Nuorten harrastefutis (2005-2012-syntyneet)

Nuorten Harrastefutis – Matalan kynnyksen futista 2005-2012-syntyneille

Hyvinkään Palloseura aloittaa marraskuussa täysin uuden nuorille suunnatun matalan kynnyksen harrastetoiminnan.

Toiminta on suunnattu jalkapallosta kiinnostuneille 2005-2012-syntyneille nuorille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa ilman sitoutumista korkeisiin kustannuksiin tai useaan harjoitukseen viikossa.

Harjoituksia järjestetään kerran viikossa vuoden ympäri, aina sunnuntaisin.

Talvikausi harjoitellaan klo 13:00-14:00 Wanhan Areenan sisähallissa Villatehtaalla ja kesäkausi klo 11:00-12:00 Villa Parkilla, Kankurin liikuntapuistossa.. Jouluna, kesällä ja lokakuussa vietetään lomajaksot erikseen ilmoitetusti.

Toimintaan osallistuja voi olla jalkapalloharrastuksen lopettanut tai toiminnan kautta uuden harrastuksen pariin tuleva. Toiminnan pitävät turvallisena ja mielekkäänä toiminnan ohjaajina toimivat seuran miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajat.

Toiminta painottuu pelaamiseen ja liikunnallisten taitojen harjoitteluun.

Osallistujat jaetaan ikävaiheiden mukaan ryhmiin, jotta harrastaminen on mielekästä jokaiselle.

Kussakin ryhmässä tulee olla vähintään 10 osallistujaa, jotta toiminta voidaan käynnistää. Ikäluokassa voi olla korkeintaan kolmen eri syntymävuoden harrastajia.

Ryhmät eivät osallistu sarjatoimintaan, mutta mikäli osallistujien parissa on riittävästi kiinnostusta ja osallistujia, voidaan ryhmästä muodostaa joukkueita turnauksiin, mm. seuran järjestämään Eloturnaukseen elokuun alussa.

Toimintaa järjestetään vuoden ympäri kahdessa kuuden kuukauden jaksossa marraskuusta huhtikuulle ja toukokuulta lokakuulle.

Hinnat:

150€/ 6kk (25€/kk)

Lisäksi kerran vuodessa osallistujan tulee maksaa rekisteröintimaksu (9€ (/28€, iästä riippuen), jolla kustannetaan harrastajalle Palloliito pelipassi ja pelipassivakuutus.

Ilmoittautuminen talvikaudelle 7.11.2021-24.4.2022 on nyt käynnissä! Ilmoittautua mukaan voi milloin tahansa, jolloin laskutus alkaa seuraavan kokonaisen kuun alusta (mikäli liittyminen 15. päivä tai myöhemmin). Samoin hinnassa huomioidaan kauden alun viivästyminen ryhmien täyttämistä odottaessa (25€/kk).

Ilmoittautuminen vaatii lapsen huoltajalta myClub-tilin luomista, koska toiminnan laskutus tapahtuu myClub-järjestelmän kautta ja kirjautuminen vahvistaa laskutustiedot. Aiemmin luotu myCöub-tili käy myös seuramme toiminnassa Mikäli teillä on ongelmia kirjautumisen tai ilmoittautumisen kanssa, olkaa epäröimättä yhteydessä: janne.bruun@hyps.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat