Seuran 2007- ja aiemmin syntyneiden lähiharjoittelu keskeytyy 8.3. alkaen
4.3.2021 15:06 Uutiset / Pääsivusto

Seuran 2007- ja aiemmin syntyneiden lähiharjoittelu keskeytyy 8.3. alkaen maaliskuun loppuun saakka

Hyvinkään kaupunki seuraa Keusoten 1.3. julkaisemaa päivitettyä suositusta ja sulkee sisäliikunta paikkansa, sekä kieltää organisoidun harrastustoiminnan järjestämisen ulkoliikuntapaikoillaan. Lisäksi ulkoliikuntapaikoilla ei voi järjestää organisoitua harrastustoimintaa. Rajoitukset eivät koske 2008- ja sen jälkeen syntyneiden kiinteitä harrastusryhmiä.

Rajoitukset tulevat voimaan maanantaina 8.3. ja ovat voimassa maaliskuun loppuun saakka. Muuttuvat viranomaismääräykset ja -suositukset saattavat vaikuttaa myös seuratoiminnan ohjeistukseen.

Seuran 2007- ja aiemmin syntyneiden joukkueet siirtyvät etä- ja omatoimiharjoitteluun

Tytöt 05-07/B-tytöt, Pojat 2007, Pojat 2006, sekä B-pojat siirtyvät maanantaista 8.3. alkaen etäohjattuun omatoimiharjoitteluun. Vastuuvalmentajat toimivat lähiharjoittelun keskeytysjakson aikana koordinoiden ja ohjaten nuorten omatoimiharjoittelua ja mahdollisuuksien mukaan järjestävät etäyhtetyksin henkilökohtaisia pelaajakeskusteluja.

Omatoimiharjoittelussa tulee noudattaa seuran koronaohjeistusta, sekä ohjeistusta lähikontaktien tosiasiallisesta välttämisestä.

Omatoimiharjoitteluun voi käyttää Villa Parkin tekonurmikenttää siltä osin, kun sen käyttö ei häiritse vuoroja varanneita ryhmiä. Varauskalenteri löytyy seuran sivuilta. Organisoitua, eli valmentajan ohjaamaa omatoimiharjoittelua, ei kentällä voi järjestää.

Joukkueen vaastuuvalmentajat ohjeistavat tarkemmin omatoimiharjoittelujaksosta.

Koska osittainen lähiharjoittelun keskeytys ei vaikuta seurahallinnon toimintaanei toiminnan keskeytys vaikuta maaliskuun 5. päivä laskutettavaan seuran toimintamaksun toiseen laskutuserään. Mahdolliset hyvitykset toimintamaksuihin käsitellään seuran johtokunnassa ennen heinäkuun kolmatta laskutuserää.

2008- ja myöhemmin syntyneiden ryhmien toiminta jatkuu lähes muuttumattomana

Alakouluikäisten ja nuorempien, eli 2008- ja myöhemmin syntyneiden ikäkausijoukkueet ja matalan kynnyksen harrastetoimintaryhmät (Jalkapallokoulu, Prinsessa- ja Vesselifutis & Lapsi-aikuinen Jalkapalloleikkikoulu) jatkavat toimintaansa.

Toiminnassa kiinnitetään erityishuomiota lähikontaktien tosiasialliseen välttämiseen. Lähikontaktilla tarkoitetaan fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan. HyPS täydentää koronaohjeistustaan siltä osin, kuinka toiminnassaestetään osallistujien ja yleisön lähikontaktit. AVIn mukaan keinot toimijat voivat määritellä itse.

Ikäkakausijoukkueiden ja harrastetoimintoryhmien vastuuvalmentajat, joukkueenjohtajat ja vastuuohjaajat tiedottavat ryhmäkohtaisista toimenpiteistä omia ryhmiään.

Koronaan liittyen seuran yhteyshenkilönä toimii seuran toiminnanjohtaja:

Janne Bruun
040 485 5622
janne.bruun@hyps.fi


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat