Pelinohjaajien sivusto

Euroliigan pelinohjaajat

Euroliigan pelinohjaajat ovat korvaamaton osa Euroliiga-toimintaa. Pelinohjaajat vastaavat otteluiden jouhevasta etenemisestä, sekä ottelutulosten vahvistamisesta.

Euroliigan pelinohjaajina toimii pääosin seuran nuoria pelaajia.

Pelinohjaajana voivat toimia 2009- ja aiemmin syntyneet

Pelinohjaajiksi voivat ilmoittautua kaikki 2009- ja aiemmin syntyneet aktiivipelaajat.

2009- ja 2008-syntyneet asetellaan lähtökohtaisesti Euroliigan nuorimpien (2014-ja nuoremmat) ja vanhemmat pelinohjaajat vanhempien otteluihin. Mikäli nuorempi pelinohjaaja osoittaa pätevyytensä, voidaan hänelle tarjota myös vanhempien ikäluokkien otteluita.

Kustakin Euroliiga-ottelusta maksetaan pelinohjaajalle 7 euron palkkio. Palkkiot maksetaan lahdessa osassa 30.6. ja 15.9. sillä edellytyksellä, että pelinohjaaja on toimittanut verokorttinsa ja tilinumeronsa seuralle.

Haku käynnissä toistaiseksi, koulutus kun kokoontumisrajoitukset poistuvat

Uudeksi pelinohjaajaksi kesäksi 2021 voi hakea vielä toistaiseksi. Haku tapahtuu lomakkeella: SIIRRY LOMAKKEESEEN

Kaikkien pelinohjaajana toimivien on oltava käytynä Palloliiton pelinohjaajakoulutus. Uusille pelinohjaajille järjestetään koulutus heti, kun kokoontumisrajoitukset mahdollistavat koulutuksen pitämisen. Palloliitto ei tarjoa pelinohjaajakoulutusta etätoteutuksena.

Vanhoille, jo pelinohjaajakoulutuksen saaneille, pelinohjaajakoulutus on vapaaehtoinen, mutta suositeltava.

Euroliiga-pelien lisäksi myös muita pelinohjaaja-tehtäviä tarjolla

Pelinohjaajaksi ilmoittautuneet kootaan WhatsApp-ryhmään, jossa ohjeistetaan tuleviin pelinohjaajatehtäviin ilmoittautumisesta. Euroliiga-peleistä tiedotetaan myös sähköpostitse.

Euroliiga-otteluiden lisäksi pelinohjaaja-tehtäviä on tarjolla seuran turnauksissa, sekä seuran ikäkausijoukkueiden harjoitusotteluissa. Muiden tapahtumien tehtäviä tarjotaan ensisijaisesti WhatsApp-ryhmässä, jossa myös osa seuran joukkueenjohtajista on mukana.

Pelinohjaajan palkkio on työtä, josta maksetaan palkkio ja josta on mahdollista saada työtodistus

Pelinohjaajatehtävät ovat työtä, josta seura maksaa pelinohjaajille palkkion. Euroliiga- ja turnausotteluista palkkio on 7 euroa ottelua kohden ja ikäkausijoukkueiden harjoitusotteluista 15 euroa alkavalta tunnilta.

Palkkio on veronalaista tuloa, eli pelinohjaajan on toimitettava seuralle verokorttinsa ja tilinumeronsa. Seura ohjeistaa näistä asioista kuitenkin tarkemmin lähempänä erikseen.

Euroliigan ja turnausten pelinohjaajapalkkiot maksetaan kahdessa erässä; kevätkauden osalta 30.6. ja syyskauden, Eloturnauksen ja Tyttöjen turnauksen osalta 15.9.

Alaikäisellä pelinohjaajalla on oltava vanhempiensa lupa osallistumiseen, joka vakuutetaan hakulomakkeessa.

Viestintä toiminnasta tapahtuu lomakkeessa ilmoitettuihin yhteystietoihin.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat