Hanki elämyksiä ja kokemusta vapaaehtoistoiminnasta
16.9.2020 14:21 Uutiset / Pääsivusto

HyPS tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan - sinun ehdoin

Mietipä, jos teoillasi olisi silmin nähtävä vaikutus muiden arkeen ja hyvinvointiin. Et ehkä arvaalkaan, kuinka lähellä mahdollisuus vaikuttaa onkaan sinua.

Seuramme tarjoaa mahdollisuuden käytännön kokemukseen, uusiin elämyksiin ja omien taitojensa kehittämiseen vapaaehtoistoiminnan kautta.

Huippujuttu seuran eteen tehdyssä vapaaehtoistoiminnassa on, että tekosi aidosti vaikuttavat lasten ja nuorten harrastamisen mahdollisuuksiin ja näet varmasti näkemään kättesi jäljen nopeasti myös käytännössä. Parhaimmassa tapauksessa opit uusia taitoja ja ei ole yhtään tavatonta, että näytöt vapaaehtoistoiminnassa poikisivat mahdollisuuden myös ansiotyöhön.

Tutkimusten mukaan lähes hieman yli puolet suomalaisista ovat kiinnostuneita vapaaehtoistoiminnasta, mutta valtaosalle este toimintaan osallistumiselle on, ettei heitä ole pyydetty mukaan - no nyt pyydetään!

Liity vapaaehtoisverkostoon - osallistut, kun pystyt ja haluat

Tarjoamme mahdollisuuksia täysin sinun kiinnostuksesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Helpoin tapa osallistua seuran vapaaehtoistoimintaan on liittyä HyPS -Vapaaehtoistoiminta-WhatsApp-ryhmään, jossa ilmoitamme yksittäisitä vapaaehtoistyön tehtävistä. Ryhmään liittyminen ei sido sinua mihinkään, vaan se ainoastaan pitää sinut ajan tasalla vapaaehtoistehtävien tarjonnasta. Liity ryhmään klikkaamalla mobiilaitteellasi tästä (sinulla tulee olla WhatsApp-sovellus asennettuna mobiililaitteellesi).

Ryhdy seuran Apupalvelun auttajaksi - autat eniten apua tarvitsevia

Vapaaehtoistoimintaan voit osallistua myös Hyvinkään Palloseuran Apupalvelun kautta. Apupalvelu perustettiin keväällä 2020 auttamaan koronaviruksen kotiinsa eristäneitä riskiryhmäläisiä, mutta ryhmä toimii edelleen. Tällä hetkellä tehtävät koskevat edelleen alkuperäisen tarkoituksen mukaisia riskiryhmäläisten asiointiapua, esim. kaupassa ja apteekissa käyntiä, mutta myös muita pieniä avustustehtäviä, joihin autettava ei syystä tai toisesta itse pysty.

Apupalvelun vapaaehtoiseksi voi liittyä olemalla yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan esim Whatsapp-viestillä, joka tunnistamisesi jälkeen antaa sinulle linkin, jolla pääset liittymään Apupalvelun Whatsapp-ryhmään, jossa avustustehtäviä jaetaan. Koska avustustehtävät perustuvat 100% luottamuksellisuuteen, emme ota ryhmään, kuin HyPS:n ja HyPS Concareiden jäseniä tai jäsenten vanhempia.

Hyödynnä tai kehitä erityisosaamistasi säännöllisessä vapaaehtoistyössä

Mikäli sinulla on kiinnostusta, kenties erityisoaamistakin (erityisosaaminen ei todellakaan välttämätöntä, kiinnostus on tärkein), säännöllisempäänkin vapaaehtoistyöhön, esimerkiksi työryhmän jäsenenä tai seuran viestintätehtävissä, ole yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan Janne Bruuniin, niin sovitaan, kuinka voisit olla avuksi.

Haemme tällä hetkellä säännöllisempään toimintaan vapaaehtoisia erityisesti:

  • Tapahtumien ideointiin, suunnitteluun ja järjestelyihin
  • Tiedottamiseen ja some-viestintään

Mikäli vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, ole yhteydessä:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat