Seuran johtokunta kokoontui ylimääräiseen kokoukseen
1.3.2021 9:13 Uutiset / Pääsivusto

Seuran johtokunta kokoontui ylimääräiseen kokoukseen lauantaina 27.2.

Seuran johtokunta kokoontui toiminnanjohtajan esityksestä ylimääräiseen kokoukseen lauantaina 27.2. etäyhteyksin. Kokouksen esityslistalla olivat seuran varautuminen osittaiseen (tiettyjen ikäluokkien) lähiharjoittelun keskeytykseen viimeistään 8.3. alkaen, seuran toimintamaksujen laskutus osittaisen keskeytyksen aikana, seuran kevätkokouksen järjestelyt, sekä Wanhan Areenan tilanne.

Kokouksessa olivat paikalla kaikki johtokunnan jäsenet, sihteeri, sekä esittelijänä seuran toiminnanjohtaja.

Wanhan Areenan tilanne

Ensimmäisenä käsiteltiin Wanhan Areenan tilanne, josta toiminnanjohtaja antoi selvityksen neuvotteluiden kulusta, sekä tilanteesta. Toiminnanjohtaja kertoi, että sopimusta Hyvinkään Palloseuran, Hyvinkään Seudun Urheilijoiden ja Hyvinkää Tahkon omistaman halliyhtiön Wanha Areena Oy:n ja tilan omistajan Kiinteisöosakeyhtiö Hyvinkään Wanha Villatehdas välillä ei ole muodostunut kiinteisöosakeyhtiön hylättyä seurojen yhdessä sopiman vastaesityksen alkuperäiseen sopimustarjoukseen. 20 vuotta voimassa olleen sopimuksen päätyttyä vuoden vaihteessa, ollaan siis tällä hetkellä sopimuksettomassa tilassa.

Seura oli asettanut neuvotteluiden takarajaksi helmikuun lopun ja koska sopimusta ei tuohon aikarajaan mennessä ollut syntynyt, päätti seuran johtokunta yksimielisesti, että Hyvinkään palloseura keskeyttää kaiken Wanhan Areenan harjoituskäytön omilta, sekä alivuokralaisryhmiltään. Seura informoi päätöksestä myös muita osakasseuroja sekä kiinteistöosakeyhtiötä.

Varautuminen lähiharjoittelun osittaiseen keskeytymiseen viimeistään 8.3. alkaen

Toiminnanjohtaja esitteli johtokunnalle viranomaisten julkaisemat ohjeistukset ja määräykset, sekä kuntien ja seurojen jo tekemiä koronaohjeistuksia. Johtokunta päätti odottaa Hyvinkään kaupungin ohjeita, ennen linjauksia seuran toimintaan jo viime viikolla tehtyjen Aluehallintoviraston määräysten pohjalta tehtyjen muutosten lisäksi.

Johtokunta päätti, että lähiharjoittelun keskeytyessä tietyissä ikäluokissa joukkueiden vastuuvalmentajien palkkionmaksu jatkuu normaalisti ja vastuu valmentajat keskittyvät omatoimisen ja etäharjoittelun koordinointiin ja johtamiseen. Mahdollisia matkustamisesta johtuvia kulukorvauksia ei kuitenkaan saa syntyä sopimatta niiden tarpeellisuudesta toiminnanjohtajan kanssa.

Toiminnan keskeytyessä mahdollisten palkkiollisten apuvalmentajien tehtävistä sovitaan erikseen valmentajan ja valmennuspäällikön välillä.

Seuran toimintamaksujen toisen erän laskuttaminen

Johtokunta päätti, että seuran jäsenistön toimintamaksujen toinen erä laskutetaan suunnitelman mukaan viikolla 9 riippumata mahdollisesta joitakin ikäluokkia koskevista lähiharjoittelun keskeytymisestä.

Seuran hallinnon toimintaa ei ole perusteita, eikä mahdollista karsia keskeytyksen aikana, vaan se jatkuu jatkuu lähes normaalisti. Lisäksi on huomioitava, että edessä ovat epävarmat ajat myös kevään tärkeimpien varainhankintakanavien, Euroliigan ja Intersport Hyvinkää Kevätturnauksen toteutumisen kanssa, joten on tärkeää, että seuran kassatilanne turvataan. Mahdollisista hyvityksistä päätetään johtokunnassa ennen heinäkuun toimintamaksujen laskutusta.

Seuran kevätkokous

Johtokunta totesi varapuheenjohtajan valmistelun perusteella, että seuran kevätkokous on mahdollista järjestää osittain etäyhteyksin kesällä voimaan tulleen ja lokauussa jatketun väliaikaisen yhdistyslain muutoksen perusteella.

Seuran johtokunta päätti, että seuran kevätkokous järjestetään keskiviikkona 31.3. klo 19:00 seuran toimistolla, sekä etäyhteydellä. Kokoukseen osallistumiseen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Osallistumisesta ohjeistetaan tarkemmin vähintään kahta viikkoa ennen kokousta.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat