Toukokuun junioriturnaus siirtyy Eloturnauksen yhteyteen
9.4.2021 10:40 Uutiset / Pääsivusto

Turnausten yhdistyminen tekee Intersport Hyvinkää Eloturnauksesta lähes 200 joukkueen suurturnauksen

Hyvinkään Palloseuran johtokunta on päättänyt siirtää toukokuun puoliväliin suunnitellun alle 10-vuotiaiden tyttöjen ja poikien turnauksen koronaepidemiatilanteen takia heinä-elokuun taitteeseen Intersport Hyvinkää Eloturnauksen yhteyteen.

- Päätöksen taustalla oli epävarmuus koronatilanteen suhteen. Vaikka turnaus olisikin jollain muotoa pystytty turvallisesti järjestämään, oli erittäin todennäköistä, että se olisi jouduttu järjestämään ilman yleisöä, minkä näimme todella haastavaksi, kun kyseessä ovat alle 10-vuotiaat lapset, kertoo seuran tapahtumakoordinaattori Mika Pölönen-Elokorpi.

Turnausten yhdistäminen tekee Intersport Hyvinkää Eloturnauksesta jo tässä vaiheessa lähes 200 joukkueen suurtauturnauksen.

SPL-lopputurnaukset myös turnauksen ohjelmassa

Touko- ja heinä-elokuun turnausten yhdistymisen lisäksi Intersport Hyvinkää Eloturnausta tulee kasvattamaan myös Hyvinkään Palloseuran järjestämäksi uskotut 14- ja 13-vuotiaiden (2007- ja 2008-syntyneiden) SPL-lopputurnaukset, jotka ovat ikäluokkien kansalliset toiseksi korkeimman tason lopputurnaukset. Molempiin sarjoihin osallistuu kahdeksan joukkuetta, jotka ratkeavat kevätkierroksen sarjasijoitusten mukaan.

- Turnaukset myönnettiin meille myös kahtena edellisenä vuonna, mutta viime vuonna korona pilasi suunnitelmat ja turnaukset peruuntuivat. Sama vaara jossain määrin n tänäkin vuonna, jos tason mittauksia ei kevätkaudella pystytä tekemään, mutta ainakin vielä informaatio Palloliiton päästä on ollut myönteinen näiden turnausten suhteen. SPL-turnaukset tuovat turnaukseemme oivan lisän ja toivottavasti lisäävät myös turnauksen kiinnostusta, Pölönen-Elokorpi avaa lopputurnausten taustoja.

Kaikkiaan Intersport Hyvinkää Eloturnaukseen on tällä hetkellä ilmoittautunut 156 joukkuetta, mikä on vain kuusi joukkuetta vähemmän, kuin turnaukseen viime vuonna osallistui. Tuolloinkin kevään turnauksen sarjat olivat koronan takia yhdistettyinä turnaukseen. Ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä kesäkuun loppuun saakka. Joukkuemäärä ei sisällä 16 SPL-lopputurnausten joukkuepaikkaa.

- Määrä on vähintäänkin tyydyttävä ja nyt keskitymme, että saamme sarjojen minimijoukkuemäärät täyteen tulevien viikkojen aikana. Sen jälkeen kaikki tulijat ovat plussaa ja mahdollisesti joudumme jopa sulkemaan sarjoja ja todeta niiden olevan täynnä. Vielä pystymme kuitenkin ottamaan joukkueita mukaan käytännössä kaikkiin sarjoihin. Mika on tehnyt hienoa työtä turnausten myynnissä, kun tuon tehtävän vastuulleen marraskuussa otti, kehuu HyPS:n toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Ilmoittautuminen Intersport Hyvinkää Eloturnaukseen (31.7.-1.8.): https://eloturnaus2021.torneopal.fi/

Tyttöjen turnauksen kasvu jatkuu

Seuran toisen syyskauden turnauksen, Hyvinkään Tyttöjen turnauksen (14.-15.8.), kasvusuuntainen kehitys näyttää saavan jatkoa taas tänä vuonna. Mukaan on tähän mennessä ilmoittautunut 56 joukkuetta, mikä on vain kaksi joukkuetta vähemmän, kuin viime vuotiseen turnaukseen osallistui ja ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä heinäkuun 18:een saakka.

- Tyttöjen turnaus näyttää löytäneen paikkansa suurten pelkästään tyttöjoukkueille järjestettävien turnausten joukossa, eikä se ole ihme, sillä viime vuonna turnaus sai palautekyselyissä yleisarvosanaksi 8,9/10. Nyt ilmoittautuminen on taas vetänyt todella hyvin ja olemme joutuneet jo sulkemaan yhden sarjan ilmoittautumisen sarjan täytyttyä, Pölönen-Elokorpi aiheesta hehkuttaa.

Sarjoista 2010-2011-syntyneiden tyttöjen haaste- ja harrastetason sarja on jo täynnä sarjaan ilmoittauduttua 16 joukkuetta. Muihin turnauksen sarjoihin mahtuu vielä joukkueita.

Ilmoittautuminen Hyvinkään Tyttöjen turnaukseen: https://tyttoturnaus2021.torneopal.fi/


Lisätietoja turnauksista:

Mika Pölönen-Elokorpi
mika.polonen-elokorpi@hyps.fi
040 610 684


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat