Edustusjoukkueet kotikentällä- Naiset keskiviikkona, miehet torstaina
1.7.2020 15:16 Uutiset / Pääsivusto

Naiset hakivat neljännen voittonsa keskiviikkona, miehet kotiavauksessaan torstaina

Seuramme edustusjoukkueiden ottelut jatkuvat kahdella kotiottelulla tällä viikolla. Molemmat ottelut pelataan Kankurin liikuntapuistossa, Villa Parkilla.

Naiset upeaan kotivoittoon keskiviikkona

Upeasti kolmella voitolla sarjansa Naisten Kolmosessa aloittanut naisten joukkueemme kohtasi lohkon ennakkosuosikkeihin kuuluvan Helsingin IFK:n keskiviikkona. Sarjataulukon kärjessä majaileva HyPS pääsi aiempia otteluita kovempaan testiin ja ottelussa käytiin tiukka taistelu sarjapisteistä, mutta Lotta Lindströmin ja Anniina Jurvasen maalit siivittivät kotijoukkueen voittoon. Näin ollen HyPS jatkaa neljän ottelun jälkeen sarjakärjessä täydellä 12 pisteen potilla.

Naisten seuraava ottelu pelataan vasta heinäkuun lopulla 29.7., kun joukkueemme matkustaa HPS/2:n vieraaksi Paloheinään. Seuraava kotiottelu on luvassa elokuun puolella, kun 5.8. Kankurille saauu vieraaksi Malmin Palloseura.

Miesten kotiavaus torstaina

Miesten Nelosen kotiavauksessaan edustusjoukkueemme kohtaa vieraita kolmostien varrelta, kun vastaan asettuu RiRa/VGS. Miehet ovat aloittaneet sarjansa yhdellä tappiolla ja yhdellä voitolla. Ottelu alkaa klo 19:30.

Kahden vierasottelun saldo on sarjan aluksi yksi voitto ja yksi tappio ja tulosten valossa ottelut ovat olleet kuin yö ja päivä toisistaan: sarja-avauksessa MPS/2020 löi HyPS:n 5-1 ja toisessa ottelussa miehemme hakivat 6-0 voiton Puistolasta (PuiU/86).

Joukkueemme päsee otteluun käytännössä parhaalla miehitöllään.

Seuran kioski on avoinna, josta voit lunastaa kannattajakausikortin kahvi+makkara etusi. Seuran kannattajakausikortteja voit myös ostaa kioskista otteluiden yhteydessä.Tervetuloa otteluihin!


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat