Aikuisten harrasteturnaus lauantaina VillaParkilla
16.9.2020 8:45 Uutiset / Pääsivusto

Mukana harrasteturnauksessa on kaikkiaan 15 joukkuetta

Lauantaina Hyvinkän Palloseura järjestää yhteistyössä HyPS Concariklubin kanssa aikuisten harrastejoukkueiden turnauksen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun turnaus järjestetään tämän muotoisena, sekä miesten, että naisten turnauksena. Jo viime vuonna Concarit järjestivät naisten harrasteturnauksen, jolloin mukana oli kahdeksan naisjoukkuetta. Nyt mukana on seitsemän miesten ja kahdeksan naisten joukkuetta.

"On tosi mielenkiintoinen homma järjestää tällainen aikuisten harrasteturnaus. Kohderyhmä on seurallemme uusi ja tulevan viikonlopun tapahtuma on hieno testilaboratorio tämän konseptin toimivuudelle. Vaikka yhtä miesjoukkuetta olisi vielä kaivattu, saatiin nyt mukana olevat joukkueet aika nopeasti kasaan ja ainakin toistaiseksi koko konsepti vaikuttaa kiinnostavalta myös tulevia vuosia ajatellen", intoilee Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Pelejä aamusta iltaa - Mika Ikonen esiintyy klo 14

Turnauksen pelit alkavat jo heti aamusta klo 9:00, jolloin sekä miesten, että naisten sarjat käynnistyvät.

Peliaika on 1x25 minuuttia ja joukkueet saavat vaihtaa pelaajia lennosta. Molemmilla joukkueilla on kentällä samanaikaisesti maalivahti ja kuusi kenttäpelaajaa. Naisten sarjassa on mukana joukkueita naisten kotikenttä-harrastesarjan lohkoista 3-5 ja miehissä osallistumisrajauksena on miesten harraste- ja puulaaki-joukkueet.

"Naisten joukkueet rajattiin 3-5 tasoon, jotta peleistä tulisi mahdollisimman tasaisia ja turnaus olisi tänäkin vuonna hyvän mielen turnaus. Naisten harrastetason turnauksissa monesti painotetaan hyvää fiilistä ja reilua peliä. Ei ole tarkoitus pelata hampaat irvessä vaan nauttia jalkapallon pelaamisesta. On mukava huomata että miesjoukkueet lähtivät myös tähän turnaukseen mukaan ja saamme myös siitä kokemusta miten homma toimii. Toivoisinkin että joukkueet turnauksen aikana ja jälkeen antaisivat risuja/ruusuja, jotta voimme ottaa siitä opiksemme", taustoittaa turnaussarjoja ja turnauksen henkeä HyPS Concareiden puheenjohtaja, itsekin harrastefurisaktiivi, Minna Jossandt.

Turnauksen parhaat joukkueet palkitaan pokaalein ja mitalein. Lisäksi kukin joukkue voi palkita yhden pelaajansa edesottamuksistaan turnauksessa.

Seuran kioski palvelee koko turnauksen ajan ja tarjonnassa on lääkettä sekä makean ja kahvin himoon, että pieneen nälkään.

Pitkin päivää äänentoistojärjestelmästä soitetun musiikin lisäksi paikalle saadaan myös live-esiintyjä, kun Hyvinkään oma poika 90-luvulla XL5:ssä tunnetuksi tullut ja nykyään soolouraa tekevä Mika Ikonen esiintyy kioskitasanteella klo 14:00.

Hygieniaturvallisuus huomioitu - vastuu myös osallistujilla

Turnauksessa, kuten muissakin Hyvinkään Palloseuran turnauksissa noudatetaan yhteistyössä Keusoten tartuntatautien vastuulääkärin kanssa laadittua tartuntatautien torjuntasuunnitelmaa. Tapahtumapaikalle on varattu huomattava määrä käsihuuhdepisteitä, minkä lisäksi WC-tilat ovat käytössä käsien pesua varten.

On kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että myös tapahtumaan osallistuvat, pelaajat ja katsojat, huomioivat hygieniaohjeistuksen, sekä yleiset viranomaisohjeistukset ja määräykset:

 • Tapahtuma-alueelle ei tule saapua, mikäli sinulla on minkäänlaisia hengitystie- tai vatsaoireita, olet altistunut koronavirustartunnalle tai olet palannut matkalta riskialueilta viimeisen 14 vrk aikana
 • Muista hyvä käsihygienia.
  • Pese kädet säännöllisesti ja käytä käsihuuhdetta
 • Muista yskiä oikein.
  • Jos yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet.
 • Muista turvaväli 1-2 metriä.
 • Älä kättele
 • Seuraa otteluita vain katsojille osoitetuissa tiloissa
  • Otteluita ei saa seurata kenttien välissä, vaan ainoastaan kenttäalueiden ulkoreunoilla ja katsomoissa

Tulospalvelu ja otteluohjelma Torneopal-palvelussa

Turnauksen otteluohjelma ja tulospalvelu löytyy kätevästi Torneopal-palvelusta, jossa löytyy turnaukselle omat sivut: harrasteturnaus2020.torneopal.fi


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat