Uusi futiskausi alkaa marraskuussa – Ilmoita lapsesi mukaan!
25.8.2021 10:00 Uutiset / Pääsivusto

Ilmoittautuminen uusiin harrasteryhmiin ja joukkueiden kokeilujaksoille on nyt käynnissä!

Uusi futiskausi käynnistyy marraskuussa! Uusi kausi tuo tullessaan uusia tuulia ja tuotteita myös Hyvinkään Palloseuran tarjontaan, josta löytyy nyt entistä monipuolisemmin tarjontaa eri ikäisille lapsille ja nuorille.

Uutuutena tuomme talveen ikonisen Euroliigan. Talvi Euroliiga käynnistyy marraskuussa seitsemän viikon Euroliiga Training Campilla, minkä aikana lapset tutustuvat jalkapalloon ja liikkumiseen, sekä tietenkin ryhmäytyvät muiden lasten kanssa. Vuoden vaihteen jälkeen alkavat sitten Talvi Euroliigan ottelut, joita pelataan vuoroviikoin ja vuoroviikoin harjoitellaan.

Kesälle uusittu HyPS Perhefutis alkaa niin ikään marraskuun alussa. Perhefutisryhmiä lisätään kysynnän perusteella. Ensin on tarjolla sunnuntai-aamun ryhmä.

Kolmantena kerhomallisena harrastetoimintona käynnistämme marraskuun puolivälin jälkeen UEFA Playmakers-toiminnan jalkapalloon uusina mukaan tuleville tytöille. Playmakers-toiminnassa jalkapalloon tutustutaan ja innostutaan Disneyn Frozen 2 -tarinan tahdittamana (Lue lisää).

Harrastuksen voi hyvin aloittaa myös ikäkausijoukkueistamme, jotka toivottavat uudet harrastajat lämpimästi tervetulleiksi. Kaikissa joukkueissa on mukana vasta harrastuksen aloittaneita lapsia, joten liittymistä ei kannata liiaksi jännittää. Ikäkausijoukkueissamme kahden viikon kokeilujakso on aina maksuton. Ikäkausijoukkueiden mukaan pääsee kokeilemaan vaikka heti!

Seura tarjoaa 2016-syntyneille maksuttoman jalkapallon kokeilujakson syys-lokakuussa 12.9.-31.10. Kokeilujakson aikana lapsen kosketus jalkapalloharrastukseen ja kavereihin säilyy ja siitä on helppo jatkaa sitten 7.11. alkavaan Talvi Euroliigaan.

Ilmoittautuminen talven harrastetoimintoihin ja uusiin ikäkausijoukkueisiin on nyt käynnissä ja jo perustettuihin ikäkausijoukkueisiin pääsee kokeilemaan toimintaa kahdeksi viikoksi maksutta ilman sitoutumista.


HyPS Perhefutis 2017-2019-syntyneille yhdessä aikuisen kanssa

HyPS Perhefutis on tarkoitettu 2017-2019 -syntyneille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa.

Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi tai muu tuttava/sukulainen. Keskeisenä teemana on lapsen ja aikuisen vuorovaikutuksen kehittäminen pelein ja leikein.

Kesäksi uudistunut HyPS Perhefutis siirtyy marraskuun alusta sisätiloihin* Wanhalle Areenalle (Villatehdas Areena Villatehtaalla).

Toimintaa järjestetään kahdessa ryhmässä, sunnuntaisin klo 9:00 ja maanantaisin klo 16:00 ja toiminta jaottuu kahteen jaksoon:

Sunnuntai-ryhmä: 7.11.-19.12.2021 sekä 9.1.-27.3.2022.
Maanantai-ryhmä: 8.11.-20.12.2021 sekä 10.1.-28.3.2022.

Ilmoittautua voi nyt joko vain ensimmäiselle jaksolle tai molemmille jaksoille. Kumpaankin ryhmään mahtuu kaikkinensa 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ensimmäiselle jaksolle ilmoittautuneille tarjotaan ennakkoilmoittautumismahdollisuus kevään jaksolle. Ilmoittautuminen molemmille jaksoille syksyllä tulee edullisemmaksi, kuin jatkoilmoittautuminen erikseen.

Toiminnan ohjauksesta vastaa Heidi Paajanen (041 506 4989).

Hinnat:

Koko kausi (molemmat jaksot) – 95€ - Sunnuntai: ILMOITTAUDU / Maanantai: ILMOITTAUDU

Syysjakso 7.11.-19.12. (7 ohjausta) – 40€ - Sunnuntai: ILMOITTAUDU / Maanantai: ILMOITTAUDU

Kevätjakso 9.1.-27.3. (12 ohjausta) – 70€ - Ilmoittautuminen alkaa marraskuussa

Hinnat sisältävät ohjauksen ja kenttämaksut. Hinnat eivät sisällä vakuutusta, josta jokaisen osallistujan tulee huolehtia omatoimisesti.

Lisämaksusta voi ilmoittautumisen yhteydessä tilata pallon (koko 3) ja harjoituspaidan (lyhythihainen tekninen paita):

Pallo - 15 euroa

Harjoituspaita - 15 euroa

Laskutamme toiminnan ilmoittautumisen yhteydessä.

*Toimintaa järjestetään Wanhalla Areenalla sisätiloissa, mikäli koronarajoitukset mahdollistavat. Mikäli koronarajoitukset kieltävät sisäharrastukset, siirretään toiminta ulos Kankurin liikuntapuiston tekonurmelle. Siirtyminen ulkotiloihin ei oikeuta maksupalautuksiin tai ilmoittautumisen kuluttomaan perumiseen. Ulkotiloihin siirryttäessä toimintaa ei järjestetä aikavälillä 24.12.-13.2. mikä huomioidaan maksuhyvityksinä.


Frozen 2 Playmakers-jalkapalloleikkikoulu 2014-2016-syntyneille tytöille

Disneyn ja UEFA:n Palloliitolle lisensoimassa Playmakers-toiminnassa tytöt tutustuvat jalkapalloon Disneyn tutun Frozen 2 -elokuvan tarinoiden parissa.

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Frozen 2 -elokuvaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Toiminta sisältää kahdeksan Playmakers-harjoitusta, sekä kaksi jalkapalloharjoitteluun syvemmin paneutuvaa harjoitusta.

Toimintaa järjestetään Wanhan Areenan sisähallissa* sunnuntaisin 21.11.-19.12. ja 9.1.-6.2. (5+5 ohjausta) klo 10:00-11:00.

Toiminnan ohjauksesta vastaa Heidi Paajanen (041 506 4989).

Palloliitto tukee seuramme Playmakers-toiminnan järjestämistä, minkä vuoksi osallistumismaksu toimintaan on ainoastaan 25€.

ILMOITTADU

Hinta sisältää ohjauksen ja kenttämaksut. Perheiden tulee itse huolehtia lapsensa riittävästä vakuutusturvasta.

Lisämaksusta voi ilmoittautumisen yhteydessä tilata pallon (koko 3) ja harjoituspaidan (lyhythihainen tekninen paita):

Pallo - 15 euroa

Harjoituspaita - 15 euroa

Laskutamme toiminnan ilmoittautumisen yhteydessä.

*Toimintaa järjestetään Wanhalla Areenalla sisätiloissa, mikäli koronarajoitukset mahdollistavat. Mikäli koronarajoitukset kieltävät sisäharrastukset, siirretään toiminta ulos Kankurin liikuntapuiston tekonurmelle. Siirtyminen ulkotiloihin ei oikeuta maksupalautuksiin tai ilmoittautumisen kuluttomaan perumiseen. Ulkotiloihin siirryttäessä toiminnan aloitus vuoden 2022 puolella siirtyy 20.2. ja toiminta siinä tapauksessa päättyy siis 20.3.2022.


Talvi Euroliiga 2015-2017-syntyneille lapsille

Talvi Euroliiga on täysin uusi eskari- ja vanhimpien päiväkoti-ikäisten (2015-2017-syntynet) lasten matalan kynnyksen harrastetoiminto talvikaudelle marraskuusta maaliskuuhun.

Toimintaa järjestetään sunnuntaisin klo 11:00-15:00 kahdessa jaksossa 7.11.-19.12.2021 sekä 9.1.-27.3.2022 Wanhan Areenan sisähallissa* (nyk. Villatehdas Areena Villatehtaalla).

Lapset jaetaan toiminnassa kahteen ikäluokkaan, 2016-2017-syntyneisiin ja 2015-16-syntyneisiin. 2016-syntyneet sijoitetaan lapsen vanhempien ilmoittautumislomakkeella valitsemaan ikäryhmään. Ryhmiä muokataan tarvittaessa kevään pelikautta varten vanhempien kanssa asiasta sopien.

2016-17-syntyneet harjoittelevat (alustavasti) sunnuntaisin klo 11-13 välillä ja 2015-16-syntyneet klo 13-15 välillä.

Ensimmäinen jakso (7 tapahtumaa) on nimeltään Euroliiga Training Camp, jonka aikana lapset harjoittelevat jalkapallon pelivälineen hallintaa ja lajinomaisia monipuolisia liiketaitoja pelien ja leikkien avulla. Kukin harjoitus on kestoltaan yhden tunnin ja sen ajankohta tarkentuu ilmoittautumisen päätyttyä.

Euroliiga Training Campin aikana muodostetaan lapsista myös mahdollisimman tasaiset joukkueet kevätkaudelle.

Kevätkauden jakso Talvi Euroliiga sisältää 6 harjoitustapahtumaa ja 6 ottelutapahtumaa. Joka toinen viikko harjoitellaan ja joka toinen viikko pelataan. Harjoitusten ajankohta on vakio, mutta peliajankohta saattaa vaihdella klo 11-15 välillä.

Ilmoittautua voi nyt joko vain Euroliiga Training Campille tai koko talvikaudeksi.

Euroliiga Training Campille ilmoittautuneille tarjotaan ennakkoilmoittautumismahdollisuus kevään jaksolle. Ilmoittautuminen koko talvikaudeksi jo syksyllä tulee edullisemmaksi, kuin jatkoilmoittautuminen erikseen.

Toiminnan koordinoinnista vastaa Jonna Kallio (jonna.kallio@hyps.fi / 0400 413 332, 11.10. alkaen).

Hinnat:

Koko kausi (Euroliiga Training Camp + Talvi Euroliiga) – 155€ - ILMOITTAUDU
- sis. peliasu, pelipassi & pelipassivakuutus

Euroliiga Training Camp 7.11.-19.12. (7 harjoitusta) – 55€ - ILMOITTAUDU
- sis. pelipassi & pelipassivakuutus (ei sisällä peliasua)

Kevätjakso 9.1.-27.3. (6 harjoitusta + 6 ottelutapahtumaa) – 120€ - Ilmoittautuminen alkaa marraskuussa
- sis. peliasu, pelipassi & pelipassivakuutus

Lisämaksusta voi ilmoittautumisen yhteydessä tilata pallon (koko 3, jokaisella toimintaan osallistuvalla tulee olla oma koon 3 pallo) ja harjoituspaidan (lyhythihainen tekninen paita):

Pallo - 15 euroa

Harjoituspaita - 15 euroa

Laskutamme toiminnan ilmoittautumisjakson päättyessä.

Voit ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa myös lapsen vanhemman tai muun lähiaikuisen Euroliiga-valmentajaksi. Valmentajat saavat tehtävään seuran antaman koulutuksen ja tuen tehtävien aikana. Aiempaa ohjaajakokemusta ei tarvita. Euroliiga-valmentajana ilmoitetun lapsen osallistuminen on maksutonta.

*Toimintaa järjestetään Wanhalla Areenalla sisätiloissa, mikäli koronarajoitukset mahdollistavat. Mikäli koronarajoitukset kieltävät sisäharrastukset, siirretään toiminta ulos Kankurin liikuntapuiston tekonurmelle. Siirtyminen ulkotiloihin ei oikeuta maksupalautuksiin tai ilmoittautumisen kuluttomaan perumiseen.


Ikäkausitoiminta - Kahden viikon maksuton kokeilujakso (2015- ja aiemmin syntyneet)

Ikäkausitoiminta tarkoittaa ympärivuotista toimintaa omanikäisten kanssa, omassa joukkueessaan. Ikäkausitoiminta alkaa 5-6 -vuotiaana ja toiminnassa on mahdollista jatkaa aina 17-18 -vuotiaaksi, minkä jälkeen seuralla on tarjolla myös aikuisjoukkuetoimintaa.

Ikäkausitoimintaan tullaan yleisimmin mukaan 5-10 -vuotiaana, mutta myös vanhemmalla iällä pääsee mukaan.

Ikäkausitoimintaa järjestetään sekä tytöille, että pojille samalla ikähaarukalla.

Lue lisää ikäkausitoiminnasta

Marraskuun alusta seurassa aloittaa kaksi uutta ikäkausijoukkuetta, kun 2015-syntyneet pojat ja 2014-2015-syntyneet tytöt irtaantuvat vanhempien joukkueista omiksi ikäkausijoukkueiksi, aloitettuaan toiminnan seuraavan ikäluokan kanssa keväällä 2021.

Ikäkausitoiminnasta voit kysyä joukkuekohtaisesti joukkueenjohtajilta, joiden yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ. Samalla voit sopia kokeilujaksosta joukkueenjohtajan kanssa.

Kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle voi ilmoittautua myös TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKKEEN, minkä jälkeen välitämme yhteystietonne ko. joukkueenjohtajalle, joka on teihin yhteydessä sopiakseen maksuttomasta kokeilujaksosta.


Maksuton lisäharjoitusjakso 2016-syntyneille Euroliiga-pelaajille

Hyvinkään Palloseura tarjoaa Euroliigan jatkeeksi 2016-syntyneille tytöille ja pojille lisäharjoittelujakson. Toimintaa järjestetään 12.9.-31.10. sunnuntaisin klo 11:00 Kankurin tekonurmella.

Tapahtuman organisoinnista vastaa Mikko Lindström (040-7727881 / mikko.lindstrom@gmail.com)

Ilmoittaudu harjoittelujaksolle mukaan alla olevasta linkistä: https://hyps.myclub.fi/flow/events/3346896

Harjoittelujakso on maksuton. Harjoittelussa keskitytään jalkapallo- ja liikunnallisiin taitoihin erilaisten harjoitteiden, leikkien ja pelien kautta.

Lisätietoja Mikolta tai HyPSin valmennuspäälliköltä Timo Lehtihalmes / 0408440618 / timo.lehtihalmes@hyps.fi

Lisäharjoittelujakson jälkeen suosittelemme lämpimästi marraskuussa alkavaa Talvi Euroliigaa, joka on aivan uusi Euroliigan ja perinteiset talven harrastetoimintomme yhdistävä konsepti.

TERVETULOA FUTISHARRASTUKSEN PARIIN!


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat