Seuran syyskokous 21.10.
14.10.2020 9:59 Uutiset / Pääsivusto

Syyskokousta voi seurata myös etänä - äänioikeus vain läsnäolijoilla

Seuran syyskokous järjestetään keskiviikkona 21.10. ravintola Minettessä (Sillankorvankatu 15, Hyvinkää) klo 18:40 alkaen. Kokous aloitetaan klo 18:40, sillä Aamupostissa ilmoitettu kokouspaikka vaihtuu seuran toimistolta ravintola Minetteen, minkä vuoksi lehti-ilmoituksen perusteella saapuville mahdollistetaan paikan vaihtaminen ajoissa.

Kokouksessa on kaikilla osallistujilla kasvomaskin käyttövelvollisuus. Kertakäyttöisä kasvomaskeja jaetaan kokoukseen osallistuville ravintolan sisäänkäynnillä.

Syyskokouksen asialistalla ovat mm. toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen, sekä seuran johtokunnan valinnat. Eroamisvuorossa ovat kolme johtokunnan jäsentä Teemu Haikonen, Krista Rosendahl ja Heidi Paajanen.

Esitykset uusista johtokunnan jäsenistä vastaanotetaan joko paikan päällä kokouksessa, tai ennakkoon seuran toiminnanjohtajalle Janne Bruunille (janne.bruun@hyps.fi) tai puheenjohtajalle Seppo Keisulle (seppo.keisu@gmail.com).

Äänioikeus kokouksessa on kaikilla seuran jäsenmaksun maksaneilla.

Seuraaminen ja esittäminen mahdollista myös etäyhteydellä

Kokousta voi seurata myös etäyhteyden avulla teams-palvelun kautta. Etäyhteyden avulla voi tehdä esi, mutta etäyhteydellä osallistuneilla ei ole äänioikeutta, mikäli kokouksessa joudutaan äänestämään.

LIITY KOKOUKSEEN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Kokoukseen liitytään Micrsoft teams -ohjelman kautta joko sovelluksella tai selaimella. Tarvitset osallistuaksesi verkkoyhteyden.


Tevretuloa vaikuttamaan seuramme toimintaan!   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat