Euroliiga-joukkueet

Euroliigan pelaajat jaetaan 8-11 pelaajan joukkueisiin koulualueen ja kaveritoiveiden perusteella. Lisäksi mukana on joitakin Hyvinkään Palloseuran ikäkausijoukkueiden peliryhmiä vanhempien junioreiden Euroliiga-sarjoissa.

Kouluikäinen pelaaja ilmoitetaan mukaan ja sijoitetaan oman koulualueensa joukkueeseen. Jos pelaaja ei ole vielä koulussa, hänen toivotaan ilmoittautuvan sen koulun joukkueeseen, johon hän menee ensimmäiselle luokalle. Pienkoulun oppilas, tai toisesta kunnasta tuleva lapsi ilmoittautuu "Muut alueet"-joukkueeseen tai koulualueelle, jossa hänellä on tiedossa ystäviä.

Joukkueiden muodostamisessa otetaan huomioon ilmoittautumisen yhteydessä esitetyt kaveritoiveet. Ensisijaisesti ne, joissa molemmilla osapuolilla on toisensa kaveritoiveena. Kaverin kanssa on mahdollista päästä samaan joukkueeseen myös eri koulualuailta, jos molemmat merkitsevät toisena kaveritoiveeksi.

Joukkueiden valmentamisesta vastaavat pelaajien omaisvalmentajat tai Hyvinkään Palloseuran nuoret.

Joukkueet & valmentajat 2021

Joukkueet nimetään tunnettujen jalkapallomaiden ja -joukkueiden mukaan kotimaasta ja ulkomailta. Joukkueiden nimet perustuvat Euroliigan pitkiin perinteisiin seuraavasti:

2016-syntyneet: Maajoukkueet
2015-pojat: Englantilaiset seurajoukkueet
2014-pojat: Italialaiset seurajoukkueet
2013-pojat: Espanjalaiset seurajoukkueet
2012-pojat: Hollantilaiset seurajoukkueet
2010-11-pojat: Suomalaiset seurajoukkueet
2014-15-tytöt: Englantilaiset seurajoukkueet
2012-13-tytöt: Saksalaiset seurajoukkueet
2010-11-tytöt: Ruotsalaiset seurajoukkueet


Joukkueiden pelaajalistat ja valmentajat tullaan julkaisemaan tällä sivustolla myöhemmin.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat