Euroliigan toiminnassa muutoksia viikolla 24
7.6.2021 9:55 Uutiset / Pääsivusto

Euroliigan toiminnassa muutoksia viikolla 24

Euroliigan tapahtumiin joudutaan yleisötapahtumarjoitusten ja jalkapallon EM-kisojen vuoksi tekemään muutoksia viikon 24 (14.-20.6.) tapahtumiin.

Jo kertaalleen siirretty avajaisturnaus perutaan 19.6.

Valitettavasti jo kertaalleen toukokuulta siirretty avajaisturnaus joudutaan perumaan.

Taustalla päätökseen ovat yleisötapahtumia koskevat koronarajoitukset, jotka velvoittavat tällä hetkellä tapahtumajärjestäjän tekemään järjestelyitä yleisöön rajaamiseksi 50 katsojan lohkoihin, joissa jokaisessa tulisi olla omat palvelunsa ja saniteettitilansa.

- "Päätöksessä käytettiin kokonaisharkintaa ja lopulta turnauksen perumiseen vaikutti olennaisesti vaade mm. kioskipalveluiden ja saniteettitilojen järjestämisestä kullekin katsomolohkolle erikseen, mitä ei koettu kustannusten ja vaivan suhteessa mielekkääksi huomioiden mahdollinen tapahtumakokemus etenkin katsojille. Olisimme joutuneet todennäköisesti jättämään osan katsojista ulkopuolelle", avaa päätöksen taustoja seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

- "Laskimme, että 50 kioskiasiakasta on liian vähän, jotta päivästä saataisiin edes nollatulos. Teemme jo nyt 500-1 000 euroa tappiota jokaiselta Euroliiga-peli-illalta, kun kioskia ei olla voitu pyörittää, eikä se vielä nyt viime viikollakaan voimaan tulleiden yleisötapahtumarajoitusten mukaisesti ole järkevää. Voi tietenkin olla, että tapahtumaviikolla tilanne olisi rajoitusten suhteen toinen, mutta halusimme tehdä päätöksen ajoissa, jotta perheet osaavat valmistautua", Bruun jatkaa.

Avajaisturnauksen peruminen ei aiheuta osallistujille peruutusehtojen mukaisesti maksuhyvityksiä.

Harjoitukset viikolla 24 - Harjoittelussa huomioidaan Suomen EM-ottelu

Lauantaina päättyy tähän saakka ikuinen odotus, kun Suomen miesten jalkapallomaajoukkue pelaa historiallisesti ensimmäisissä arvokisoissaan sen kohdatessa Tanskan. Toisessa ottelussaan keskiviikkona 16.6. Suomi kohtaa Venäjän.

Palloliitto on esittänyt kaikille jäsenseuroilleen toiveen, ettei Suomen pelien kanssa päällekkäin järjestettäisi seurojen toimintaa, mikäli se vain on mahdollista. Palloliiton toiveen mukaisesti Euroliigan harjoituksia ei ole suunniteltu kyseiselle viikolle, koska keskiviikon ottelu menee päällekkäin ainakin osan joukkueiden harjoitusten kanssa.

Koska asiasta on kuitenkin tullut meille useita yksittäisiä kyselytiä, olemme päättäneet varata Euroliiga-joukkueille harjoituksiaan varten Perttulan 2-nurmen käyttöömme lauantaiksi 19.6. klo 10:00-12:00. Myös keskiviikon vakiovaraus klo 17:00-19:30 on voimassa. Joukkueet siis itse voivat päättää harjoittelevatko tuolla viikolla ja, jos harjoittelavat, milloin.

Olemme pyytäneet valmentajia selvittämään oman joukkueensa harjoittelua kyseisellä viiikolla ja he tiedottavat joukkueitaan sitten harjoitteleeko joukkue ja, jos harjoittelee, milloin. Lähtökohta kuitenkin on, että joukkueilla ei olisi harjoituksia tuolla viikolla ja ymmärrämme hyvin, mikäli valmentajat eivät pysty harjoituksia viikolla järjestämään.

Ottelut jatkuvat kuitenkin juhannusviikolla ja viimeiset ottelut pelataan maanantaina 21. ja tiistaina 22.6.

Playmakers-harjoittelu (tytöt 2014-2016)

2014-2016-syntyneiden Playmakers-harjoitukset, sekä vaihtoehtoiset seuran järjestämät harjoitukset siirtyvät poikkeuksellisesti keskiviikolta 16.6. lauantaille 19.6..

Molemmat Playmakers-ryhmät harjoittelevat Perttulassa lauantaina 19.6. klo 10:00 (HUOM. AIKA MUUTTUNUT JÄLKIMMÄISELLE RYHMÄLLE)

Myös seuran järjestämä korvaava harjoitus 2014-15 tytöille siirtyy lauantaille 19.6. klo 10:00. Kokoontuminen Perttulan nurmilla Perttula 1 ja Perttula 2 puolten välissä hiekkatiellä.

Kesätauko otteluista ja joukkueharjoituksista 23.6.-27.7. - Mahdollisuus seuran tukemaan omatoimiharjoitteluun

Viimeiset Euroliigapelit ennen juhannusta pelataan tiistaina 22.6., minkä jälkeen jäädään ansaitulle kesälomalle. Euroliiga-harjoitukset jatkuvat taas viikolla 30 (26.7.-1.8.) ja ottelut seuraavall viikolla.

Kesätauon aikana viikkoina 26-29 on euroliigalaisilla mahdollisuus seuran tukemaan omatoimihrjoitteluun Perttulassa keskiviikkoisin klo 17:30-18:30. Paikalla on tuolloin seuran ohjaaja, jolla välineitä ja vinkkejä omatoiiseen harjoitteluun. Jos omatoimiharjoittelijoita on paikalla riittävästi, varmasti myös pelitkin saadaan käyntiin.

Lisätietoja:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja, Hy PS
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat