Tule kokeilemaan ikäkausijoukkuidemme toimintaa maksutta
15.3.2021 9:48 Uutiset / Pääsivusto

Uudet pelaajat pääsevät kokeilemaan ikäkausijoukkueen mukaan kahdeksi viikoksi maksutta

Hyvinkään Palloseuran ikäkausitoiminnassa harjoitellaan säännöllisesti seuran valmennuslinjan mukaisesti opettaen lapsille motorisia ja lajiteknisiä taitoja huomioiden lapsen kulloinenkin herkkyys- ja kehitysvaihe, unohtamatta sosiaalisten taitojen oppimista ryhmässä toimiessa.

Harrastaminen Hyvinkään Palloseurassa on hauskaa ja turvallista, ja pyrimme aina huomioimaan lapsen yksilölliset tarpeet.

Kahden viikon maksuton kokeilujakso uusille pelaajille

Toivotamme ympäri vuoden uudet futiksen kokeilijat tervetulleiksi kokeilemaan toimintaa ikäkausijoukkueisiimme veloituksetta.

Kahden viikon kokeilujakson päätteeksi tulisi lapsen ja perheen päättää, jatkaako lapsi toiminnassa mukana.

Kokeilujaksolle voitte ilmoittautua täyttämällä lomakkeen, jolloin joukkueen yhteyshenkilö on teihin yhteydessä, tai olemalla itse yhteydessä lapsesi ikäisten joukkueenjohtajaan ja sopia kokeilujakson aloittamisesta.

Koronepidemiaan liittyen, on tärkeää, että jokainen osallistuja ilmoittautuu kokeilujaksolle ennakkoon, eli ilman ennakkoilmoittautumista emme pysty kokeilijoita ottamaan mukaan.

5 vs 5 -ikäluokkien (alle 10-vuotiaat) ) harjoitusajat ja yhteyshenkilöt:

Katso muiden joukkueiden yhteysteidot

Tytöt 2014-2015 - Krista Rosendahl: t12-14@hyps.fi / 040 183 0595

Tytöt 2012-2013 - Krista Rosendahl: t12-14@hyps.fi / 040 183 0595

Pojat 2014-2015 - Tim Wikström: p2014@hyps.fi / 041 546 3737

Pojat 2013 - Mirka Röök: p2013@hyps.fi / 045 114 4648

Pojat 2012 - Tommi Jakonen: p2012@hyps.fi / 045 202 9216

ILMOITA LAPSESI KOKEILUJAKSOLLE


2015-syntyneet aloittaneet keväällä

Seuran ikäkausitoimintaa tarjotaan ympärivuoden 6-18-vuotiaille, minkä jälkeen polku voi jatkua aina seuran aikuisikäisten edustus- ja harrastejoukkueisiin saakka. Ja jos oikein pitkälle haluaa harrastusta jo visioida, veljesyhdistyksemme HyPS Concariklubi tarjoaa harrastus- ja kilpailutoimintaa myös seniori-ikäluokissakin.

Käynnistimme huhtikuussa 2021 ikäkausitoiminnan uutena ikäluokkana 2015-syntyneille lapsille. 2015-syntyneet pojat muodostavat oman ikäkausijoukkueensa harjoitellen samaan aikaan 2014-syntyneiden poikien kanssa ja aluksi myös saman hallinnon alla. Kauden loppuun mennessä joukkue tulee irtautumaan täysin omaksi ikäkausijoukkueekseen. Joukkueessa on tällä hetkellä kolmisen kymmentä poikaa.

2015-syntyneet tytöt tulevat muodostamaan yhteisjoukkueen 2014-syntyneiden tyttöjen kanssa. Osa 2014-syntyneistä pelaajista on aloittanut pelaamisen sysyllä 2020 ja joukkueessa on tällä hetkellä kymmenisen tyttöä.

Kesäkaudella joukkueet osallistuvat Euroliigaan (yksi ottelupäivä ja yksi harjoitus viikossa), minkä lisäksi joukkueet harjoittelevat omana ryhmänään kerran viikossa. Euroliiga sisältyy joukkueiden kausimaksuihin.

Harjoittelu perustuu seuran valmennuslinjaan

Kaikkien seuran ikäkausijoukkueiden toiminta perustuu seuran valmennuslinjaan.

Lapsivaiheessa keskeisessä osassa ovat lajissa tarvittavien taitojen, niin liikkumistaitojen, kuin lajitaitojenkin, omaksuminen, eli niin sanotusti pohjien rakentaminen.

Nuorisovaiheessa toimintaan lisätään fyysinen harjoittelu ja myös taktinen harjoittelu alkaa lisäämään merkitystään, jotta nuorilla olisi eväät kehittää taitojaan jopa aivan huipulle saakka.

Ikäkausijoukkueiden vastuuvalmentajina toimivat koulutetut ja kokeneet valmentajat, joista nuorimpien ikäluokkien (pojat 2010-2015 & tytöt 2012-2015) valmentajat ovat seuran täysipäiväisiä työntekijöitä.

Lapsivaiheessa joukkueet harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa ja nuorisovaiheessa 2-4 kertaa viikossa.

Pelaajapolku mahdollistaa jopa ammattilaisuuden

Seuran tärkein päämäärä on kasvattaa terveitä ja liikunnallisia nuoria, jotka omien tavoitteidensa ja mieltymystensä mukaisesti pystyisivät pysymään mukana seuran toiminnassa mahdollisimman pitkään.

Nuorisovaiheessa lahjakkaimpia ja sitoutuneimpia pelaajia ohjataan huippupelaajan pelaajapolulle Pallokerho Keski-Uusimaa -yhteisän avulla, mikä mahdollistaa siirtymisen SM-tason juniorijoukkueeseen 14-vuotiaasta alkaen, mikäli pelaajalla siihen edellytykset on. PKKU:sta polku voi viedä aina Veikkausliigaan tai Kansalliseen liigaan saakka, minkä kynnystä madaltavat PKKU:n yhteistyö miesten puolella FC Lahden ja naisten puolella FC Hongan kanssa.

Harrastepelaajien harrastepolun kehittämine on seuran vuoden 2020 toimintasuunnitelmaan kirjattu kehityskohde, mitä työstetään parhaillaan ja uusia toimintamalleja tähdätään käyttöönotettavaksi kauden 2021-22 alussa marraskuussa 2021.

Kustannukset perustuvat toiminnan kuluihin

Ikäkausijoukkueessa harrastamisen kulut perustuvat suoraan joukkueen toiminnan kustannuksiin. Kustannuksiin sisältyvät harjoitusvuorojen ja valmennuksen kulut, sekä lisäksi mahdollisten turnausten ja sarjojen osallistumis- ja erotuomarimaksut.

Joukkueen kustannusten lisäksi kuluja muodostuu varustehankinnoista (ensimmäisenä vuonna peliasu pakollinen) ja seuran jäsen- ja toimintamaksuista. Seuran toimintamaksuille katetaan seuran hallinnon kuluja, kuten henkilöstö-, vuokra-, markkinointi- ja ulkoisten palveluiden, kuten tilitoimistopalveluiden, kustannuksia.

Kauppakeskus Willan ja Hope ry:n avulla pystytään aloittavien ikäluokkien (2014-2015-syntyneet pojat & 2012-2015-syntyneet tytöt) ikäisille tarjoamaan tukea, mikä kattaa ensimmäisen kauden (31.10.2021 asti) toiminnan kulut jopa täysimääräisesti. Vanhemmille ikäluokille tuella voidaan kattaa jopa 70-80% toiminnan kustannuksista. Tutustu tukeen ja sen hakemiseen tarkemmin.

Ensimmäisen pelikauden jälkeen pystymme tukemaan harrastamisen kuluissa harrastamisen tukirahastomme kautta.

Lisätietoja eri ikäluokkien kustannuksista saat joukkueenjohtajalta - Katso yhteystiedot

Seura sitoutuu toiminnassaan harrastajien turvallisuuteen

Koronaepidemia ymmärrettävästi huolettaa monia vanhempia. Olemme huomioineet kaikessa järjestämässämme toiminnassa kulloinkin voimassa olevat viranomaisohjeet ja määräykset, jotta toiminta olisi turvallista sekä lapsille, että valmentajille.

Kaiken lähtökohtana on, että harrastajan perhe itse päättää, osallistuuko lapsi toimintaan vai ei. Lisäksi on erittäin tärkeää, että toimintaan ei kukaan osallistu, mikäli hänellä on minkäänlaisia sairauden oireita.

Seuran päivittyvät koronaohjeistus löytyy seuran verkkosivuilta ja lisätietoja käytännön toimista saat myös joukkueenjohtajalta.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
Kategoriat