Intersport Hyvinkää Eloturnauksessa mukana yli 160 juniorijoukkuetta
30.7.2020 8:38 Uutiset / Pääsivusto

Otteluita pelataan Kankurissa, Urheilupuistossa, Perttulassa ja Rajamäellä

Perinteinen elokuinen poikajunioreiden Eloturnaus pelataan tänä vuonna poikkeuksellisen kattavana, peräti kahdeksan ikäluokan ja 20 sarjan turnauksena. Syynä tähän on kesäkuussa perutun Kesäturnauksen sarjojen siirtäminen Eloturnauksen yhteyteen. Turnauksen nimi on pääsponsorin Hyvinkään Intersportin nimikkoturnaus Intersport Hyvinkää Eloturnaus.

Ottelut alkavat perjantaina Kankurissa ja Rajamäellä

Turnauksen otteluita pelataan perjantaista sunnuntaihin. Perjantaia aloittavat turnauksensa turnauksen vanhimmat ikäluokat, 2006-2008 -syntyneet. 2006-syntyneet pelaavat 11 vs 11 otteluita ja aloittavat turnauksensa Kankurin liikuntapuistossa perjantaina. 2007- ja 2008-syntyneet pelaavat 8 vs 8 ja heidän sarjojen ottelut pelataan Rajamäellä.

Lauantaina turnauksen aloittavat muut ikäluokat. Lauantaina ja sununtaina 2009- ja 2010-syntyneet pelaavat Kankurin liikuntapuistossa, 2006-syntyneiden siirtyessä viikonlopuksi Perttulaan ja Urheilupuistoon. Perttulassa pelataan lauantaina myös turnauksen pienimpien 2011-2013 -syntyneiden sarjoja. 2011-syntyneet pelaavat otteluita myös vielä sunnuntainakin.

Kaikki turnauksen ottelut löydät ja tuloksia pääset seuraamaan kätevästi Torneopalin turnaussivuilla: eloturnaus2020.torneopal.fi

Katsojilta toivotaan muiden huomioimista

Myös turnauksessa huomioidaan kaikille ajankohtainen koronavirustilanne ja katsojilta, sekä joukkueilta toivotaan muiden huomioimista omasta käsihygieniasta ja turvavälien pitämisestä huolehtien.

Mikäli olet tulossa katsomaan otteluita, pyydämme tutustumaan ennakkoon turnauksen HYGIENIAOHJEISTUKSEEN, sekä KATSOJAN TIETOPAKETTIIN.

Hygieniaohjeet

 • Muista hyvä käsihygienia.
  • Pese kädet säännöllisesti ja käytä käsihuuhdetta
 • Muista yskiä oikein.
  • Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet.
 • Muista turvaväli 1-2 metriä.
 • Älä kättele
 • Seuraa otteluita vain katsojille osoitetuissa tiloissa
  • Otteluita ei saa seurata kenttien välissä, vaan ainoastaan kenttäalueiden ulkoreunoilla ja katsomoissa

   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
Kategoriat