Intersport Hyvinkää Eloturnaus kokosi Hyvinkäälle yli 1 700 junnufutaria
4.8.2020 11:51 Uutiset / Pääsivusto

Eloturnauksessa oli mukana yli 1 700 junnufutaria

Viikonloppuna 31.7.-2.8. pelattu Intersport Hyvinkää Eloturnaus pelattiin tänä vuonna hyvin poikkeuksellisella konseptilla, kun turnauksessa järjestettiin sarjat peräti kahdeksalle ikäluokalle.

Taustalla oli koronaepidemian kesäkuussa peruman Kesäturnauksen sarjojen siirtäminen elokuun turnauksen yhteyteen, minkä vuoksi turnauksessa järjestettiin sarjat 7-14 -vuotiaille poikajoukkueille.

”Haaste oli koko seurahistoriassa uusi, saati sitten minulle ensikertalaisena. Konsepti osoitti kuitenkin toimivuutensa erinomaisesti, vaikka alkukesään saakka kaiken toteutuminen oli hyvin epävarmaa ja moni ilmoittautumisista jäi aika viime tippaan”, kertoo turnauksen järjestelyistä vastannut Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Yli 400 ottelua Rajamäkeä myöten

Turnauksen otteluita pelattiin perjantaista sunnuntaihin Hyvinkäällä Kankurin liikuntapuistossa, Urheilupuistossa, sekä Perttulan nurmilla, joiden lisäksi myös Rajamäen urheilupuisto toimi turnauksen näyttämönä.

Mukana oli kaikkiaan 162 joukkueitta, joissa pelasi yli 1 700 poikajunioria. Joukkueista valtaosa oli pääkaupunkiseudulta ja muualta 100 kilometrin säteeltä Hyvinkäältä, mutta saapuipa vierailijajoukkueita myös muiden muassa Kuopiota, Kotkaa ja Pöytyää myöten.

”Koronaepidemian epävarmimpina touko- ja kesäkuun viikkoina tehty päätös luopua koulumajoitusten järjestämisestä tietenkin vaikutti sekä osallistujakavalkaadiin, että seuran tuottoihin, mutta kolikon aurinkoinen puoli oli, että pystyimme tarjoamaan Hotelli Sveitsille asiakkaita ja sitä myöten elvyttämään myös alueen liiketoimintaa. Turnauksen hyvä joukkuemäärä ja niitä seuranneet katsojat kuitenkin tekivät turnauksesta meillekin taloudellisesti kannattavan”, Bruun kertoo.

Kaksi turnausvoittoa HyPS:lle

Isäntäjoukkue pelasi turnauksessa kaikkiaan 24 peliryhmällä ja sillä oli vähintään yksi joukkue jokaisessa turnauksen 20 sarjassa.

Parhaiten menestyivät 14-vuotiaiden Kilpa/haaste joukkue, sekä 11-vuotiaiden kilpajoukkue, jotka voittivat sarjansa. Voittojen lisäksi HyPS saavutti useamman mitalin muissa sarjoissa. Tulokset ja voittajat: https://eloturnaus2020.torneopal.fi/

Sarjojen voittajat:

P14 Kilpa/haaste: HyPS/Musta
P14 Harraste: HJK West/Keltainen
P13 Kilpa/haaste: NuPS/Punainen
P13 Harraste: RaKe/Sudet
P12 Kilpa: HJK P08/Sininen
P12 Haaste: RiPS/Sininen
P12 Harraste: RiPS/Valkoinen
P11 Kilpa: HyPS/Musta
P11 Haaste: RiPS/Valkoinen
P11 Harraste: PuiU/Valkoinen
P10 Kilpa: HJS
P10 Haaste: HJS
P10 Harraste: FC KTP Juniorit/Keltainen

P9-, P8- ja P7-sarjoissa ei pelattu turnaussijoituksista.

Hyvinkään Palloseura, Intersport Hyvinkää ja muut turnauksen kumppanit onnittelevat voittajia ja enestyneitä, sekä kiittävät osallistuneita joukkueita ja katsojia hienosta turnausviikonlopusta!

Ensi kauden turnaustarjonnasta ja niihin ilmoittautumisesta tulemme viestimään lähiviikkojen aikana.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat