjoitukset ovat viikoilla 31-39 keskiviikkoisin Perttulan nurmikentillä. Lähtökohtaisesti harjoitellaan seuraavissa vuoroissa (vuorot saattavat muuttua osallistujamäärien mukaisesti):
• klo 17:15-18:15 - joukkueet TP2015, P2014, P2013, P2012, T2014, T2013, T2012 ja T2011
• klo 18:30-19:30 - joukkueet P2011, P2010, P2009, P2008, T2010, T2009 ja T2008

YouMove-motoriikkaharjoitukset järjestetään YouMove Hyvinkään tiloissa (Suutarinkatu 2). Joukkueet pääsevät valitsemaan itselleen sopivan harjoitusajankohdan, kun joukkueet aloittavat toimintansa. YouMove-motoriikkaharjoituksia järjestetään kauden alla, aikana ja jälkeen, heinäkuusta lokakuulle.

Avajaisturnaus 3.8.2020

Euroliigan kevätsarjakausi aloitetaan Kankurin liikuntapuiston kentillä maanantaina 3.8. Kaikki joukkueet saavat ensikosketuksensa myös otteluihin. Otteluita pelataan 1-2/päivä.

Euroliigan pelikaudet ja pelipäivät

Euroliigan kausi alkaa 3.8. ja päättyy arkipelien osalta maanantaina 21.9. Kaikki sarjat pelataan maanantaisin.

Otteluohjelmat ja tulospalvelu

Euroliigassa käytetään TorneoPal-järjestelmää, jota HyPS käyttää myös kaikissa järjestämissään junioriturnauksissa.

Euroliigan otteluohjelma 3.-24.8. löytyy nyt Torneopalista: euroliiga.torneopal.fi

Otteluohjelma 31.8.-21.8. laaditaan ja julkaistaan kolmen ensimmäisen ottelupäivän jälkeen. Tarkoituksena on seurata otteluiden tasaisuutta kolmen viikon ajan ja tarvittaessa muuttaa sarjoja tasaisemmiksi tarvittaessa neljäksi viimeiseksi viikoksi.

Euroliigan lopputurnaus 26.-27.9.2020

Euroliigan lopputurnaus pelataan lauantaina 26.-27.9.2020

Lopputurnauksen otteluohjelma julkaistaan vähintään viikkoa ennen tapahtumaa.

Päätösmarssi 10.10.2020

Euroliigan päätösmarssi marssitaan myöhemmin julkaistavalla reitillä Hyvinkään kirkkoon, jossa järjestetään Euroliigan päätöstilaisuus sekä palkintojenjako.

Pelaajat kokoontuvat päätösmarssia varten peliasuissa myöhemmin julkaistavassa paikassa ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat