OP Uusimaa palkitsee kuukauden hypsiläisen - Krista Rosendahl ensimmäinen palkittu
5.2.2021 14:40 Uutiset / Pääsivusto

Krista Rosendahl on ensimmäinen kuukauden hypsiläinen. OP Uusimaa palkitsee Kristan hemmottelulahjakortilla paikallisen toimijan palveluihin.

Hyvinkään Palloseuran pitkäaikainen kumppani Uudenmaan Osuuspankki palkitsee tänä vuonna joka kuukausi kuukauden hypsiläisen. Kuukauden hypsiläinen on joko kuluneen kuukauden aikana erityisiä ansioita niittänyt tai seuran toiminnan eteen erityisesti ahkeroinut seuratoimija, tai jo pitkän aikaa seuran eteen puurtanut, ehkä aiemmin pienemmälle huomiolla jäänyt arjen ahertaja.

"Seura on yhtä kuin toimijansa. Hypsissä toimii kymmeniä ihmisiä useissa korvaamattoman arvokkaissa rooleissa joka päivä. Vuositasolla erilaisia toimijoita on kaikkiaan satoja. Työtä tehdään sekä kentällä, kotona että kaikkialla niiden välillä. On mahtava seurata ihmisten halua työskennellä seuramme ja erityisesti harrastajiemme hyväksi", kertoo seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Krista Rosendahl on tammikuun hypsiläinen


Ensimmäisenä kuukauden hypsiläisen kunnianosoituksen saa seuran joulu-tammikuussa seuran toimiston ehostuksen kanssa ahkeroinut Krista Rosendahl. Krista on todellinen seura-aktiivi ja osoittanut seurasydämensä useassa eri roolissa.

Tällä hetkellä Krista toimii seuran johtokunnan varapuheenjohtajana, sekä nuorimpien tyttöjoukkueiden T10-10 ja T12-14 joukkueenjohtajana. Krista kuuluu myös seuran tapahtumatoimikuntaan, tyttöjen harrastamisen kehitystyöryhmään ja on toiminut kesäisin myös Euroliigan kilpailutoimistossa.

"Krista on uskomaton tyyppi. Aina iloinen ja valmis auttamaan. Välillä itseä nolottaa lähteä illaksi kotiin, kun Krista jää vielä toimistollle sim Euroliiga-iltoina ahkeroimaan. Toki Kristan innokkuus itseäkin välillä työllistää, esimerkiksi kun hän nyt joulukuussa sai vimman sisustaa toimiston uudelleen ja kierrätyshuonekaluja haettiin Tamperetta myöten. Mutta Kristan kanssa nuokin reissut olivat lähinnä kaivattua ja piristävää vaihtelua seuratyön arkeen", kiittelee toiminnanjohtaja Bruun.

Kristan historia seurassa menee jo vuosien taakse, kun hän kymmenisen vuotta sitten aloitti 2001-syntyneiden poikien joukkueenjohtajana. Sittemmin hän on antanut panoksensa seuratyölle mm. yllämainituissa rooleissa ja esimerkiksi seuran taloushallinnon kehitystyössä, johon hänen ammattinsa kirjanpitäjänä on antanut arvokasta lisäarvoa.

"Vapaaehtoistyö on mielestäni erinomainen tapa osallistua lasten harrastustoimintaan, ja tuoda samalla oma panos seuralle. On mukavaa luotsata omia joukkueita eteenpäin ja nähdä samalla pelaajien kasvu ja kehitys aina aikuisuuteen saakka. Positiivinen palaute omilta pelaajilta ja heidän vanhemmiltaan piristää aina ja auttaa jaksamaan kiireisinäkin hetkin", Krista kertoo vapaaehtoistoiminnan merkityksestä itselleen.

Kokemuksien ja elämysten lisäksi vapaaehtoistoiminta tarjoaa myös mahdollisuuden vaikuttaa konkreettisesti seuran toimintaan. Työryhmissä ja johtokunnassa toimiessaan saa niin sanotusti luvan myös valittaa, vaikka valittaminen ei Kristan työkalupakkiin kuulukaan.

"HyPS järjestää myös paljon turnauksia ja tapahtumia ja minusta on hienoa olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä niitä. Vapaaehtoistyön avulla minulla on myös mahdollisuus vaikuttaa niin omien lasten harrastusmahdollisuuksiin, kuin seuran päätöksiin, ja sitä kautta jopa hyvinkääläiseen jalkapallokulttuuriin", Rosedahl kertoo ja kannustaa rohkeasti lähtemään toimintaan mukaan, jos kiinnostusta löytyy.

OP Uusimaa palkitsemassa joka kuukausi - vinkkaa meille henkilö, joka ansaitsisi tunnustuksen

Kuukauden hypsiläinen tullaan jatkossa palkitsemaan aina kuukauden vaihteen tienoilla. Uudenmaan Osuuspankki on matkassamme mukana tuomassa tärkeitä seuratoimijoita esille. OP Uusimaa palkitsee myös vuoden vapaaehtoisen kauden päätteeksi seuran palkitsemistilaisuudessa.

Kuukauden hypsiläinen palkitaan kuukausittain paikallisen yrittäjän lahjakortilla. Lahjakortin käyttötarkoitus valitaan palkinnon saaja ja vuodenaika huomioiden.

"Mietimme, kuinka palkitsisimme nämä arjen arvokkaat ahertajat. Halusimme, että palkinto olisi jotain elämyksellistä, eikä turhaa roinaa. On myös hienoa, että voimme tukea paikallista yritystoimintaa osoittamalla lahjakortin paikallisen toimijan palveluihin tai tuotteisiin", kertoo Uudenmaan Osuuspankin Ulla-Kajsa Lemmetyinen.

Mikäli tiedät henkilön, joka mielestäsi olisi ansainnut kuukauden hypsiläisen tunnustuksen, vinkkaa hänestä meille perusteluinen. Meidänkin tutkamme pyörii koko ajan ja tiedämme hyvien vaihtoehtojen listan olevan pitkä. Vaikka joku henkilö ei tunnusta saisikaan, ei se tarkoita, että hänen arvoaan seuralle ei huomattaisi.

"Kaikille niille, joiden panos jää liian usein huomioimatta: VALTAVA KIITOS! Toivottavasti pystymme tämän palkinnon myötä jatkossakin tuomaan yhteisömme tietoisuuteen niitä henkilöitä, jotka seuramme toiminnan mahdollistavat, sekä niitä mahdollisuuksia, joita seuramme tarjoaa. Seuratoimintaan voi todellakin osallistua muutoinkin, kuin its pelaamalla lastaan kuskaamalla", kannustaa toiminnanjohtaja Bruun.

Lisätiedot ja ehdotukset palkittavista:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
040 485 5622
janne.bruun@hyps.fi


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat