Mari Järvinen on huhtikuun HyPSiläinen – kahdeksan vuoden hypsiläinen
27.5.2021 8:42 Uutiset / Pääsivusto

Seura ja P2008-joukkue kiittivät Mari Järvistä hänen jäädessään pois joukkueenjohtajan tehtävistä.

Hyvinkään Palloseuran pitkäaikainen kumppani Uudenmaan Osuuspankki palkitsee tänä vuonna joka kuukausi kuukauden HyPSiläisen. Kuukauden HyPSiläinen on joko kuluneen kuukauden aikana erityisiä ansioita niittänyt tai seuran toiminnan eteen erityisesti ahkeroinut seuratoimija, tai jo pitkän aikaa seuran eteen puurtanut, ehkä aiemmin pienemmälle huomiolla jäänyt arjen ahertaja.

Kuukauden HyPSiläinen palkitaan OP Uusimaan sponsoroimalla lahjakortilla paikallisen yrittäjän palveluihin pyrkien huomioimaan palkittavan tarpeet ja mielenkiinnon kohteet.


Mari Järvinen on huhtikuun HyPSiläinen – kahdeksan vuoden hypsiläinen

Mari Järvisen HyPS-aika kuvastaa vahvasti tuttua polkua, kuinka seuratoimijaksi päädytään.

Lapsen harrastukset imaisivat isompaan rooliin joukkueen taustavoimissa, ja sen jälkeen sydän kiinnittyi joukkueen ja seuran toimintaan.

- ”Enpä arvannut vuonna 2013, kun poikani aloitti HyPS Euroliigassa, että seuraavana vuonna laitetaan 2008-syntyneiden poikien ikäkausijoukkue pystyyn Haraisen Peten kanssa. Yritin ottaa pienempää roolia, mutta pakkohan se oli jojon pesti ottaa vastaan, kun sitä Pete pyysi”, Mari muistelee.

Marin vastuulla joukkueenjohtajana on ollut parhaimmillaan lähes 60-päisen poikajoukkueen johtaminen ”HyPS Rising Force” -lempinimellä tunnetussa 2008-syntyneiden poikien joukkueessa. Vuonna 2019 Mari palkittiin seuran vuoden joukkueenjohtajana.

Lisäksi Mari on osallistunut aktiivisesti seuran vapaaehtoistoimintaan aina kevät- ja syyskokouksista seuran Apupalvelun ja tapahtumien tehtäviin.

Jalkapallo on imaissut myös pelikenttien puolelle ja Mari pelaakin futista aktiivisesti HyPS Concarimimmeissä.


Jäähyväiset aktiivitoiminnalle, mutta sydän ja mieli ei ikinä unohda

Tänä keväänä tuli aika Marin ripustaa joukkueenjohtajan salkku naulaan, kun oma lapsi vaihtaa harrastusta. Jäähyväiset aktiivitehtäville ja joukkue- ja seurayhteisölle olivat kuitenkin haikeat:

- ”Haikeaa on ollut irrottautua joukkue toiminnasta, mutta poika kun siirtyi pois futiksesta, oli äidinkin aika keksiä muita juttuja. Kuivin silmin en ole selvinnyt, niin sydämellä olen jojon hommia tehnyt. Kiitos tästä muistamisesta Hyvinkään Palloseura, Janne, Tipi, Mika, kaikki taustat ja erityisesti kaikki P08 Rising Force joukkueen mukana ikinä olleet ihmiset, pojat, taustat ja vanhemmat, olette tehneet jojon hommasta mahtavaa!”, Järvinen kiittelee kanssaan vuosien varrella toimineita.

Mari kehuu vuolaasti vapaaehtoistoiminnan tarjoamia kokemuksia ja elämyksiä ja suosittelee sitä lämpimästi jokaiselle. Kokemusten ja elämysten lisäksi hän on vapaaehtoistoiminnassa päässyt vaikuttamaan seuran kehittymiseen.

- ”Päivääkään en ole katunut kaikkea hommaa mitä seuratyö on tuonut tullessaan, niin paljon hyvää olen futikselta ja HyPSiltä saanut. Paljon uusia ihmisiä elämääni, hauskoja muistoja reissuista ja muusta toiminnasta ja lisäksi olen saanut seurata läheltä HyPSin kehitystä seurana”, hän muistelee liikuttuneena.


Kiitos Mari kaikista vuosista ja iloa elämään tulevaisuudessa!

Hyvinkään Palloseura haluaa kiittää mari vuosista seuran ja 2008-syntyneiden poikien joukkueen eteen. Palkinto huhtikuun HyPSiläiseksi ei tullut vain kuukauden aikaisista ansioista, vaan vuosien työstä, mitä Mari on tehnyt seuran hyväksi.

- ”Mari oli niitä ensimmäisiä joukkueenjohtajia, joihin tutustuin aloittaessani seurassa syksyllä 2019. Itse asiassa tapaaminen tapahtui hammaslääkärin tuolissa, eikä futiksen parissa, mutta siitä ainakin sai jutunjuurta sopivasti jään murtamiseksi. Mari on huipputyyppi, joka on tietenkin harmillista menettää seuratoiminnasta. Mutta elämä vie ja ymmärrämme Marin valinnan täysin. Olen kuitenkin varma, että törmäämme Mariin vielä futiksen parissa, niin kovasti tuntuu kärpänen häntä puraisseen”, kiittelee maria vuosista HyPSin toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Seuran lisäksi 2008-syntyneiden poikien joukkue kiitti Maria muistotaululla, jossa seuran pelipaidan lisäksi komeilee koko joukkueen poikien ja taustojen nimikirjoitukset.

Kiitos Mari vuosista seuran eteen!


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat