Yhdeksän hyvää 2021 - Pidetään huolta toisistamme
9.2.2021 9:37 Uutiset / Pääsivusto

Kauppakeskus Willa ja Hope ry mahdollistavat ensimmäisen Hyvinkään Palloseuran yhdeksästä vuoden 2021 hyvästä teosta tukemalla vähävaraisten perheiden lasten harrastamista

Kauppakeskus Willa, Hope ry. ja Hyvinkään Palloseuran yhteinen kampanja mahdollistaa jopa kymmenen vähävaraisen lapsiperheen lapsen jalkapalloharrastuksen aloittamisen maksuttomalla ensimmäisellä vuodella.

Yhdeksän hyvää - haluamme maksaa takaisin saamaamme apua

Hyvinkään Palloseura käynnistää helmikuussa Yhdeksän hyvää -kampanjan, minkä tavoitteena on tehdä vuoden 2021 aikana yhdeksän yhteiskuntavastuullista tekoa ja kampanjaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kampanjoiden kohderyhminä voivat olla kaikki apua tarvitsevat, ainoana rajauksena on, että tekojen tulee olla konkreettisia ja kohdistua suoraan apua tai toimia tarvitseville.

- Viime vuosi oli varmasti monelle ihmiselle, yritykselle, yhdistykselle ja yhteisölle hankala ja apua tarvitsi varmasti moni, joka sellaiseen tilanteeseen ei ollut aiemmin joutunut. Lisäksi avun tarve on, valitettavasti, monelle ollut jo pitempään arkipäivää. Me saimme seurana paljon apua yhteisöltämme viime vuonna ja haluamme nyt pistää hyvän kiertämään, kertoo kampanjasta Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Kampanjoista noin puolet on jo sovittu, mutta mukaan hyväntekoon pääsee vielä. Omista hyvien tekojen kampanjoistaan kiinnostuneet yritykset ja yhteisöt voivat olla yhteydessä toiminnanjohtajaa Bruuniin.

- Idea voi olla valmis tai vain aihio, josta jalostamme yhdessä kumppanien kanssa toteutuskelpoiset konseptit. HyPS toimii kampanjassa sekä mediana, että organisoijana. Toteutuksessa käytämme joko omaa seurayhteisöämme tai kolmansia tahoja, kuten tässä ensimmäisessä kampanjassa Hopeyhdistystä, avaa konseptia toiminnanjohtaja Bruun.

Ensimmäinen hyvä: Kauppakeskus Willa ja hope ry vähävaraisten lasten sponsoriksi ensiharrastukseen

Ensimmäisenä käytännön hyvänä tekona tuetaan jopa kymmenen lapsen ympärivuotisen jalkapalloharrastuksen aloittamista aloittamisajankohdasta lokakuun loppuun. Tuettavat kohderyhmät ovat 2014–2015-syntyneet pojat ja 2012–2015-syntyneet tytöt. Ikäjaottelu perustuu seuran aloittavien ryhmien ikäluokkiin.

Tuki kattaa toiminnan kulut täysimääräisesti, eli seuran jäsen- ja toimintamaksut, joukkueen kulut, Euroliigan osallistumisen sekä lisenssin ja vakuutuksen. Myös tarvittavat lajivarusteet, kuten kengät, pallo ja säärisuojat hoituvat Hope ry:n lahjoituksista ja Intersport Hyvinkää sponsoroi seuran peliasun hankinnassa.

- Liikuntaharrastuksella saadaan lapsille punaiset posket, onnistumisen tunteita ja liikunnan riemua. Meidän ei tarvinnut kahta kertaa miettiä lähdemmekö mukaan tähän kampanjaan auttamaan lapsiperheitä, kauppakeskus Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty toteaa.

Tukea hakevien perheiden pyydetään olevan yhteydessä paikalliseen Hope yhdistykseen: harrastukset.hyvinkaa@hopeyhdistys.fi. Tuettu toiminta on mahdollistaa aloittaa välittömästi. Ennen toimintaan sitoutumista voi lapsi käydä kokeilemassa toimintaa kahden viikon ajan ilman sitoutumista. Perheiden anonymiteetti turvataan Hope ry:n toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Hyvinkään Palloseuran ikäkausitoiminta on ympärivuotista toimintaa sekä harraste-, että tavoitteellisille pelaajille. Joukkueet harjoittelevat iästä riippuen 1-5 kertaa viikossa ja osallistuvat turnauksiin ja sarjoihin ympärivuoden. Valmennuksesta vastaavat seuran palkkaamat valmentajat. Lisätietoja Hyvinkään Palloseuran ikäkausitoiminnasta: https://www.hyps.fi/seura/118485/ikakausitoiminta

Ikäkausitoimintaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat 2015- ja aiemmin syntyneet lapset. Olkaa rohkeasti yhteydessä joukkueidenjohtajiin ja sopikaa kokeilujaksosta!

Lisätietoja kampanjasta:
Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
Hyvinkään Palloseura
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622

Hakemukset ja tiedot anonymiteetistä:
Peter Mustonen
Hope ry.
harrastukset.hyvinkaa@hopeyhdistys.fi


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat