UEFA Playmakers (2014-2016-syntyneet tytöt)

Frozen 2 Playmakers-jalkapalloleikkikoulu 2014-2016-syntyneille tytöille

Disneyn ja UEFA:n Palloliitolle lisensoimassa Playmakers-toiminnassa tytöt tutustuvat jalkapalloon Disneyn tutun Frozen 2 -elokuvan tarinoiden parissa (Lue lisää).

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Frozen 2 -elokuvaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Toiminta sisältää kahdeksan Playmakers-harjoitusta, sekä kaksi jalkapalloharjoitteluun syvemmin paneutuvaa harjoitusta.

Toimintaa järjestetään Wanhan Areenan sisähallissa* sunnuntaisin 21.11.-19.12. ja 9.1.-6.2. (5+5 ohjausta) klo 10:00-11:00.

Toiminnan ohjauksesta vastaa Heidi Paajanen (041 506 4989).

Palloliitto tukee seuramme Playmakers-toiminnan järjestämistä, minkä vuoksi osallistumismaksu toimintaan on ainoastaan 25€.

ILMOITTADU

Hinta sisältää ohjauksen ja kenttämaksut. Perheiden tulee itse huolehtia lapsensa riittävästä vakuutusturvasta.

Lisämaksusta voi ilmoittautumisen yhteydessä tilata pallon (koko 3) ja harjoituspaidan (lyhythihainen tekninen paita):

Pallo - 15 euroa

Harjoituspaita - 15 euroa

Laskutamme toiminnan ilmoittautumisen yhteydessä.

*Toimintaa järjestetään Wanhalla Areenalla sisätiloissa, mikäli koronarajoitukset mahdollistavat. Mikäli koronarajoitukset kieltävät sisäharrastukset, siirretään toiminta ulos Kankurin liikuntapuiston tekonurmelle. Siirtyminen ulkotiloihin ei oikeuta maksupalautuksiin tai ilmoittautumisen kuluttomaan perumiseen. Ulkotiloihin siirryttäessä toiminnan aloitus vuoden 2022 puolella siirtyy 20.2. ja toiminta siinä tapauksessa päättyy siis 20.3.2022.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat