Talvi Euroliiga (2015-2017-syntyneet tytöt ja pojat)

Talvi Euroliiga 2015-2017-syntyneille lapsille

Talvi Euroliiga on täysin uusi eskari- ja vanhimpien päiväkoti-ikäisten (2015-2017-syntynet) lasten matalan kynnyksen harrastetoiminto talvikaudelle marraskuusta maaliskuuhun.

Toimintaa järjestetään sunnuntaisin klo 11:00-15:00 kahdessa jaksossa 7.11.-19.12.2021 sekä 9.1.-27.3.2022 Wanhan Areenan sisähallissa (nyk. Villatehdas Areena Villatehtaalla).

Lapset jaetaan toiminnassa kahteen ikäluokkaan, 2016-2017-syntyneisiin ja 2015-16-syntyneisiin. 2016-syntyneet sijoitetaan lapsen vanhempien ilmoittautumislomakkeella valitsemaan ikäryhmään. Ryhmiä muokataan tarvittaessa kevään pelikautta varten vanhempien kanssa asiasta sopien.

2016-17-syntyneet harjoittelevat (alustavasti) sunnuntaisin klo 11-13 välillä ja 2015-16-syntyneet klo 13-15 välillä.

Ensimmäinen jakso (7 tapahtumaa) on nimeltään Euroliiga Training Camp, jonka aikana lapset harjoittelevat jalkapallon pelivälineen hallintaa ja lajinomaisia monipuolisia liiketaitoja pelien ja leikkien avulla. Kukin harjoitus on kestoltaan yhden tunnin ja sen ajankohta tarkentuu ilmoittautumisen päätyttyä. Jakson aikana myös pyritään tutustumaan toisiin lapsiin, jotta joukkueiden muodostaminen kevätjaksolle sujuisi ongelmitta, sillä Euroliiga Training Campin aikana muodostetaan lapsista myös mahdollisimman tasaiset joukkueet kevätkaudelle.

Kevätkauden jakso Talvi Euroliiga sisältää 6 harjoitustapahtumaa ja 6 ottelutapahtumaa. Joka toinen viikko harjoitellaan ja joka toinen viikko pelataan. Harjoitusten ajankohta on vakio, mutta peliajankohta saattaa vaihdella klo 11-15 välillä.

Ilmoittautua voi nyt joko vain Euroliiga Training Campille tai koko talvikaudeksi.

Euroliiga Training Campille ilmoittautuneille tarjotaan ennakkoilmoittautumismahdollisuus kevään jaksolle. Ilmoittautuminen koko talvikaudeksi jo syksyllä tulee edullisemmaksi, kuin jatkoilmoittautuminen erikseen.

Toiminnan koordinoinnista vastaa Jonna Kallio (jonna.kallio@hyps.fi / 0400 413 332, 11.10. alkaen).

Hinnat:

Koko kausi (Euroliiga Training Camp + Talvi Euroliiga) – 155€ - ILMOITTAUDU
- sis. peliasu, pelipassi & pelipassivakuutus

Euroliiga Training Camp 7.11.-19.12. (7 harjoitusta) – 55€ - ILMOITTAUDU
- sis. pelipassi & pelipassivakuutus (ei sisällä peliasua)

Talvi Euroliiga 9.1.-27.3. (6 harjoitusta + 6 ottelutapahtumaa) – 120€ - Ilmoittautuminen alkaa marraskuussa
- sis. peliasu, pelipassi & pelipassivakuutus

Lisämaksusta voi ilmoittautumisen yhteydessä tilata pallon (koko 3, jokaisella toimintaan osallistuvalla tulee olla oma koon 3 pallo) ja harjoituspaidan (lyhythihainen tekninen paita):

Pallo - 15 euroa

Harjoituspaita - 15 euroa

Laskutamme toiminnan ilmoittautumisjakson päättyessä.

Voit ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa myös lapsen vanhemman tai muun lähiaikuisen Euroliiga-valmentajaksi. Valmentajat saavat tehtävään seuran antaman koulutuksen ja tuen tehtävien aikana. Aiempaa ohjaajakokemusta ei tarvita. Euroliiga-valmentajana ilmoitetun lapsen osallistuminen on maksutonta.

*Toimintaa järjestetään Wanhalla Areenalla sisätiloissa, mikäli koronarajoitukset mahdollistavat. Mikäli koronarajoitukset kieltävät sisäharrastukset, siirretään toiminta ulos Kankurin liikuntapuiston tekonurmelle. Siirtyminen ulkotiloihin ei oikeuta maksupalautuksiin tai ilmoittautumisen kuluttomaan perumiseen.


Lisätietoja Talvi Euroliigasta - FAQ

  • Lopullinen harjoitusajankohta selviää ilmoittautumisajan päätyttyä ja siitä pyritään viestimään perheille viikon sisällä ilmoittautumisen päätyttyä
    • Euroliiga Training Campin ajan kunkin ryhmän harjoitusaika on vakio. Harjoitukset kestävät tunnin ja niitä järjestetään sunnuntaisin klo 11:00-15:00 välillä. Mikäli osoitettu ajankohta ei perheelle sovi, voidaan yksittäisiä pelaajia siirtää toiseen ryhmään paremman harjoitusajan takia.
    • Talvi Euroliigan aikana (kevätjakso 9.1.-27.3. harjoitusaika (parittomat viikot) on vakio, mutta otteluiden (parilliset viikot) ajat vaihtelevat klo 11:00-15:00 välillä. Aikataulut julkaistaan ennen joulua.
  • Talvi Euroliigassa valmentajina ja peluuttajina toimivat seuran palkkaamat koulutetut tuntiohjaajat

Etkö löytänyt kysymyksiisi vastausta? Ole yhteydessä janne.bruun@hyps.fi, niin autamme mielellämme ja lisäämme yleisimpien kysymysten vastaukset tälle sivulle.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat