Myllyn Paras ja HyPS tempaisevat jälleen - Pakasteherkut joulupöytiin ja tuki seuralle!
20.11.2020 8:40 Uutiset / Pääsivusto

Kesällä ensi kertaa toteutettu pakastetuotekampanja toistetaan nyt jouluksi - Tilaa tuotteet 10.12. mennessä

Myllyn Paras ja Hyvinkään Palloseura toteuttivat touko-kesäkuussa pakasteherkkujen myyntikampanjan, minkä tuloilla tuettiin seuran juniorityötä koronaepidemian aiheuttamassa tukalassa taloudellisessa tilanteessa.

Kampanjalla kerättiinkin seuran hyväksi yli 1 500 euron potti, joka oli osaltaan edesauttamassa seuran selviytymistä kevään toiminnan keskeytyksen aiheuttamasta taloudellisesta alijäämästä.

Nyt osapuolet tempaisevat uudelleen ja tarjoavat herkkuja joulupöytiin huippuedullisin hinnoin. Saatavilla on sekä perinteisiä jouluherkkuja, että suolaisia ja makeita Myllyn Paras -pakastetuotteita kaikkiin tilanteisiin sopivaksi.

Osissa tuotteista on parasta ennen -päiväys lähellä, mikä on huomioitu tuotteiden hinnoissa, mutta päiväykset on syytä huomioida.

Tuotteet tulee tilata torstaihin 10.12. mennessä, minkä jälkeen ne voi noutaa Kankurin liikuntapuistosta, vielä erikseen ohjeistetusti, torstaina 17.12. Tilaukset tehdään HyPS:n VOIMA. TAHTO. SYDÄN. -verkkokaupassa.

Toimitustapana ainoastaan nouto. Maksutapana joko maksu paikan päällä noudettaessa (käteinen/maksukortit) tai laskutus (laskutuslisä 3,50€).

Kaikille tuotteita tilanneille lähetetään tarkemmat ohjeet noutopäivän kulusta sähköpostitse tilausajan päätyttyä.


Tuotteiden tilausohje:

  • Tilaa haluamasi Myllyn Parhaan pakastetuotteet Voima. Tahto. Sydän. -verkkokaupasta 10.12. mennessä.
  • Samalla voit tilata myös seuran upeat talvipipot, kaulahuivit tai muut fani- ja vapaa-ajan tuotteet. Tuotteiden toimitus pakastetuotteiden yhteydessä.
  • Valitse maksutavaksi lasku tai maksetaan noudettaessa ja toimitustavaksi "Nouto seuran toimistolta".
  • Kurvaa Kankurin liikuntapuiston drive-iniin (Torikatu 20, Hyvinkää) torstaina 17.12. klo 17-19 välillä ja nouda paistovalmiit tuotteet.
  • Laita tuotteet kotona pakastimeen odottamaan käyttöä tai syö heti - Nauti!

   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat