Poikkeusaikataulullisessa Euroliigassa mukana lähes 400 lasta - Jälki-ilmoittautumalla vielä mukaan!
2.7.2020 10:26 Uutiset / Pääsivusto

Euroliigassa mukana jälleen satoja lapsia - Jälki-ilmoittautuminen yhä auki!

Ikonisen Euroliigan ennakkoilmoittautuminen päättyi kesäkuun loppuun ja olemme aloittaneet nyt joukkueiden muodostamisen. Mukaan ilmoittautui kesäkuun loppuun mennessä lähes 400 lasta.

"Olemme tyytyväisiä. sillä Euroliigan siirryttyä kokonaan syyskaudelle ja pelien nyt jatkuessa syyskuun loppuun saakka, odotimme osallistujamäärän tippuvan, syysharrastusten päällekkäisyyden vuoksi, jopa 40-60 prosenttia. Nyt pudotus näyttää jäävän vain noin 25-30 prosenttiin", iloitsee Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Euroliigan joukkueet muodostetaan mahdollisimman tasaväkisiksi

Euroliiga-joukkueiden muodostaminen on käynnissä ja joukkueet pyrtään julkaisemaan mahdollisimman pian. Joukkueiden muodostamisessa lähtökohtana on, että niistä muodostetaan mahdollisimman tasaväkisiä, jotta pelit olisivat kaikille mielekkäitä ja opettavaisia.

"Joukkueiden muodostamisessa huomioimme pelaajien lähtötason ja mm. seuramme ikäkausijoukkueidemme pelaajia jaetaan tasaisesti oman ikäisten ryhmiin, minkä lisäksi jotkut ikäkausipelaajat pelaavat vanhempien lasten sarjoissa. Kaveritoiveet pyritään huomioimaan mahdollisiman hyvin, mutta ihan kaikkia ei millään pystytä toteuttamaan, jotta joukkueiden tasapaino säilyisi", Bruun avaa joukkueiden muodostamista.

Joukkueita valmentavat osallistuvien lasten vanhemmat, sekä kokemusta hakevat seuran nuoret ikäkausipelaajat. Valmentajahakemuksia on tullut kaiken kaikkiaan yli 50, minkä vuoksi ei valmentajapestejä pystytä valitettavasti tarjoamaan kaikille.

Osallistujille ilmoitetaan pian oma joukkue ja joukkueen valmentaja. Samalla tiedotetaan myös harjoitusten alkamisen aikatauluista.

Mukaan pääsee vielä jälki-ilmoittautumalla

Mikäli ilmoittautuminen jäi tekemättä, mukaan pääsee vielä jälki-ilmoittautumisen kautta. Jälki-ilmoittautuessa kaikilta peritään jälki-ilmoittautumismaksu (135€).

Jälki-ilmoittaujat voivat ilmoittautumisen yhteydessä esittää kaveritoiveensa, mutta niiden toteutumista tai oman koulualueen joukkueeseen pääsyä ei voida taata.

Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta - SIIRRY LOMAKKEESEEN


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat