Pelinohjaajat

Euroliigan pelinohjaajat

Euroliigan pelinohjaajat ovat korvaamaton osa Euroliiga-toimintaa. Pelinohjaajat vastaavat otteluiden jouhevasta etenemisestä, sekä ottelutulosten vahvistamisesta.

Euroliigan pelinohjaajina toimii pääosin seuran nuoria pelaajia.

Pelinohjaajana voivat toimia 2009- ja aiemmin syntyneet

Pelinohjaajiksi voivat ilmoittautua kaikki 2009- ja aiemmin syntyneet aktiivipelaajat.

2009- ja 2008-syntyneet asetellaan lähtökohtaisesti Euroliigan nuorimpien (2014-ja nuoremmat) ja vanhemmat pelinohjaajat vanhempien otteluihin. Mikäli nuorempi pelinohjaaja osoittaa pätevyytensä, voidaan hänelle tarjota myös vanhempien ikäluokkien otteluita.

Kustakin Euroliiga-ottelusta maksetaan pelinohjaajalle 7 euron palkkio. Palkkiot maksetaan lahdessa osassa 30.6. ja 15.9. sillä edellytyksellä, että pelinohjaaja on toimittanut verokorttinsa ja tilinumeronsa seuralle.

Haku maaliskuun loppuun, koulutus huhtikuussa

Pelinohjaajaksi kesäksi 2021 tulee hakea maaliskuun loppuun mennessä. Haku tapahtuu lomakkeella: SIIRRY LOMAKKEESEEN

Kaikkien pelinohjaajana toimivien on oltava käytynä Palloliiton pelinohjaajakoulutus. Uusille pelinohjaajille järjestetään koulutus huhtikuussa 2021 erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Vanhoille, jo pelinohjaajakoulutuksen saaneille, pelinohjaajakoulutus on vapaaehtoinen, mutta toivottava.

Euroliiga-pelien lisäksi myös muita pelinohjaaja-tehtäviä tarjolla

Pelinohjaajaksi ilmoittautuneet kootaan WhatsApp-ryhmään, jossa ohjeistetaan tuleviin pelinohjaajatehtäviin ilmoittautumisesta. Euroliiga-peleistä tiedotetaan myös sähköpostitse.

Euroliiga-otteluiden lisäksi pelinohjaaja-tehtäviä on tarjolla seuran turnauksissa, sekä seuran ikäkausijoukkueiden harjoitusotteluissa. Muiden tapahtumien tehtäviä tarjotaan ensisiajaisesti WhatsApp-ryhmässä, jossa myös osa seuran joukkueenjohtajista on mukana.

Pelinohjaajan palkkio on työtä, josta maksetaan palkkio ja josta on mahdollista saada työtodistus

Pelinohjaajatehtävät ovat työtä, josta seura maksaa pelinohjaajille palkkion. Euroliiga- ja turnausotteluista palkkio on 7 euroa ottelua kohden ja ikäkausijoukkueiden harjoitusotteluista 15 euroa alkavalta tunnilta.

Palkkio on veronalaista tuloa, eli pelinohjaajan on toimitettava seuralle verokorttinsa ja tilinumeronsa. Seura ohjeistaa näistä asioista kuitenkin tarkemmin lähempänä.

Euroliigan ja turnausten pelinohjaajapalkkiot maksetaan kahdessa erässä; kevätkauden ja kevätturnauksen osalta 30.6. ja syyskauden ja Tyttöjen turnauksen osalta 15.9.

Alaikäisellä pelinohjaajalla on oltava vanhempiensa lupa osallistumiseen, joka vakuutetaan hakulomakkeessa.

Viestintä toiminnasta tapahtuu lomakkeessa ilmoitettuihin yhteystietoihin.   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat