Euroliiga-infoa

Euroliigakausi 2020

Hyvinkään Palloseuran pyörittämä Euroliiga on 5–12-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu jalkapallotapahtumien kokonaisuus. Toimintaa järjestetään normaalisti toukokuusta syyskuulle, mutta kautena 2020 joudutaan kauden rakennetta muuttamaan koronavirusepidemian vuoksi.

Kauden 2020 avajaisturnaus järjestetään, poikkeuksellisesti vasta maanantaina 3.8.2020, josta pelit jatkuvat maanantaisin (kaikki ikäluokat maanantaisin) 21.9. saakka.

Euroliigassa joukkueet muodostetaan yhdestä tai kahdesta ikäluokasta (vuosina 2008–15 syntyneet). Nuorimmat tytöt ja pojat pelaavat sekajoukkuein.

Kouluikäinen pelaaja ilmoitetaan mukaan ja sijoitetaan oman koulualueensa joukkueeseen. Jos pelaaja ei ole vielä koulussa, hänen toivotaan ilmoittautuvan sen koulun joukkueeseen, johon hän menee ensimmäiselle luokalle. Pienkoulun oppilas ilmoittautuu lähinnä omaa kouluaan olevan koulun joukkueeseen.

ilmoittautuminen on avoinna normaalihinnoin 30.6. saakka.

ILMOITA LAPSESI EUROLIIGAAN


Nuorin ikäluokka vuonna 2015-syntyneet

Kaudella 2020 Euroliigan nuorimman ikäluokan muodostavat vuonna 2015 syntyneet tytöt ja pojat. Ikäluokasta muodostetaan tytöistä ja pojista sekajoukkueita niin, että saadaan sopiva määrä joukkueita sarjatoimintaan. Tämä saattaa edellyttää kahden tai useammankin alueen pelaajien yhdistämistä.

Euroliiga ja HyPSin ikäkausijoukkueissa pelaavat lapset

Ikäluokkajoukkueille P11, P12, P13 ja T10-13 räätälöidään Euroliigasta omanlaisensa, pelaajia parhaiten kehittävä, kokonaisuus. Ikäkausijoukkueet saavat Euroliigan ilmoittautumisohjeen joukkueenjohtajiltaan.

Otteluohjelmat ja tulospalvelu

Euroliigassa käytetään TorneoPal-järjestelmää, jota HyPS käyttää myös kaikissa järjestämissään junioriturnauksissa. Otteluohjelmat julkaistaan 1-2 viikkoa ennen otteluiden alkua

Euroliiga tarjoaa pelaajalle

• myönteisiä onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä
• sosiaalista kanssakäymistä ja joukkuetoimintaan sopeutumista
• leikkimielistä kisailua jalkapallon parissa
• monipuolisen harrastuksen (pallonhallinta, koordinaatio, ketteryys, nopeus jne.)
• edullisen, liikunnallisen harrastuksen, jonka parissa on mahdollista jatkaa omien kykyjen ja halujen puitteissa mahdollisimman pitkään

Ilmoittautuminen ja osanottomaksut

Euroliigan osallistumismaksu on 109 euroa (sisaruksista 89 euroa/lapsi ja HyPSin ikäkausitoiminnassa mukana olevista 75 euroa/lapsi). Ennakkoilmoittautuminen on avoinna 30.6. saakka, jonka jälkeen ilmoittautua voi mukaan jälki-ilmoittautumismaksulla 135€. Ainoastaan ennakkoon ilmoittautuneille voidaan taata paikka oman koulualueen joukkueessa (mikäli oman koulualueen joukkue ylipäätään toteutuu) ja jälki-ilmoittautuneet asetellaan joukkueisiin, jossa on tilaa.

Osallistumismaksu sisältää:

  • Euroliiga-peliasun (pelipaita & -shortsit)
  • Pallon
  • Palloliiton korttelipassin (sisältää vakuutuksen)
  • 8-9 pelipäivää + päätösturnauksen
  • 10 ohjattua harjoitusta
  • Ohjattu YouMove -motoriikkaharjoitus (YouMoven tiloissa)
  • Pelinohjaaja- & kenttämaksut
  • Ammattivalmentajan suunnittelemat harjoitukset
  • Euroliigan päätöstilaisuuden ja palkinnot
  • Hyvinkään Palloseuran jäsenmaksun


Lisätietoa Euroliigasta

HyPSin toiminnanjohtaja Janne Bruun, 040 485 5622, janne.bruun@hyps.fi


Euroliiga-valmentajana lapsesi kausi on maksuton

Etsimme uusia Euroliigavalmentajia.

Pyrimme löytämään ajoissa valmentajat kaikkiin joukkueisiin. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi tarvitsemme suuren joukon vapaaehtoisia.

Valmennuspestiä ei pidä säikähtää, ja sen voi ottaa kesäharrastuksena – ja samalla kokeilla muutaman kuukauden ajan, olisiko itsestä valmentajaksi. Varsinkin nuorimmissa ikäluokissa valmentaja on lähinnä innostaja ja oman ryhmän organisaattori.

Kun valmennat lapsesi joukkuetta, on lapsesi osallistuminen Euroliigaan maksutonta.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat