Hyvinkään Palloseura ja YouMove yhdessä – kesäleirit 2008-2013 -syntyneille lapsille 1.-17.6.
8.5.2020 13:36 Uutiset / Pääsivusto

8.-17.6. leireille ilmoittautumisaikaa jatkettu 2.6. saakka

Hyvinkään Palloseura ja YouMove yhdistävät voimansa kesällä ja liikuttavat lapsia yhteisillä kesäleireillään 1.-17. kesäkuuta. Tarjolla on kaksi leirivaihtoehtoa – 1.-5.6. järjestettävä jalkapallo-painotteinen liikuntaleiri sekä 8.-17.6. järjestettävä jalkapalloleiri.

Leiripäivät koostuvat ohjatusta toiminnasta klo 9-14 välillä, mutta tarvittaessa valvonta pystytään järjestämään klo 8-16 välille. Jotta pystymme takaamaan aamuisin ja iltapäivisin riittävän valvonnan, pyydämme kuitenkin lapsen ensisijaisesti osallistuvan vain ohjattuun toimintaan. Ohjatun toiminnan ulkopuolisen valvonnan tarpeesta ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeessa.

Leirimaksut sisältävät päivittäiset valvonnan ja ohjatut aktiviteetit, lounaan, sekä leiripaidan ja juomapullon.

Leireissä toimitaan korkeintaan 15 lapsen ryhmissä, jolla kullakin on oma ohjaajansa. Leirien maksiosallistujamäärä on 60 lasta/leiriviikko. Leirillä huomioidaan kaikki viranomaissuositukset toiminnan turvallisuuden takaamiseksi.

Leirijaksoille voi ilmoittautua viikoksi, kahdeksi viikoksi tai kahdeksi ja puoleksi viikoksi.

HyPS-YouMove -liikuntaleiri 1.-5.6. 2008-2013-syntyneille tytöille ja pojille

Leiri sisältää sekä monipuolista liikkumis- ja motorisia taitoja kehittäviä harjoitteita, pelejä ja leikkejä YouMoven tiloissa ja piha-alueella, sekä jalkapallon lajitaitoja edistäviä harjoitteita, pelejä ja leikkejä Kankurin liikuntapuistossa.

Lisäksi päivän aikana tehdään muuta, opettavaista ja innostavaa, ohjelmaa mm. luonnossa liikkuen.

Leiripäivät koostuvat kahdesta osasta, joita varten leiriryhmä jaetaan puoliksi syntymävuosien mukaan. Osa ryhmistä aloittaa päivänsä YouMovesta ja osa Kankurin liikuntapuistosta. Päivän puolivälissä ryhmät vaihtavat paikkaa ja ruokailevat lämpimän aterian YouMoven tiloissa porrastaen ryhmä kerrallaan.

Siirtyvien ryhmien mukana ovat leirin ohjaajat ja apuohjaajat valvomassa siirtymisen turvallisuutta sekä ruokailun sujuvuutta. Siirtyminen tapahtuu joko polkupyörillä tai kävellen – Suosittelemme polkupyörin siirtymistä, jotta siirtyminen olisi mahdollisimman sujuvasti.

Ohjauksesta vastaavat Hyvinkään Palloseuran ja YouMoven ammattilaiset, apuohjaajinaan toimijoiden koulutetut apuohjaajanuoret.

Leirimaksu on 125 euroa/lapsi. Hyvinkään Palloseuran jäsenet saavat leirimaksuun 15 euron alennuksen.

Leirin enimmäisosallistujamäärä on 60 lasta. Minimikoko, jotta leiri toteutuu, on 20 lasta.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Leirillä on mukana 45 lasta.

Liikunnallinen jalkapalloleiri 8.-17.6. (2008-2013 -syntyneet)

Leiri sisältää jalkapallon laji- sekä yleismotorisiataitoja kehittäviä harjoitteita, pelejä ja leikkejä. Lisäksi leiripäivien aikana järjestetään muuta, opettavaista ja innostavaa ohjelmaa, mm. luonnossa liikkuen.

Leiriruokailut järjestetään Kankurin liikuntapuistossa tai lounasravintolassa Hyvinkään keskustassa, jonne siirtymistä, sekä itse ruokailua, valvovat leirin ohjaajat ja apuohjaajat.

Ensimmäisellä leiriviikolla 8.-12.6. toimintaa järjestetään Kankurin liikuntapuistossa ja toisella viikolla, 15.-17.6. puoli päivää kunakin kolmena leiripäivänä vietetään YouMoven tiloissa, yleismotoriikkaa kehittävien aktiviteettien parissa.

Ohjauksesta vastaavat Hyvinkään Palloseuran ammattivalmentajat ja -ohjaajat, apunaan seuran kouluttamat apuohjaajanuoret.

Leirimaksu on koko leirin ajalta (8.-17.6., arkipäivät) 155 euroa/lapsi. Hyvinkään Palloseuran jäsenet saavat leirimaksuun 25 euron alennuksen.

Ilmoittautua voi myös vain ensimmäiselle viikolle 8.-12.6. hintaan 125€/lapsi. HyPS:n jäsenalennus 15€.

Liikunnallisen jalkapalloleirin minimipelaajamäärä, jotta leiri toteutuu, on kummallakin viikolla 10 lasta ja enimmäispelaajamäärä 40 lasta.

Ilmoittautuminen on avoinna 2.6. saakka - ILMOITA LAPSESI LEIRILLE

Maalivahtileiri 8.-12.6. (2008-2010 -syntyneet aktiivimaalivahdit)

Keskimmäisellä leiriviikolla järjestetään myös Hyvinkään Palloseuran maalivahtileiri. Leiri sisältää maalivahtivalmennusta maanantaista 8.6. perjantaihin 12.6. Maalivahtileirille voivat osallistua aktiivisesti maalivahtina pelaavat 2008-2010-syntyneet juniorit.

Maalivahtileirin enimmäispelaajamäärä on 10 maalivahtia. Minimikoko, jotta leiri toteutuu, on viisi maalivahtia.

Ohjauksesta vastaa seuran maalivahtivalmentaja Mika Pölönen-Elokorpi.

Leirimaksu on 135€/lapsi, Hyvinkään Palloseuran jäsenet saavat 20 euron alennuksen.

Ilmoittautua voi myös juhannusviikon kolmelle leiripäivälle, jolloin leirin kokonaishinta on 155€/lapsi. HyPS:n jäsenalennus 25 euroa.

Maalivahtieirillä on vielä kaksi paikkaa avoimena. Ilmoittautuminen on avoinna 2.6. saakka - ILMOITA LAPSESI LEIRILLE

Lisätiedot:
Leirisisällöt
Johannes Komokallio
Nappulavastaava, leirivastaava
johannes.komokallio@hyps.fi

Ilmoittautuminen ja laskutus
Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat