Seuran kevätkokous vahvisti tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen
9.4.2021 8:52 Uutiset / Pääsivusto

Kevätkokous vahvisti kauden 2020 tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen

Hyvinkään Palloseuran kevätkokous järjestettiin keskiviikkona 31.3. poikkeuksellisissa olosuhteissa, kun valtaosa kokouksen osallistujista osallistui kokoukseen etäyhteyksien kautta ja seuran toimistolla kokouksessa oli vain kokoontumisrajoitusten mukaisesti alle kuusi henkilöä.

Kokouksen esityslistalla olivat sääntömääräiset asiat; tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen vahvistaminen ja vastuuvapautuksen myöntäminen johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Timo Koskimäki ja pöytäkirjan tarkistajiksi Krista Rosendahl ja Heidi Paajanen. Kokoukseen osallistui 13 äänioikeutettua seuran jäsentä tai jäsentä edustavaa täysi-ikäistä huoltajaa.

Tilinpäätös ja toimintakertomus koski poikkeuksellisen lyhyttä ajanjaksoa seuran siirtäessä tili- ja toimintakausirytminsä kalenterivuodesta vastaamaan jalkapallon toiminnallista kautta marraskuusta lokakuuhun. Näin ollen tilinpäätös ja toimintakertomus koskivat siis kymmenen kuukauden ajanjaksoa 1.1.-31.10.2020.

Korona leimasi vahvasti tilikautta - tulos päätyi plussalle

Kuten oletettavaa oli, seuran johtokunnan vahvistamaa toimintakertomusta leimasi vahvasti koronavirusepidemia, joka pakotti seuran mm. lomauttamaan koko henkilöstönsä, sekä keskeyttämään palkkionmaksut valmentajilleen. Lisäksi seura joutui siirtämään kevään tapahtumiaan ja mm. lyhentämään Euroliiga-kautta.

- Maaliskuussa kaikki toimintasuunnitelmat ja budjetit lensivät romukoppaan ja alkoi taistelu selviytymisestä. Parhaimmillaan johtokunnan kokouksissa oli esillä kolme kassavirtalaskelmaa, joista ei tiedetty, minkä mukaan tullaan menemään, kertoi kokousosallistujille toimintakertomusta ja tilinpäätöstä esitellyt toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Lopulta tilikauden tulos päätyi noin 15 tuhannen euron ylijäämään.

- Ylijäämää perustelee lopulta onnistunut varainhankintakampanja, saadut avustukset ja lyhyt tilikausi. Normaalitoiminnan alijäämä oli noin 50-70 tuhatta euroa, jota paikattiin säästötoimilla, varainhankinnalla ja avustuksilla. Jos tilikausi olisi jatkunut vuoden loppuun olisi tilikausi päätynyt nollatulokseen Wanhan Areenan menetettyjen vuokratulojen myötä, avasi numeroiden taustoja toiminnanjohtaja Bruun.

Voit tutustua seuran tilinpäätökseen ja toimintakertomukseen lataamalla ne itsellesi alla olevista linkeistä.

Tilinpäätös_HyPS 2020.pdf

Toimintakertomus 2020_HyPS.pdf

Lisätietoja antavat:

Seppo Keisu
Puheenjohtaja
0400 664 677

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
040 485 5622
janne.bruun@hyps.fi
   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat