Kesätyöhaku päällä 18.4. saakka!
13.4.2021 16:15 Uutiset / Pääsivusto

Kesätyöhaku päällä 18.4. saakka - Paikkoja jopa 2009-syntyneille nuorille!

Kesän 2021 avoimet tehtävät


Euroliiga-valmentajahaku (2007- ja aiemmin syntyneet)

Euroliiga-valmentajat toimivat pienten lasten (2010-2015-synt.) Euroliiga-joukkueiden valmentajina vastaten otteluissa joukkueiden tasapuolisesta peluuttamisesta ja kannustuksesta, sekä harjoituksissa harjoitusten ohjaamisesta seuran antamien ohjeiden mukaisesti.

Euroliiga-valmentajan tulee sitoutua oman joukkueensa valmentamiseen koko Euroliiga-kauden ajaksi (19.5.-4.9.). Euroliigassa järjestettään yksi harjoitus ja yksi ottelupäivä viikoittain, sekä avajaisturnaus 22.5. ja päätösturnaus 4.9. Aikataulut saattavat muuttua koronaepidemian takia.

Hae Euroliiga-ohjaajaksi täyttämällä lomake

Ennen Euroliigaan seura tarjoaa 2005- ja aiemmin syntyneille nuorille mahdollisuuden saada lisäkoulutusta valmennukseen Valmentaja-akatemian kautta. Valmentaja-akatemiassa nuorelle tarjotaan maksuton kattava koulutus ja palkkiollinen Euroliiga-valmennuspesti. Katso lisätietoja Valmentaja-akatemisasta.


Pelinohjaajahaku (2009- ja aiemmin syntyneet)

Pelinohjaajat toimivat pienimpien junioreiden otteluissa erotuomarin kaltaisessa roolissa pitäen pelin sujuvana ja turvallisena. Tärkeää on myös opettaa lapsille jalkapallon perussääntöjä.

Pelinohjaajille tarjotaan otteluita sekä Euroliigassa, että seuran turnauksissa ja joukkueiden harjoitusotteluissa ja Opel-liigassa. Tehtäviin tarjotaan maksuton, uusille pelinohjaajille pakollinen koulutus. Otteluista maksetaan palkkio. Hakuaikaa 18.4. saakka

Lisätietoja ja linkki hakulomakkeeseen


Kioskimyyjähaku (2007- ja aiemmin syntyneet)

Kioskimyyjät toimivat pareittain seuran turnausten ja tapahtumien aikana. Tehtävään tarjotaan koulutus ja tukea.

Hakijoilta odotetaan kiinnostusta ja taipumusta asiakaspalvelutehtäviin.

Hakemukset tulee lähettää 18.4. mennessä sähköpostitse seuran kioskivastaavalle: mustikkaaada@gmail.com


Kesäleiriohjaajan tehtävät (15-17-vuotiaat)

Tulemme tarvitsemaan kesäloman ensimmäisillä viikoilla 4-7 kesäleiriohjaajaa määräajalle 7.-23.6. Työ tapahtuu arkisin klo 8-16 välillä.

Uudenmaan Osuuspankki tukee seuraamme neljän leiriohjaajan palkkausstipendillä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi nappulavastaava Jonna Kalliolle (jonna.kallio@hyps.fi) 18.4. mennessä. Lisätietoja antaa nappulavastaava Jonna Kallio sähköpostitse tai puhelimiste (0400 413 332).


Playmakers -apuohjaajahaku (2006-syntyneet ja vanhemmat)

Seuramme on mukana UEFAn ja Disneyn Playmakers-ohjelmassa, jonka tavoitteena on tyttöjen harrastajamäärien lisääminen lisäämällä uusien pelaajien määrää nuorimmissa ikäluokissa. Playmakers-toiminta perustuu Disneyn, tyttöjen suosimaan, Frozen 2 -animaatioelokuvan tarinoihin ja yhdistää tarinankerronnan ja liikunnan.

Haemme kesällä pilotoitavaan ja syksyllä kaupallistettavaan toimintaan heittäytymiskykyisiä nuoria apuohjaajia ohjaamaan 5-8-vuotiaille tytöille suunnattuja Playmakers-harjoituksia. Mukana on seuran vastuuohjaaja, joka vastaa tarinan kerronnasta ja ohjaajien koulutuksesta.

Vapaamuotoiset hakemukset 18.4. mennessä: jonna.kallio@hyps.fi


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat