HyPS ja ravintola Minette yhteistyöhön - Turnausruokailut uudelle tasolle
6.11.2020 17:16 Uutiset / Pääsivusto

HyPS ja ravintola Minette yhteistyöhön – Herkullinen win-win yhteistyö

Hyvinkään Palloseura ja ravintola Minette (MT Catering Oy) ovat solmineet vuoden mittaisen yhteistyön, minkä tarkoituksena on kehittää Hyvinkään Palloseuran turnausruokailut seuraavalle tasolle, sekä laadun, että palvelun osalta.

Jatkossa kaikkien Hyvinkään Palloseuran turnausten joukkueruokailut tarjoillaan ravintola Minettessä tai heidän valmistamanaan pelipaikoille tai majoituskouluille tarjoiltuna.

”Yhteistyö on todellinen, tai sanotaanko herkullinen, win-win case. Meille Minette tarjoaa helpon ja luotettavan ratkaisun turnausruokailujen järjestämiseen ja turnaustemme kautta Minette tietenkin saa kesäisiä viikonloppuasiakkaita, joka täydentää mainosti lounasravintolan normaalia toimintaa, On myös upeaa, että pystymme tällä tavoin tukemaan paikallista yrittäjyyttä ja myös Minetten porukka lähtee innosta piukeana tukemaan paikallista lasten ja nuorten liikuntaa”, iloitsee uudesta yhteistyöstä Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Minette on paikallisten yrittäjien pyörittämä lounasravintola ja pitopalvelu, jonka toiminnan yrittäjät Hanna Toivanen ja Maisa Mikkola aloittivat kuluvan vuoden alussa. Ravintola sijaitsee logistisesti loistavasti vain kävelymatkan päässä Kankurin liikuntapuistosta, Sillankorvankadun ja Torikadun liikenneympyrän vieressä (Sillankorvankatu 15).

”Olemme innoissamme tilaisuudesta tehdä yhteistyötä Hypsin kanssa. On hienoa päästä tukemaan ja seuraamaan liikuntaseuran toimintaa. Ennen kaikkea lasten ja nuorten hyvinvointiin ja tasa-arvoon on mielestämme tärkeä panostaa ja on hienoa saada antaa oma pieni panos sille”, Minetten toinen yrittäjä Maisa Mikkola riemuitsee alkavasta yhteistyöstä.

Lounasravintola Minette tarjoaa jatkossa myös Hyvinkään Palloseuran jäsenille lounaat erityishintaan. Lounasta tarjoillaan arkisin klo 10:30-14:00. Tarjolla on joka päivä runsas salaattipöytä, kaksi lämminruokavaihtoehtoa, keitto ja jälkiruoka. Keittolounaan voi ostaa myös erikseen.

Lounaskattauksen lisäksi Minette tarjoaa toimitettuna tai tiloissaan maukkaat kokous- ja juhlatarjoilut. Tiloja vuokrataan viikonloppuisin ja arki-iltaisin yksityis- sekä yrityskäyttöön, joko Minetten tai vuokraajan omin tarjoiluin.

Tutustu Minetten lounas- ja muuhun tarjontaan: www.minette.fi


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat