K-UP HC Skavaböle-HyPS 1-3 (0-1)
21.7.2021 22:41 Uutiset / Pääsivusto

HyPS haki kauden toisen voito

HyPS jatkoi vieras kiertuetta tällä kertaa Tuusulan nurmella Skavabölen vieraana.

Ottelun alku oli melko tasainen ja jakson edetessä kotijoukkue sai pallonhallinnan itselleen ja HyPS joutui vetäytymään melko syvälle, mutta pystyi puolustamaan vastustajan pois vaara-alueilta. 13 minuutin kohdalla nopean sivurajan heiton jälkeen Konsta Laakoli pääsi laidalta läpi ja viimeisteli varmasti vierailijat 0-1 johtoon. Ensimmäisellä jaksolla vierailijoilla oli muutama puolittainen paikka kuten myös kotijoukkueella joka kolisteli rimoja kaukolaukauksilla pari kertaa.

Toisella puoliajalla peli kääntyi enemmän ja enemmän vierailijoille ja paikkoja oli riittämämiin, mutta viimeistely olisi voinut olla tehokkaampaa. 54 minuutin kohdalla Esa Palomäki viimeisteli vapaapotkusta päällä vierailijat 0-2 johtoon ja 80 minuutilla Joni Nurminen siirsi hienon hyökkäyksen jälkeen johdon jo 0-3. Kotijoukkue teki kavennuksen 1-3 vapaapotkusta lisäajalla ja tämä oli myös lopputulos. Pisteet Hyvinkäälle ja ensi viikon perjantaina päästään vihdoin kotikentälle neljän vierasottelun jälkeen.

”Ottelu oli juurikin niin vaikea kuin tällä tasolla ottelut pääasiassa on. Melko kapea luonnonnurmi ja fyysinen, aggressiivinen vastustaja ei ole meille helpoin yhdistelmä, mutta hyvä onnistuminen. Joukkue puolusti kurinalaisesti ja toisella puoliajalla vastustajan väsyessa saimme paljon tilaa pelata ja pystyimme myös parantamaan pallollista pelaamista. Hienoa päästä vihdoin ensi viikolla pelaamaan kotona ja toivottavasti ihmiset löytävät hyvin katsomoon. Tällä hetkellä joukkueessa hyvä tilanne ja kilpailua riittää jokaiselle pelipaikalle mikä tuo positiivisen ongelman valmennukselle” Kertoo Timo Lehtihalmes, HyPS päävalmentaja


K-UP/HC Skavaböle-HyPS 1-3 (0-1)

13’ 0-1 Konsta Laakoli

54’ 0-2 Esa Palomäki

80’ 0-3 Joni Nurminen

90+ 1-3 Joona Jussil

HyPS kokoonpano:

Elmeri Palander, Kalevi Rinne, Oskari Halme, Miska Rämä (Toni Oittinen), Manu Kollanus (Joona Järvinen), Nicholas Mphande, Janne Eskola (Antti Vainionpää), Topi Kumpulainen (Waltteri Vuorio), Joni Nurminen (Miro Nikkinen), Konsta Laakoli (Akseli Peräsalmi), Esa Palomäki (Said Elkass)

Seuraava HyPS ottelu 30.7 kankurin tekonurmella 18.30 vs Nopsa


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
Kategoriat