HyPS yhteistyöhön SeikkailuSveitsin ja SuperPark Sveitsin kanssa
5.7.2021 15:37 Uutiset / Pääsivusto

HyPS yhteistyöhön SeikkailuSveitsin ja SuperPark Sveitsin kanssa

Hyvinkään Palloseura, kaupungin suurin urheiluseura sekä SeikkailuSveitsi ja SuperPark Sveitsi aloittavat yhteistyön, minkä pyrkimyksenä on lasten ja nuorten monipuolinen liikuttaminen ja liikkeelle saaminen.

Yhteistyön tavoitteena liikuttaa ja innostaa liikkumaan

Yhteistyö sisältää monia erilaisia käytännön keinoja liikuttaa lapsia ja nuoria, miksei toki aikuisiakin siinä sivussa. Yhteistyö mahdollistaa edullisen ja jopa maksuttoman liikkumisen Hyvinkään Palloseuran jäsenistölle, sekä lisäarvoa HyPSin turnausten asiakaskokemukselle.

- ”Kun ensi kerran tapasimme, yhteistyön sävelet syntyivät kuin itsestään. Kohderyhmämme ovat erittäin yhteneväiset ja missiomme lähes identtiset. On mahtavaa, että voimme yhteistyön kautta tukea toinen toistamme”, iloitsee tuoreesta yhteistyöstä Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Käytännön tasolla yhteistyö mahdollistaa Hyvinkään Palloseuran joukkueille mahdollisen edulliseen oheisharjoitteluun talvikaudella SuperPark Sveitsissä, HyPSin tyttöjoukkueiden liikunnallisen tapahtumapäivän talvikaudella, sekä seuran toiminnallisten sidosryhmätilaisuuksien järjestämisen SeikkailuSveitsissä.

Yhteistyöhön sisältyvät myös HyPSin jäsenille pysyvät alennushinnat sekä SeikkailuSveitsiin, että SuperPark Sveitsiin. Tarjoukset ovat lunastettavissa sähköistä jäsenkorttia näyttämällä puistojen lipunmyynnissä.

Yhteistyöstä myös buustia HyPSin varainhankintaan

Yhteistyö mahdollistaa myös seuralle varainhankinnan myymällä SeikkailuSveitsin ja SuperPark Sveitsin pääsylippuja seuran voimatahtosydan.fi -verkkokaupan kautta.

- ”Myymme pääsylippuja verkkokaupassamme ja liput voi tilauksen jälkeen noutaa seuramme toimistolta. Myymme pääsylippuja myös kesän turnaustemme osallistujajoukkueille ajanvietteeksi turnauspäivien illaksi, etenkin majoittuville joukkueille. Jos siis suunnittelet kiireetöntä käyntiä SeikkailuSveitsissä tai SuperParkissa, kannattaa ehdottomasti tilata liput verkkokaupastamme, missä ne ovat huomattavasti ”ovilipunmyyntiä” huokeampia”, intoilee toiminnanjohtaja Bruun.

Menemällä siis Hyvinkään Palloseuran verkkokauppaan voimatahtosydan.fi, pääsee ostamaan SeikkailuSveitsin pienen seikkailijan lipun 13 eurolla (norm. 19€) ja junnuseikkailijan tai ison seikkailijan lipun 17 eurolla (norm. 23/26€). SuperPark Sveitsin kahden tunnin aktiivirannekkeen 12 eurolla (norm. 14€).

Lippujen toimittaminen alkaa seuran toimiston lomakauden jälkeen 19. kesäkuuta. Seuran jäsenkortillisten jäsenkorttialennukset ovat voimassa välittömästi.

Lue lisää puistoista:

SeikailuSveitsi - https://www.seikkailusveitsi.fi/

Super Park Sveitsi - https://superpark.fi/park/sveitsi/

Siirry verkkokauppaan ja osta lippusi - https://www.voimatahtosydan.fi/verkkokauppa/


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
Kategoriat