HyPS pitkiin jatkosopimuksiin Puman ja Intersport Hyvinkään kanssa
11.11.2020 15:07 Uutiset / Pääsivusto

HyPS:n, Puman ja Intersport Hyvinkään kolmikanta yhtistyö jatkuu 2024 saakka

HyPS:n sekä Intersport Hyvinkään, että Puma Finlandin kanssa tekemät pitkät jatkosopimukset mahdollistavat yhteistyön määrätietoisen kehittämisen kohti entistä parempaa seuravaatemallistoa ja niiden hankintakonseptia.

Puma ja Intersport Hyvinkää vaatettavat HyPS:n joukkueet ainakin seuraavat neljä vuotta

Puman, Intersportin ja Hyvinkään Palloseuran monivuotinen historia saa taas jatkoa, kun Hyvinkään Palloseura allekirjoitti sekä Intersport Hyvinkään, että Puma Finlandin kanssa vuoden 2024 loppuun saakka kestävät jatkosopimukset.

”Pitkien sopimusten myötä meillä on toimintarauha yhteistyön määrätietoiseen kehittämiseen. Tavoitteena on luoda malli, jossa Puman laadukkaat ja tyylikkäät seuravaatteet olisivat jäsenistömme saatavilla vaivattomasti ja nopeasti. On upeaa, että toimiva yhteistyömme molempien tahojen kanssa jatkuu!”, iloitsee Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Pumalta tulossa uusi mallisto ensi vuonna

Puma on yksi maailman tunnetuimpia urheiluvarustebrändejä ja heidän listoiltaan löytyy useita kansainvälisiä huippuseuroja, mm. Manchester City, sekä -futareita, mm. PSG:n brassitaituri Neymar.

Ensi vuonna lanseerattava uusi mallisto tulee näkymään pian julkistuksensa jälkeen myös HyPS:n seuravaatteissa.

”Seuramallistomme on pysynyt samana jo joitakin vuosia mutta vuoden 2021 syksyllä mallistomme tulee vaihtumaan ja näin pystymme tarjoamaan uusia hyviä ja laadukkaita tuotteita Hypsiläisten käyttöön”, kertoo Puma Finlandin Teamsport Account Manager Juha Manner.

HyPS:n ja Puman aiempi sopimus oli voimassa vielä tämän vuoden ajan, mutta jo vuodenvaihteesta alkaen oli selvää, että Puma haluaa jatkaa yhteistyötä seuramme kanssa.

”HyPS on iso jalkapalloseura, jonka kanssa olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä ja seuran nykytila ja tulevaisuus näyttävät hyvältä. Tästä syystä meille oli ehdottoman tärkeää, että saamme jatkaa HyPS:n ja Intersportin kanssa hyvin toiminutta yhteistyötä ja tämän takia halusimme tarjota jo aikaisessa vaiheessa jatkosopimusta ja oli hienoa että myös seura, sekä jälleenmyyjä olivat asiasta samaa mieltä”, Manner iloitsee.

Intersport luonnollinen osa varusteyhteistyötä – yhteistyötä tarkoitus syventää myös toiminnallisesti

Jos ovat Puman ja HyPS:n yhteistyön juuret syvällä, sitä ovat ehdottomasti myös Intersport Hyvinkään ja HyPS:n yhteistyönkin. Intersport on ollut näkyvä osa hypsiläisten futisarkea jo vuosien ajan, monella aina Euroliigasta saakka.

Intersport Hyvinkää on nyt vuosien ajan toiminut Euroliiga toisena pääyhteistyökumppanina, sekä kesäisen junioriturnauksemme nimikumppanina.

”Yhteistyömme HyPS:n kanssa on kehittynyt ja tiivistynyt vuosittain oikeaan suuntaan, minkä vuoksi on upea juttu, että saamme taas useamman vuoden toimintarauhan jatkaa yhteistyön kehittämistä. Nyt lähdemme erityisesti tiivistämään kolmikantayhteistyötä seuran, kaupan ja varustetoimittajan kanssa, jotta pystyisimme tarjoamaan Puman tuotteita HyPS-jäsenistölle entistä laajemmalla valikoimalla”, Intersport Hyvinkään kauppias Tomi Vaskelainen kertoo.

Jatkossa Intersport tulee edelleen toimimaan Euroliigan varusteiden jaon keskiössä, minkä lisäksi HyPS ja Intersport suunnittelevat yhteistyössä yhteistyöstä lisäarvoa seuran jäsenistölle.

”Intersport haluaa luonnollisesti olla jäsenistömme ykkösvalinta, kun he ovat tekemässä futis- tai muita välinehankintoja. Eikä siinä mitään, Intersportin palvelu on vertaansa vailla niin kuluttajille, kuin seura-asiakkaillekin. Nyt haluamme viedä yhteistyön vielä uudelle tasolle ja yksinkertaistaa varusteiden hankintaa entisestään. Haluamme myös lähentää yhteistyötämme ja tarjota jäsenistöllemme lisäarvoa yhteistyöstämme. Kunnon varusteet ovat kuitenkin elintärkeä osa harrastusta”, taustoittaa toiminnanjohtaja Bruun yhteistyötä.

PUMA on yksi maailman johtavista urheilubrändeistä, joka suunnittelee, kehittää, myy ja markkinoi jalkineita, vaatteita ja asusteita.

Se on perustettu vuonna 1948 ja yli 70 vuoden ajan PUMA on ajanut urheilua ja kulttuuria eteenpäin luomalla nopeita tuotteita maailman nopeimmille urheilijoille.

PUMA tarjoaa teknisiä- ja urheiluhenkisiä tuotteita muun muassa jalkapalloon, juoksuun ja harjoitteluun, koripalloon, golfiin ja moottoriurheiluun.

Se tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden ja tuotemerkkien kanssa tuodakseen urheilun vaikutuksia katukulttuuriin ja muotiin.

PUMA-konserni omistaa tuotemerkit PUMA, Cobra Golf ja stichd. Yhtiö jakaa tuotteitaan yli 120 maassa, työllistää yli 14 000 ihmistä maailmanlaajuisesti, ja sen pääkonttori sijaitsee Herzogenaurachissa, Saksassa.


Intersport –ketju on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja, joka työllistää yli 900 henkilöä eri työtehtävissä.

Menestys perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin.

Asiakaslähtöisen toiminnan perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Intersport Finland Oy toimii Suomessa osana Kesko-konsernia.

Intersport-brändi palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 62.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat