Harrastamisen tukirahasto mahdollistanut tänä vuonna yli 30 lapsen harrastuksen
17.12.2020 8:52 Uutiset / Pääsivusto

HyPS Concariklubi on jo vuosien ajan tukenut seuran vähävaraisten perheiden lasten jalkapalloharrastusta

Hyvinkään Palloseuran missiona on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä sekä liikkumattomuutta tarjoamalla kaikilla kiinnostuneille paikan harrastaa ja tavata kavereitaan. Jalkapalloharrastuksesta tuleekin sadoille lapsille pitkäaikainen harrastus ja se muodostuu osaksi lasten ja perheiden arkea. Hyvä harrastus pitää lapsen kiinni joukkueen ja pelikaverieden sosiaalisessa piirissä.

Lasten ja nuorten harrastamisen kustannuksista on riittänyt puhetta viime vuosina ja nyt koronaepidemian joillekin aloille, ja sitä kautta monille perheille, aiheuttamien tuotannollisten ja taloudellisten haasteiden takia on aihe äärimmäisen ajankohtainen.

Hyvinkään Palloseura on pystynyt lahjoittajien ansiosta tukemaan seuran vähävaraisten perheiden lasten harrastusta jo joidenkin vuosien ajan seuran harrastamisen tukirahastosta. Ennen joulua seuran johtokunta päätti parinkymmenen perheen tukemisesta rahastosta, kaikkiaan noin 2 000 euron edestä.

"On erittäin tärkeää, että harrastaminen on näinä hankalinakin aikoina mahdollista kaikille, joilla siihen paloa löytyy - riippumatta esimerkiksi perheiden taloudellisesta tilanteesta. Siksi on upea homma, että lahjoittajien avulla pystymme mahdollistamaan harrastuksen myös heille, joille sen kustannukset aiheuttavat päänvaivaa", kertoo seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

HyPS Concariklubi rahaston vakiolahjoittajana - viimeisin tuki 2 500 euroa

Rahaston suurin lahjoittaja on vuosittain sitä tukenut HyPS Concariklubi. Hyvinkään Palloseuran veljesyhdistyksen toiminta seuran ja sen vähävaraisten harrastamisen tukijana on yhtä vanha, kuin itse yhdistyskin, eli tänä vuonna jo 25 vuotta.

25-vuotisjuhlissaan lokakuussa Concarit lahjoittivat seuran harrastamisen tukirahastoon 2 500 euroa. Rahastolahjoituksen lisäksi Concariklubi tuki HyPS:n seuratoimintaa 2 500 euron lahjoituksella.

Muita rahaston tukijoita vuonna 2020 ovat olleet Jalkapallo Tuki -säätiö ja Hyvinkään kaupunki.

Tukea haettavissa ympäri vuoden

Vaikka rahaston suurin tukisumma jaettiin nyt joulukuussa, voi tukea jalkapalloharrastuksen kuluihin hakea ympärivuotisesti. Tukea voi hakea sekä seuran, että joukkueiden laskuttamiin kuluihin.

Harrastustoiminnan tukea voi hakea sekä seuran jäsen- ja toimintamaksuihin, että joukkueiden kuukausi- ja varustemaksuihin. Vähävaraisten tukea voidaan myöntää myös seuran leireihin, valmennusryhmiin, Euroliigaan, sekä muihin seuran järjestämiin ikäkausitoiminnan ulkopuolisiin toimintoihin.

Tukea voidaan myötnää täysimääräisenä ainoastaan seuran jäsenille tai jäsenmaksuihin. Muut kuin seuran jäsenet voivat saada tukea korkeintaan 50% edestä haetun käyttötarkoituksen kustannuksista.

Tukea haetaan täyttämällä sähköinen lomake: SIIRRY LOMAKKEESEEN

Lisätietoja Harrastamisen tukirahastosta


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat