Kauden 2020 parhaat palkittiin Kankurissa - Kiitoksia kaudesta kaikille!
25.10.2020 17:20 Uutiset / Pääsivusto

Palkintonsa kävi pokkaamassa yli 60 seuran pelaajaa ja toimihenkilöä

Seuramme kausi 2019-2020 sai päätöksen palkitsemistilaisuudessa Kankurin liikuntapuistossa, kun palkinnot kauden ansioista jaettiin koronan takia rajoitetulle yleisölle ja osallistujajoukolle järjestetyssä tilaisuudessa.

"Vaikka tapahtuman toteutusta jouduttiin muokkaaman melkein 100 prosenttisesti suunnitellusta, niin oli todella hienoa, että ansioituneet pelaajat ja toimihenkilöt saivat palkintonsa kovasta työstään yhteisessä tilaisuudessa. Toki suuri kiitos kuuluu ihan kaikille muillekin seuran toimintaan tänä vuonna osallistuneelle ja sitä tukeneille. Ensi vuonna sitten toivottavasti päästään järjestämään koko seuran yhteinen kauden päätös", tunnelmoi palkitsemistilaisuuden jälkeen seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Kustakin juniorijoukkueesta palkittiin kolme pelaajaa; VOIMA-pelaajana palkittiin pelaaja joukkueen omin kriteerein, TAHTO-pelaajana harjoitteluun ja kehittymiseensä sitoutunut pelaaja, sekä SYDÄN-pelaajana hyvää joukkuehenkeä ja joukkuetoveruutta osoittanut pelaaja.

Ikäkausijoukkueiden palkitut:

Pojat 2013

VOIMA: Samuel Harainen
- Esimerkillinen ja tunnollinen harjoittelija. Monipuolinen joukkuepelaaja, joka on pelannut hienosti eri pelipaikoilla läpi kauden.

TAHTO: Jiri Eväkoski
SYDÄN: Olavi Räikkä

Pojat 2012

VOIMA: Oliver Jakonen
- Jokaisen valmentajan unelmapelaaja. Taistelee tilanteet loppuun asti, sekä pystyy pelaamaan kaikilla pelipaikoilla.

TAHTO: Oskari Petäjä
SYDÄN: Jesse Eirola

Pojat 2011

VOIMA: Eino Liikanen
- On kehittynyt kauden aikana valtavasti. Kuuntelee aina mitä ohjeistetaan ja tekee ohjeiden mukaan, eikä koskaan arvostele muiden suorituksia.

TAHTO: Vertti Ritvanen
SYDÄN: Santtu Aaltonen

Pojat 2010

VOIMA: Jere Henttonen
- Pelannut todella hyvän kauden ja kehittynyt paljon. Hyvä harjoitteluaktiivisuus ja peleissä aina todella kovalla asenteella.

TAHTO: Arttu Harju
SYDÄN: Artturi Kauranen

Pojat 2009

VOIMA: Arttu Hietanen
- Pelaaja on kuluneella kaudella palannut harrastuksen pariin tauon jälkeen ja osoittanut kovaa halua kehittyä jalkapalloilijana. Arttu on aina positiivisella mielellä harjoituksissa ja peleissä mukana.

TAHTO: Antti Lampikoski
SYDÄN: Väinö Kivisaari

Pojat 2008

VOIMA: Daniel Willberg
- Iän tuoma kasvu näkyy vahvasti myös kentällä. Hieman ujosta Danielista on kasvanut itsensä likoon laittava ja rohkea pelaaja. Kauden loppuosan vahva tekeminen ja rohkea pelaaminen oikeuttaa palkintoon.

TAHTO: Topias Töllinen
SYDÄN: Samu Welling

Pojat 2007

VOIMA: Onni Asunta
- Esimerkillinen asenne ja toiminta joukkueen menestyksen hyväksi. Lisäksi vahva sitoutuminen itsensä kehittämiseen.

TAHTO: Joona Koliseva
SYDÄN: Johannes Peltser


Pojat 2006

VOIMA: Lauri Kouhia
- Pelaaja on osoittanut vankkumatonta lujuutta ja asennetta koko kauden ajan. Hän on harjoitellut ahkerasti ja osallistunut pelitapahtumiin suurella sykkeellä, joka on näkynyt myös kauden aikana tapahtuneena pelaajakehityksenä.

TAHTO: Tuomas Alhola
SYDÄN: Joel Väyrynen

Pojat 2005

VOIMA: Niko Helaste
- Nousi nuorena pelaajana miesten edustusjoukkueessa isoon rooliin ja oli tärkeä pelaaja siellä loppukaudesta, kuten myös omassa ikäluokassaan. Loistavat ominaisuudet tulla huippupelaajaksi, jos jatkaa itsensä kehittämistä.

TAHTO: Teemu Nordbäck
SYDÄN: Aaro Oikarinen

B-pojat

VOIMA: Akseli Peräsalmi
- Varmaa ja vahvaa suorittamista läpi kauden ottelusta toiseen sillä pelipaikalla, missä milloinkin tarvitaan.

TAHTO: Joose Säkäjärvi
SYDÄN: Topias Talvitie

Tytöt 2012-2013

VOIMA: Vilma Nissinen
- Palkitaan pelaaja, joka on omalla esimerkillään ja sinnikkyydellään antanut voimaa joukkueelleen.

TAHTO: Seela Pasma
SYDÄN: Nuppu Koponen

Tytöt 2010-2011

VOIMA: Nea Rosendahl
- Esiintynyt kuluneen kauden aikana hyvällä asenteella sekä peleissä että harjoituksissa.

TAHTO: Katriina Huusko
SYDÄN: Vanessa Saruaho

Tytöt 2008-2009

VOIMA: Helmi Pylväinen
- Esimerkillisen periksiantamaton pelaaja kaikissa tilanteissa, niin treeneissä kuin peleissäkin.

TAHTO: Mette Pitkänen
SYDÄN: Stella Siltaniemi

Tytöt 2005-2007

T15:

VOIMA: Lotta Lampikoski
- Kehittynyt kauden aikana valtavin harppauksin.

TAHTO: Roosa Jalava
SYDÄN: Siiri Mäyrä

T14

VOIMA: Jasmin Pulkkinen
- Kantanut vastuuta joukkueessa ja ollut aktiivisesti mukana tapahtumissa.

TAHTO: Linda Virtanen
SYDÄN: Daniela Eriksson

T13

VOIMA: Iida Syrjälä
- Kehittynyt kauden aikana huimin harppauksin

TAHTO: Roosa Majuri
SYDÄN: Milla Keränen

B-tytöt

VOIMA: Elizaveta Svintenok
- Erinomaista esimerkkiä nuoremmille sekä kentällä että sen ulkopuolella. Mennyt kauden aikana todella paljon eteenpäin sekä puolustamisessa että pallollisessa pelaamisessa.

TAHTO: Saara Nieminen
SYDÄN: Ella Purola

Joukkueiden pelaajapalkintojen lisäksi tilaisuudessa jaettiin seuran toimesta vuoden aikana ansioituneita pelaajia, toimihenkilöitä ja vapaaehtoisia. Palkintopokaalien lisäksi HyPS Cocariklubi palkitsi vuoden tyttö-, poika-, nais- ja miespelaajan Intersportin lahjakortilla.

Palkintojen saajat:

Vuoden joukkueenjohtaja: Jari Suorajärvi & Eeva Kinnunen – P2009
- 2009-syntyneiden poikien joukkueenjohtajakaksikko on toisiaan täydentävä parivaljakko, jonka aktiivisuus ei rajoitu pelkästään omaan joukkueeseen, vaan ovat myös valmiita auttamaan seuraan isommassa kuvassa. Kuin perinteinen poliisipartio – toinen lukee ja toinen kirjoittaa, mutta yhteistyö toimii.

Vuoden vapaaehtoinen: Jussi Nordlund
- Seuramme vuoden vapaaehtoisteko on eittämättä keväällä koronakriisin syvimmässä vaiheessa kotinsa vangiksi jääneitä arkiaskareissaan auttanut Apupalvelu, jonka jokainen vapaaehtoinen ansaitsee vähintäänkin erityismaininnan tässä yhteydessä. Tästä joukosta Jussi kuitenkin osoitti poikkeuksellista auttamisen halua ja -valmiutta tehden kymmeniä auttamistehtäviä sekä seuran, että autettavien hyväksi.

Vuoden tyttöjuniorivalmentaja: Mikko Lindström
- Mikko on tehnyt jo pitkään loistavaa työtä seurassa ja ollut todella arvokas lisä seuran valmentajaporukkaan. Tällä kaudella B-tytöt saavuttivat paikan BSM karsintaan ja Naisissa myös valmentajana Antti Kupin rinnalla saavuttivat nousun kakkoseen mitkä molemmat seurassamme äärimmäisen kovia saavutuksia!

Vuoden poikajuniorivalmentaja: Janne Oikarinen & Kai Helaste (P2005 apuvalmentajat)
- Janne ja Kaitsu ovat tehneet loistavan työn vapaaehtoisina 2005-syntyneiden poikien joukkueessa ja olleet korvaamaton apu jotta pelaajien kehittäminen ollaan saatu vietyä näinkin pitkälle. Aktiivisuus tapahtumissa lähes tulkoon 100% ja molemmat paljon parempia valmentajia kuin itse ymmärtävätkään!

Vuoden maalivahti/Lev Jashin- kiertopalkinto: Meri Tervala
- Maalivahtina sekä naisten että B-tyttöjen peleissä ja loistavia otteita kauden läpi. Kehittynyt todella paljon kauden mittaan ja etenkin jalalla pelaaminen ollut loistavalla tasolla sekä mahdollistanut myös joukkueen pelinavaamiseen monipuolisuutta.

Vuoden tyttöjuniori: Lotta Lindström
- Tärkeä pelaaja koko kauden sekä naisten, että B-tyttöjen joukkueessa ja oli isossa roolissa todella monessa maalissa mitä joukkueet tekivät. Kova moraali harjoitteluun ja valinnat oman ikäisten maajoukkueeseen kertoo siitä minkä tasoinen lupaus on kyseessä.

Vuoden poikajuniori: Niko Helaste
- Nousi nuorena pelaajana miesten edustusjoukkueessa isoon rooliin ja oli tärkeä pelaaja siellä loppukaudesta kuten myös omassa ikäluokassa. Loistavat ominaisuudet tulla huippupelaajaksi jos jatkaa itsensä kehittämistä.

Tehopelaaja/Epen pytty -kiertopalkinto: Lotta Lindström
- 14 maalia

Erityispalkinto pitkäaikaisesta seuratyöstä: Antti Kupi
- Toiminut seurassa vuosia valmentajana tyttöjen ja naisten puolella. Vuosien pyyteetön työ sai tänä vuonna upean kruunun, kun naisten joukkue nousi vahvalla suorituksella ensi kaudeksi Kakkoseen. Tähän on hyvä lopettaa, ja seura haluaa kiittää näistä kuluneista vuosista, sekä työstä seuramme ja erityisesti tyttöjen ja naisten jalkapallon eteen.

Vuoden miespelaaja: Joona Järvinen
- Luottopelaaja koko kauden ajan miesten joukkueessa ja pelistä toiseen loistavalla asenteella mukana. Iso kehittyminen tapahtunut viimeisten vuosien aikana ja tärkeässä roolissa myös tulevaisuudessa.

Vuoden naispelaaja: Oona Vuoltee
- Periksiantamaton joukkuepelaaja, joka noussut kauden aikana uuteen rooliin myös joukkueen kantavana maalintekijänä.

Tänään palkittujen lisäksi seura haluaa esittää syvän kiitoksen tähän vuoteen toimihenkilöroolissa lopettaneita:

Petri Harainen
Kai Helaste
Sami Huttunen
Hannu Kyckling
Janne Oikarinen
Heidi Paajanen
Outi Pekkarinen
Erkko Ranta
Seija Rantala
Terhi Rytkönen
Pami Sten
Ari Vuorinen
Kaisa Vuorinen
Petri Ylönen

Kiitos kaikille panoksestanne seuranne ja joukkueidemme eteen. Tulemme toimittamaan teille seuran ensi kauden jäsenkortin maksutta, mikä oikeuttaa teidät jäsenetuihin kumppaniyrityksiimme.

Kiitos kaikille seuran pelaajille, toimihenkilöille, luottamushenkilöille, pelaajien vanhemmille ja tapahtumiemme katsojille kuluneesta kaudesta. Iloa ja terveyttä loppuvuoteen, sekä alkavaan kauteen.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat